JohnnyX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2014 Ξερετε κανα site/μερος που να πουλαει ?Δεν πειραζει να ειναι παλια μοντελα..ειναι για σχολειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Οκτώβριος 3, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2014 Ξερετε κανα site/μερος που να πουλαει ?Δεν πειραζει να ειναι παλια μοντελα..ειναι για σχολειο Computron: Πολύ Φθηνά Stock Laptop και PC Είναι στην παλιά συμμαχική, απο Ωραιόκαστρο προς κέντρο, μετά την Εγνατία στα δεξιά. Ζήτησε την κ. Χαρίκλεια Είχα εξυπηρετηθεί πάρα πολλές φορές όσο ήμουν Θεσσαλονίκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Μάϊος 3, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2015 Παιζει και αυτο http://www.cosmodata.gr/category/1502/crazy_weekend Επισης κανε αναζητηση στο google για refurbish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάϊος 4, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2015 (edited) JohnnyX,εάν είναι για σχολείο,έχω στα υπ'όψιν ένα παλαιό καί λίγο "αργό" tower 10ετίας (δεν θυμάμαι specs) που σας το χαρίζω... Πλήρως λειτουργικό αλλά χωρίς "γνήσια προγράμματα"...Πρέπει να ρωτήσω (για τα specs) διότι το μόνο που θυμάμαι είναι ότι του είχα βάλει Win7 πρίν 2-3 χρόνια και το παιδί που το χάρισα δεν το χρησιμοποιεί πλέον, διότι πήρε laptop...Εάν σας ενδιαφέρει let me know ή στείλε μου PM.Για τα μεταφορικά θα βρούμε μία λύση...Την καλημέρα μου. υ.γ. έχω και μία CRT οθόνη που... δέν αξίζει τα μεταφορικά της αλλά δουλεύει σωστά!Έχεις κάποιον που θα ανέβει στην όμορφη Θεσ/νίκη μας, να του "τα φορτώσω"..?? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 4, 2015 από Spyros Mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts