morius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος από αυτά,αλλά ακούστε: Έχω ΡΙΙΙ στα 667ΜΗΖ->και κάρτα γραφικών μία από την εποχή των παγετώνων(nVidia Riva TNT 2) Eπειδή δεν μπορώ να κάνω τπτ με αυτή ποιες κάρτες σηκώνει το χρέπι μου????? Την FX 5500 ή FX 5700 τις σηκώνει(για να παίζω και κανά παιχνιδάκι ) Μην μου πείτε για ολόκληρη αναβάθμηση δεν βγαίνω(χρηματικά):whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Πάρε κάτι απο αυτά που ανέφερες ή καμιά 9600 Pro. Όλα σε μεταχειρισμένο για να σου βγεί φτηνά αφου και το pc είναι παλιό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Δεκέμβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Θα σου προτεινα την Asus Ati Radeon 9550 (Gamers edition) 128Mb. Κοστιζει 80 και ειναι η μοναδικη καρτα σε αυτα τα λεφτα που ειναι 128bit και λειτουργει σιγουρα και απροβληματιστα σε Agp 8x/4x/2x... Μη δωσεις παραπανω χρηματα για κατι "καλυτερο".Απο την αλλη ειναι μια αξιοπρεπεστατη svga που μπορει καλλιστα να μπει σε καποιο καινουργιο pc (θες, δεν θες σε λιγο θα το αναβαθμισεις) ,χωρις βεβαια να ικανοποιει τον hardcore gamer... Click me Click me too! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Δεκέμβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από morius Έχω ΡΙΙΙ στα 667ΜΗΖ->και κάρτα γραφικών μία από την εποχή των παγετώνων(nVidia Riva TNT 2) Ποιό motherboard έχεις ? και πόσα ram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 καλο θα ηταν αν μας πεις και τι μητρικη εχεις καθως και τη AGP slot ταχυτητα ειναι ικανη να αντεξει.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Malkav [Σήμερα, στις 21:29] Πάρε κάτι απο αυτά που ανέφερες ή καμιά 9600 Pro. Όλα σε μεταχειρισμένο για να σου βγεί φτηνά αφου και το pc είναι παλιό. Μου φένετε ή είπες βλακία?????Θα πάρω την 9600για pc 5 χρόνων?????Έλεος.....Την 5700 δεν την σηκώνει?????Εδώ δεν σηκώνει την 9200 που έχω ροτήσει θα σηκώνει την 9600?????Έχω άδικό????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Nομιζω την σηκωνει την 9600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Δεκέμβριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Την 9200 την σηκωνει 100%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 6, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Giorgos [Σήμερα, στις 21:35] Ποιό motherboard έχεις ? και πόσα ram? ΜΟΒΟ GigaByte μοντελο δεν θυμάμιΜΕΜΟΡΥ 386ΜΒΣΛΟΤ Χ2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Eίναι αλήθεια ότι δεν πρόκεται ποτέ να δεις τις επιδόσεις της με αυτό το μηχάνημα σίγουρα.Καλό θα ήταν όμως να πάρείς κάτι που θα μπορεί να μπει και σε κάτι καινούργιο, να είναι πλήρως μάχημο και όχι να ψάχνεις πάλι για αναβάθμιση. Εξάλου μπορείς να την βρείς κάτω απο 90 euro μεταχειρισμένη, αυτή που έχω εγώ(club3d) φοράει μνήμες 2,8ns και με καλή ψύξη και vmod clockάρει πολύ καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Δεκέμβριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Επειδή και εγώ P3 έχω, θα σου πρότεινα να βρείς καμμιά μεταχειρησμένη ή καμμιά nvidia mx440 με 40-50 ευρώ(κι όμως υπάρχουν! ).Εγώ με την voodoo3 που έχω βλέπω dvdάκια μια χαρά και παίζω και κάνα mame:D Πήγα να πάρω κάτι καλύτερο πέρσι και μόλις είδα ότι το agp της μητρικής μου υποστηρίζει μόνο 2χ το παράτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Ρεεεεεεέ μην ψαρώνεται ο δίαυλος της κάρτας είται μιλάμε για agp είται για pcix μέχρι σήμερα έχει χρησημοποιηθεί μόνο για marketing αφού κάθε κάρτα που βγαίνει στην ουσία δεν χρησημοποιεί ούτε το μισό bandwidth απο το interface της.