PANOSMAMBAX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2014 Καλησπερα στο TheLab ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με CF η μια καρτα μου εχει 3GB και στο shadow of mordor με λεει οτι εχω προβλημα στα Ultra το Texture Quality και σωστα! μεχρι εδω καλα μετα οταν κανω Enable CF δεν επρεπε να μου λεει ξανα 3gb? μου λεει 6GB χωρις να εχω προβλημα μνημης τι εχετε να πειτε για αυτο?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Ότι και να λέει το παιχνίδι, πάλι 3GB είναι αξιοποιήσιμα. Το αν αυτό θα έχει επιπτώσεις στο game μέσα, δεν ξέρω πάντως να σου πω. Μπορεί αυτά τα specs να είναι και ανούσια, απλά για να πωληθούν μερικές επιπλέον κάρτες και να φτάνουν και να περισσεύουν τα 3GB και για Ultra και για Super Duper Ultra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Οκτώβριος 2, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 και στο Max Payne 3 τα ιδια εγραφε 6144ΜΒ τωρα τι να πω..ενας φιλος μου με ειπε τωρα 2x 760sli τον βγαζει 2GB και εμενα επρεπε 3GB παρακαλω οποιος εχει cf σε AMD ας βαλει και αυτος εικονες ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 2, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 αρχικά κατέβασε κανένα msi afterburner πήγαινε settings και βάλε να βλέπεις on screen ότι πληροφορία θέλεις !επίσης δώσε ένα bench ultra με crossfire και ένα δίχως ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.