Shadow KnighT Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2014 Ότι λέει ο τίτλος πάνω κάτω. Ψάχνοντας για οθόνες με αυτά τα χαρακτηριστικά βλέπω ότι σε τιμές κάτω απο 300€ είναι ότι πιο vfm και προτείνονται παντού. Το αρνητικό είναι ότι ακούγονται αρκετά τον τελευταίο καιρό για backlight bleeding, πλαστικά ύποπτα και γενικά πεσμένο qc. Γενικότερα, η χρήση που κάνω είναι 40% coding/browsing, 40% gaming, 20% anime/ταινίες και συναφή, και που και που τίποτα σκάλισμα σε φωτογραφίες(ισορροπία λευκου κτλ. βασικά). Στα παιχνίδια δεν παίζω τόσο αποκλειστικά fps οπότε θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να πάω σε κάτι πιο gaming, και το 1200p απλά με βολέυει πολύ. Υπάρχει κάτι εξ ίσου καλό χρωματικά και ποιοτικά, ή να πάω να φορτώσω 2 και να χαίρομαι? P.S.: Το μόνο που με έχει ψιλοκολάσει είναι η Eizo Foris που έχει σε προσφορά το Fnatic, γιατί Eizo. Ακόμα έχω την S1910 που είχα πάρει το 2005 κ δεν νιώθει πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 U2412M που εχω ειναι μια χαρα περα απο το ips glow (δεν ειναι πρόβλημα αλλα χαρακτηριστικό, bleeding δε νομιζω πως ειναι)για τα 240 καπου που ζηταει δε ξερω αν υπαρχει καλυτερη ,για ακριβότερη θα αγοραζα eizo οπως ειπες και εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Σεπτέμβριος 30, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 229€ στο MGManager. Το μόνο άλλο αρνητικό που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι η σχετική παλαιότητα του μοντέλου, πρωτοβγήκε το '11 νομίζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 30, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 μοντελο '12 ειναι συμφωνά με το όνομα της Ε σχετικά ναι τελη '11 πρεπει να ειναι αλλα οθονη ειναι ετσι και αλλιως.. εχει dp, hdmi, dvi, usb, vga ολα τα απαραίτητα (πχ η δικη μου εχει date of mfg december 13 να σκεφτείς αλλα το καλοκαιρι ανακοίνωσαν το διαδοχο της ( με αναλυση 1200) σε μεγαλυτερη τιμη 300-400 αν θυμαμαι καλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Οκτώβριος 1, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2014 εχει dp, hdmi, dvi, usb, vgahdmi δεν έχει αυτό το μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Οκτώβριος 1, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2014 Επειδή και εγώ είμαι σε ανάλογο ψάξιμο.. κοιτάω και την U2414H. Υπέροχη οπτικα, αν και θεωρώ προβληματική την επιλογη της Dell για τις εισόδους: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Οκτώβριος 1, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2014 Η 2414Η είναι 1080p όμως. Όσο για το HDMI προσωπικά δε με ενδιαφέρει, σε DP/DVI θα παίξουν.Έχω στείλει mail στο Fnatic εδώ και 2 μέρες για το πόσο θα πάνε τα μεταφορικά στις Eizo αλλά δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση. Το βλέπω αύριο μεθαύριο να τσιμπαώ τις 2412Μ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devastator Οκτώβριος 2, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Έχω στείλει mail στο Fnatic εδώ και 2 μέρες για το πόσο θα πάνε τα μεταφορικά στις Eizo αλλά δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση. Το βλέπω αύριο μεθαύριο να τσιμπαώ τις 2412Μ...απο το shop τους αν βάλεις αυτό που θες στο cart και πας να κάνεις checkout σου βγάζει κάτω επιλογή χώρας,βάζεις ταχυδρομικό κώδικα και σου δίχνει πόσο βγαίνουν τα ταχυδρομικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcomenos Οκτώβριος 2, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Πηγαινε σε 2412Μ με 1200p και εμενα το hdmi μου ηταν αχρηστο στο μονιτορ.Ακριβως με τα ιδια ασχολουμαι και εγω (40% coding/browsing, 40% gaming, 20% anime/ταινίες και συναφή).