knight_77 Δεκέμβριος 7, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Με μια G-force 3 Ti θα εισαι οκ.Διαφορετικα κοιτα προς G-force4mx400 meria,αν και θα προτιμουσα τη πρωτη για το μηχανημα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 7, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από biker [Χθες, στις 22:03] Επειδή και εγώ P3 έχω, θα σου πρότεινα να βρείς καμμιά μεταχειρησμένη ή καμμιά nvidia mx440 με 40-50 ευρώ(κι όμως υπάρχουν! ).Εγώ με την voodoo3 που έχω βλέπω dvdάκια μια χαρά και παίζω και κάνα mame:D Πήγα να πάρω κάτι καλύτερο πέρσι και μόλις είδα ότι το agp της μητρικής μου υποστηρίζει μόνο 2χ το παράτησα. Ρε συ με το δικό μου,βλέπω τανίες χαλαρα..... Και παιχνίδια παίζω ως και Counter Strike Condition Zero Απλά θέλω καμία για να παίζει τουλάχιστον το NFSU1 Δεν πάει άλλο θα μάζεψω money για νέο pc!!!!! Να δω το πότε:whistling :whistling :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Δεκέμβριος 7, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Και γω έχω ένα τετοιο pc (Καλα μαζίτα πήραμε?) Ιδιο λέμε gigabyte 384ram και riva tnt2 Νομίζω ότι mia Gf4Ti όπως προαναφερθηκε είναι ότι πρέπει αν βιαζεσαί αλλίως πάνε κατευθείαν για νέο pc. Εγώ πάντως θα αλλάξω την riva με μια gforce 2 που θα μου δώσει ένα ξάδερφος(κάτι είναι και αυτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 7, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από morius Ρε συ με το δικό μου,βλέπω τανίες χαλαρα..... Και παιχνίδια παίζω ως και Counter Strike Condition Zero Απλά θέλω καμία για να παίζει τουλάχιστον το NFSU1 Δεν πάει άλλο θα μάζεψω money για νέο pc!!!!! Να δω το πότε:whistling :whistling :cry: Mε 500ευρω παίρνεις κατι καλο ..(mobo, ram. vga, cpu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 7, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από blkik [Σήμερα, στις 09:57] Και γω έχω ένα τετοιο pc (Καλα μαζίτα πήραμε?) Ιδιο λέμε gigabyte 384ram και riva tnt2 Νομίζω ότι mia Gf4Ti όπως προαναφερθηκε είναι ότι πρέπει αν βιαζεσαί αλλίως πάνε κατευθείαν για νέο pc. Εγώ πάντως θα αλλάξω την riva με μια gforce 2 που θα μου δώσει ένα ξάδερφος(κάτι είναι και αυτό) Για νέο pc ξέχνα το σε κανά χρόνο και βάλε Θα ψάξω μήπως ωρο καμία μεταχειρισμένη!!!!! ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΛΙΑ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 7, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 10:19] Mε 500ευρω παίρνεις κατι καλο ..(mobo, ram. vga, cpu) Δεν βάζεις 600 καλύτερα????? 120->ΜΟΒΟ 200->CPU 100->MEMORY 150->Γραφικών ΣΥΝΟΛΟ:570 ;) Δεν θα πάθω τπτ να περιμένω 1 χρόνο ακόμα(Που δεν θα αντέξω....:whistling ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 8, 2004 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από morius Δεν βάζεις 600 καλύτερα????? 120->ΜΟΒΟ 200->CPU 100->MEMORY 150->Γραφικών ΣΥΝΟΛΟ:570 ;) Δεν θα πάθω τπτ να περιμένω 1 χρόνο ακόμα(Που δεν θα αντέξω....:whistling ) Βάλε και ενα PSu αλλα 50-100.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 8, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 14:56] Βάλε και ενα PSu αλλα 50-100.. Έχω PSU 400W Σιγά δεν θα το σηκώνει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Δεκέμβριος 8, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Μπορω να σου πω ποσο πιανω με 9800 προ και p3 1000/133+Via apolo pro 133A3dmark2k1:7500@ Agp 2Χτο agp 4Χ δεν το παιρνει λογω ασυμβατοτητας οποτε η καρτα δουλευει σε 2Χδεν βαζω το χερι μου στην φωτια αν η καρτα μου(οποτε και ομοιες τις) θα δουλευε στο 440 Bx που εχω που ειναι 2Χ μονο...λογικα πρεπει να δουλευει!Εχω δοκιμασει gigabyte 9200 σε μοβο με via-agp 2x θυρα και δουλεψε μια χαρα!Επισης μια 9600 προ της club που ειδα ηταν agp 3.0 δηλαδη 4Χ/8Χ οποτε δεν μπαινει καν σε μητρικες με agp 2XΓενικα αμα η καρτα ειναι 2Χ/4Χ/8Χ πρεπει να δουλευει σε ολες τις μητρικες με αυτα τα agp,αυτο καταλαβαινω εγω οταν το διαβαζω πανω στο κουτι της οχι αν ειναι agp 2.0 3.0 και x.0....κλπ.Aν ηταν ετσι θα το ελεγε... Τωρα οσο αναφορα στο θεμα της καρτας γραφικων η ταπεινη μου αποψη ειναι να μην παρεις τιποτα καθως οτι και να κανεις δεν τραβαει αλλο το μηχανημα σου εκτος και αν θελεις να παιξεις παλαιοτερα παιχνιδια που δεν επαιζες και οταν ηταν πιο νεο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.