Jump to content

Πρόβλημα με το "Δείτε τις νέες απαντήσεις"

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καμιά φορά, ενώ μου γράφει υπάρχουν χ νέες απαντήσεις και πατήσω "Δείτε τις νέες απαντήσεις" μου βγάζει error "Η αναζήτηση δεν επέστρεψε κανένα αποτέλεσμα. Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε διαφορετικές λέξεις - κλειδιά". Αυτό μου το κάνει σπάνια αλλά επειδή ήδη σήμερα μου το έχει κάνει 2 φορές είπα να το αναφέρω... Χρησιμοποιώ Mozilla Firefox 1.0.

Χρησιμοποιώ τον ίδιον browser και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Περίεργο το πρόβλημα σου. :hmm:

Κοίτα, όπως είπα μου το έχει κάνει 2-3 φορές. 2 σήμερα με firefox και μια παλιότερα αλλά δε θυμάμαι με τι (μάλλον ΙΕ).

Παρόμοιο πρόβλημα προσφάτως και σε 'μένα με Mozilla 1.0 ...

Ευτυχώς δεν επαναλαμβάνεται συχνά, υπάρχει όμως!

Ε και μένα το κάνει μια στις τόσε αμα το ξαναδοκιμάσω όμως φορτώνει κανονικά

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 23:54]

Καμιά φορά, ενώ μου γράφει υπάρχουν χ νέες απαντήσεις και πατήσω "Δείτε τις νέες απαντήσεις" μου βγάζει error "Η αναζήτηση δεν επέστρεψε κανένα αποτέλεσμα. Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε διαφορετικές λέξεις - κλειδιά". Αυτό μου το κάνει σπάνια αλλά επειδή ήδη σήμερα μου το έχει κάνει 2 φορές είπα να το αναφέρω... Χρησιμοποιώ Mozilla Firefox 1.0.

Μου το εκανε κε εμενα χθες αρκετες φορες.

Ήρθα να postάρω κι εγώ κάποιο άλλο πρόβλημα και μου έτυχε 3 φορές μόλις το ίδιο!

Παιδιά,

σήμερω που είδα στην κεντρική 500 και κάτι νέες απαντήσεις, μόλις το πάτησα μου έδειξε 2!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τουλαχιστον μια φορα την ημερα...Opera 7.54!!!!!

Μόλις τώρα "Η αναζήτηση δεν επέστρεψε κανένα αποτέλεσμα. Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε διαφορετικές λέξεις-κλειδιά"...

Εμλενα πάλι δεν μου έχει συμβεί ποτέ,αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν πως έχω κανει εγγρεφή στο thelab μόλις πριν από 4 λεπτά...

Και εγώ το έπαθα αρκετές φορές χτές. Πιστεύω είναι κάποιο πρόβλημα με τα cookies ή με την ημερομηνία της τελευταίας επίσκεψης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.