P70 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2014 Εχω ενα ups κοντα στην 4ετια, χωρις αλλαγες σε μπαταριες ή καποια συντηρηση. Τον τελευταιο καιρο μου κανει νερα (δεν κραταει on το pc οταν πεσει το ρευμα, ή βαραει alarm ξαφνικα το βραδυ και το κυριοτερο δουλευει πολυ συχνα ο ανεμιστηρας του) και ηθελα να ρωτησω αν η καλυτερη επιλογη ειναι αλλαγη σε καινουργιο ή αποπειρα αλλαγης μπαταριων, ανοιγμα με καθαρισμο κτλΕιναι της accupower και ειναι αρκετα μεγαλο σε ισχυ (1000αρι τροφοδοτικο στο pc και τηλεοραση μαζι με κατι ψιλα επανω router κτλ και ειναι max 3/5 load) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 3, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2014 κουρτίνα 2:rubik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Οκτώβριος 3, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2014 κουρτίνα 2:rubik:δεδομενου οτι το χα παρει 150 ευρω αν πχ οι μπαταριες κανουν 80, παλι αυτο θα προτιμησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 3, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2014 Μπαταρίες πάνω από 40 ευρώ δεν παίζουνδώσε μάρκα και μοντέλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Οκτώβριος 3, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2014 Gtec pc615n-1500r Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 6, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2014 άνοιξε το βγάλε μπαταρίακαι πήγαινε στο δήσιο ή στο φανό και πάρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Οκτώβριος 6, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2014 Εχει και κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω. Αναβει ο ανεμιστηρας του απο μονος του σε ακυρες στιγμες αρκετα συχνα. Χτες το ανοιξα και το φυσηξα καλα, απο τοτε no problem. αρα μπαταριες μονο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Οκτώβριος 6, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2014 Μήπως μπαίνει σε λειτουργία μπαταρίας λόγω AVR (από αυξομειώσεις τάσης δικτύου) και γι΄αυτό λειτουργεί ο ανεμιστήρας; Δεν γνωρίζω αν ο ανεμιστήρας λειτουργεί εξ΄ορισμού μόλις μπει σε τροφοδοσία από τις μπαταρίες ή αν μπαίνει μόνο όταν ζεσταθεί αλλά αν ισχύει το πρώτο τότε μάλλον είναι λόγω AVR.Επειδή τυχαίνει να έxω και γω ένα της ίδιας σειράς αλλά το 850VA μπορώ αν ρωτήσω πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για την παρακολούθηση του ups (εκτός των windows); Έχω χάσει το cd και ψάχνομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Οκτώβριος 6, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2014 κανενα!δεν το εχω συνεδεμενο με το pc.φαντασου δεν ηξερα οτι γινεται αυτο καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 6, 2014 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2014 Αλλαζεις μπαταριες, προτιμησε CSB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.