Έχεται δεί κανένα απο τα τελευταία πανάκριβα μοντέλα να είναι πιο γρήγορα σε pcix απο ότι σε agp???? Ή μήπως όταν βγήκαν οι gf4 με agpχ8 ήταν πιο γρήγορες απο τις χ4???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 εγω μιας και εχεις 2χ θα σου προτεινα μια μεταχειρισμενη Gforce 3..........Τi200 Ti400.....οτι βρεις τελος παντων.....δωσε καπου 40ευρω και εισαι αρχοντας εγω ειχα μια τετοια της Asus με την οποια επαιξα και Unreal Tournament 1024 32bit με τις ρυθμισεις στο νορμαλ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Δεν είναι μόνο marketing, οι καινουργιες μητρικές δε παίρνουν πολύ παλιές κάρτες και το αντίστροφο ας είναι και οι δύο "AGP 4x" καθώς νεες μητρικές και κάρτες (AGP 3.0) παίζουν με signaling 0.8V και οι παλιές (AGP 2.0) με 1.5VΠροσωπικά για φίλο είχα πάρει από ξεστοκάρισμα γνωστού μαγαζιού-μανάβικου στη Στουρνάρη GF4 Ti4200 pixelview 128MB 50, πολύ καλή αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 6, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Δεν είναι μόνο marketing, οι καινουργιες μητρικές δε παίρνουν πολύ παλιές κάρτες και το αντίστροφο ας είναι και οι δύο "AGP 4x" καθώς νεες μητρικές και κάρτες (AGP 3.0) παίζουν με signaling 0.8V και οι παλιές (AGP 2.0) με 1.5V Βασική αρχή στο χώρο της τεχνολογίας υπολογιστών είναι οι καινούργιες συσκευές να είναι backward συμβατές. Μέσα σε 15 χρόνια στα δίκτυα πήγαμε από 10Mb στα 100 και στο 1Gb για να μην πω στα 10. Σε ένα lan μπορούν να δουλέψουν και τα τρία πρώτα αρμονικά. Τα τελευταία 3 χρόνια η τάση στο socket A έχει πέσει κατά πολύ παρόλο που μπορώ να βάλω στο nf2 τον παλιό μου thunderbird και να δουλεύει. Στο χώρο των vga έχουν αλάξει τόσα interfaces τόσο γρήγορα. Το γεγονός ότι αυτά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να είναι συμβατά μεταξύ τους μόνο εκ του πονηρού μπορώ να το εκλάβω. Δεν είναι τυχαίο ότι τα δύο πρώτα παραδείγματα έχουν να κάνουν καθαρά με την πρόοδο των υπολογιστών ενώ το τρίτο μάλον με την αγορά του gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 6, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Σαφώς, δεν αντιλέγω. Απλά το ανέφερα για να μη ταλαιπωρηθεί ο φίλος με μια πολύ καινουργια κάρτα. Για να είναι συμβατή με τη μητρική του, αν είναι μέχρι 2x (AGP 1.0) δηλαδή, μπορεί να κινηθεί μέχρι AGP 2.0 κάρτες, πρακτικά οποιαδήποτε δεν υποστηρίζει 8x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 6, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Πάρε μια Gf4 mx ή κάποια Gf3 ti... (40-50ευρώ)Για παραπάνω καλήτερα να περιμένεις να πάρεις ολόκληρο σύστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 6, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Ουπς, τέρμα οι φιλοσοφίες θα ήταν μάλλον καλύτερα να μάθουμε τι mobo φοράει το pc του morius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Δεκέμβριος 7, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ρε παιδια, και εγω mobo με agp x2 εχω στο δευτερο pc και εχω βαλει μια 9200... μια χαρα παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 7, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 αυτό που είπε ο chroma ισχύει. όλη η σειρά 5 της gforce δεν πρέπει να παίζει.ψάξε για gf4, η οποία παίζει σε τέτοιας γενιάς υπολογιστή (μέχρι agp 4x). Καλύτερα ναμην πάρεις mx, πάρε ti, μιας και το σύστημά σου είναι ψιλοαργό θα δεις διαφορά. Από ati δεν ξέρω τι παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.