Jump to content

24" 1200p monitor - προτάσεις πέρα απο Dell U2412M?

Shadow KnighT

Recommended Posts

Ότι λέει ο τίτλος πάνω κάτω. Ψάχνοντας για οθόνες με αυτά τα χαρακτηριστικά βλέπω ότι σε τιμές κάτω απο 300€ είναι ότι πιο vfm και προτείνονται παντού. Το αρνητικό είναι ότι ακούγονται αρκετά τον τελευταίο καιρό για backlight bleeding, πλαστικά ύποπτα και γενικά πεσμένο qc.

Γενικότερα, η χρήση που κάνω είναι 40% coding/browsing, 40% gaming, 20% anime/ταινίες και συναφή, και που και που τίποτα σκάλισμα σε φωτογραφίες(ισορροπία λευκου κτλ. βασικά). Στα παιχνίδια δεν παίζω τόσο αποκλειστικά fps οπότε θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να πάω σε κάτι πιο gaming, και το 1200p απλά με βολέυει πολύ.

Υπάρχει κάτι εξ ίσου καλό χρωματικά και ποιοτικά, ή να πάω να φορτώσω 2 και να χαίρομαι? :jump:

P.S.: Το μόνο που με έχει ψιλοκολάσει είναι η Eizo Foris που έχει σε προσφορά το Fnatic, γιατί Eizo. Ακόμα έχω την S1910 που είχα πάρει το 2005 κ δεν νιώθει πουθενά.

U2412M που εχω ειναι μια χαρα περα απο το ips glow (δεν ειναι πρόβλημα αλλα χαρακτηριστικό, bleeding δε νομιζω πως ειναι)

για τα 240 καπου που ζηταει δε ξερω αν υπαρχει καλυτερη ,για ακριβότερη θα αγοραζα eizo οπως ειπες και εσυ

μοντελο '12 ειναι συμφωνά με το όνομα της

Ε σχετικά ναι τελη '11 πρεπει να ειναι αλλα οθονη ειναι ετσι και αλλιως.. εχει dp, hdmi, dvi, usb, vga ολα τα απαραίτητα :p

(πχ η δικη μου εχει date of mfg december 13 να σκεφτείς αλλα το καλοκαιρι ανακοίνωσαν το διαδοχο της ( με αναλυση 1200) σε μεγαλυτερη τιμη 300-400 αν θυμαμαι καλα)

Η 2414Η είναι 1080p όμως. Όσο για το HDMI προσωπικά δε με ενδιαφέρει, σε DP/DVI θα παίξουν.

Έχω στείλει mail στο Fnatic εδώ και 2 μέρες για το πόσο θα πάνε τα μεταφορικά στις Eizo αλλά δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση. Το βλέπω αύριο μεθαύριο να τσιμπαώ τις 2412Μ...

Έχω στείλει mail στο Fnatic εδώ και 2 μέρες για το πόσο θα πάνε τα μεταφορικά στις Eizo αλλά δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση. Το βλέπω αύριο μεθαύριο να τσιμπαώ τις 2412Μ...

απο το shop τους αν βάλεις αυτό που θες στο cart και πας να κάνεις checkout σου βγάζει κάτω επιλογή χώρας,

βάζεις ταχυδρομικό κώδικα και σου δίχνει πόσο βγαίνουν τα ταχυδρομικά

Πηγαινε σε 2412Μ με 1200p και εμενα το hdmi μου ηταν αχρηστο στο μονιτορ.

Ακριβως με τα ιδια ασχολουμαι και εγω (40% coding/browsing, 40% gaming, 20% anime/ταινίες και συναφή).

Ειμαι πολυ ευχαριστημένος και το έχω ~3 χρονια χωρις κανενα προβλημα.

απο το shop τους αν βάλεις αυτό που θες στο cart και πας να κάνεις checkout σου βγάζει κάτω επιλογή χώρας,

βάζεις ταχυδρομικό κώδικα και σου δίχνει πόσο βγαίνουν τα ταχυδρομικά

Το έχω δοκιμάσει ήδη κάμποσες φορές από διαφορετικά pc και παίρνω το μήνυμα στην εικόνα. Αν κάποιου του βγάζει κόστος, ας πει πόσο του βγάζει να το έχω υπ'όψην...

post-2026-1416078847,3589_thumb.png

Το έχω δοκιμάσει ήδη κάμποσες φορές από διαφορετικά pc και παίρνω το μήνυμα στην εικόνα. Αν κάποιου του βγάζει κόστος, ας πει πόσο του βγάζει να το έχω υπ'όψην...

Eizo Monitor Foris FS2434-BK (€299.99)

€69.50 EUR για Αθήνα

Eizo Monitor Foris FS2434-BK (€299.99)

€69.50 EUR για Αθήνα

Σου βγάζει το ίδιο και για δύο τεμάχια? Μπορείς να κάνεις μια ακόμα καλή και να το κοιτάξεις?

Edit: Άκυρο, το θέμα είναι με τον αριθμό τεμαχίων τελικα, για ένα τεμάχιο μου το βγάζει και εμένα σωστά, απλά δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ, lol.

Σου βγάζει το ίδιο και για δύο τεμάχια? Μπορείς να κάνεις μια ακόμα καλή και να το κοιτάξεις?

Edit: Άκυρο, το θέμα είναι με τον αριθμό τεμαχίων τελικα, για ένα τεμάχιο μου το βγάζει και εμένα σωστά, απλά δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ, lol.

! όντως με δύο τεμάχια bugάρει

κι εμένα We do not ship to this destination μου βγάζει με δύο

Φαίνεται να υπάρχει ένα όριο στο πόσα τεμάχια μπορεί να πάρει κάποιος, ακόμα και από έγκυρο ΤΚ εντός Λονδίνου δέχεται μέχρι 2. Το impulse έχει αρχίσει να ανεβαίνει και με βλέπω να παίρνω τις Dell σήμερα ή αύριο.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Νομίζω πως όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα υπερκαλύπτουν τα όσα έχω να πω, γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μαύρα μαύρα, λευκά λευκά, χρωματιστά χρώματα, δεν έχω προσέξει τρεμοπαίγματα κ ιστορίες, λίγο Dishonoured και Child of Light που έπαιξα δεν είχα κάποιο θέμα είτε με ghosting είτε με lag. Το μόνο θέμα που είχα είναι ότι επειδή έχω 3 οθόνες πάνω στην κάρτα γραφικών μου ο χρονισμός της μνήμης είναι μονίμως πάνω και πρέπει να τον ρίχνω με το χέρι, αλλά αυτό είναι θέμα AMD και για άλλο thread.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.