Ειμαι πολυ ευχαριστημένος και το έχω ~3 χρονια χωρις κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Οκτώβριος 2, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 απο το shop τους αν βάλεις αυτό που θες στο cart και πας να κάνεις checkout σου βγάζει κάτω επιλογή χώρας,βάζεις ταχυδρομικό κώδικα και σου δίχνει πόσο βγαίνουν τα ταχυδρομικά Το έχω δοκιμάσει ήδη κάμποσες φορές από διαφορετικά pc και παίρνω το μήνυμα στην εικόνα. Αν κάποιου του βγάζει κόστος, ας πει πόσο του βγάζει να το έχω υπ'όψην... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devastator Οκτώβριος 2, 2014 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Το έχω δοκιμάσει ήδη κάμποσες φορές από διαφορετικά pc και παίρνω το μήνυμα στην εικόνα. Αν κάποιου του βγάζει κόστος, ας πει πόσο του βγάζει να το έχω υπ'όψην...Eizo Monitor Foris FS2434-BK (€299.99) €69.50 EUR για Αθήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Οκτώβριος 2, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Eizo Monitor Foris FS2434-BK (€299.99) €69.50 EUR για ΑθήναΣου βγάζει το ίδιο και για δύο τεμάχια? Μπορείς να κάνεις μια ακόμα καλή και να το κοιτάξεις?Edit: Άκυρο, το θέμα είναι με τον αριθμό τεμαχίων τελικα, για ένα τεμάχιο μου το βγάζει και εμένα σωστά, απλά δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devastator Οκτώβριος 2, 2014 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Σου βγάζει το ίδιο και για δύο τεμάχια? Μπορείς να κάνεις μια ακόμα καλή και να το κοιτάξεις?Edit: Άκυρο, το θέμα είναι με τον αριθμό τεμαχίων τελικα, για ένα τεμάχιο μου το βγάζει και εμένα σωστά, απλά δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ, lol.! όντως με δύο τεμάχια bugάρεικι εμένα We do not ship to this destination μου βγάζει με δύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Οκτώβριος 2, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Φαίνεται να υπάρχει ένα όριο στο πόσα τεμάχια μπορεί να πάρει κάποιος, ακόμα και από έγκυρο ΤΚ εντός Λονδίνου δέχεται μέχρι 2. Το impulse έχει αρχίσει να ανεβαίνει και με βλέπω να παίρνω τις Dell σήμερα ή αύριο.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Οκτώβριος 4, 2014 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Παιδιά πάρτε το EIZO από την επίσημη αντιπρόσωποια τα ίδια χρήματα βγαίνει. (Αλλά τοFORIS FS2434 δεν είναι 1200 )FORIS FS2434W | EIZO Hellas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Οκτώβριος 4, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Too late :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Οκτώβριος 4, 2014 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Μεγιες, λοιπόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 4, 2014 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 να την ευχαριστη8είς, από MSystems τις αγόρασες; Αν έχεις την καλοσύνη γράψε εντυπώσεις για τις οθόνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Οκτώβριος 5, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 Νομίζω πως όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα υπερκαλύπτουν τα όσα έχω να πω, γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μαύρα μαύρα, λευκά λευκά, χρωματιστά χρώματα, δεν έχω προσέξει τρεμοπαίγματα κ ιστορίες, λίγο Dishonoured και Child of Light που έπαιξα δεν είχα κάποιο θέμα είτε με ghosting είτε με lag. Το μόνο θέμα που είχα είναι ότι επειδή έχω 3 οθόνες πάνω στην κάρτα γραφικών μου ο χρονισμός της μνήμης είναι μονίμως πάνω και πρέπει να τον ρίχνω με το χέρι, αλλά αυτό είναι θέμα AMD και για άλλο thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Οκτώβριος 6, 2014 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2014 Τελικά σε ποια οθόνη κατέληξες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.