Ilias1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2014 Παιδιά έχετε να προτείνεται καμιά καρέκλα γραφείου άνετη "δοκιμασμένη". Εκεί στα 70-75 ευρώ. Έχω γίνει ανατομικώς ζμπαράλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 την εχω απο τον μαρτιο που τραβηχτηκε η pic, πολυ ικανοποιημενος ! ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ BUCKET ΜΑΥΡΟPVC+ΓΚΡΙ ΣΚΟΥΡΟMESH HM1006.02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias1 Σεπτέμβριος 30, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ Την είχα δει και εγώ αυτή σε κάποια σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Οκτώβριος 7, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Bump στο θέμα, να μην ανοίγω άλλο! Κι εγώ είμαι στην αναζήτηση καρέκλας γραφείου, διευθυντικού στυλ. Υπόψιν πως αναζητώ κάτι έξτρα ανθεκτικό (1,90 ύψος 120 κιλά... ζωή να χω ) και την ξαπλάρω συνέχεια με ανάκλιση στη καρέκλα. Όποιος έχει μοντέλο αντοχής προτείνει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Bump στο θέμα, να μην ανοίγω άλλο!Κι εγώ είμαι στην αναζήτηση καρέκλας γραφείου, διευθυντικού στυλ. Υπόψιν πως αναζητώ κάτι έξτρα ανθεκτικό (1,90 ύψος 120 κιλά... ζωή να χω ) και την ξαπλάρω συνέχεια με ανάκλιση στη καρέκλα. Όποιος έχει μοντέλο αντοχής προτείνει!!! Γκαφρά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Οκτώβριος 7, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Γκαφρά;Έως 150 ευρώ, αλλά γενικά ότι πρόταση για ανθεκτική καρέκλα υπάρχει, ρίξτη και βλέπουμε.Καμιά φορά το πιο φθηνό είναι το πιο ακριβό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Οκτώβριος 8, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 bump:tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
plt Νοέμβριος 10, 2015 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2015 Γνωρίζει κάποιος τις καρέκλες της NEC seating?Με ενδιαφέρει η σειρά Comfort plus. http://www.necseating.gr/index.php?cPath=8 Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να τις δοκιμάσεις. Πάντως φαίνονται αξιόλογες. Εχω δει (και δοκιμάσει) και τη Smart D του Δρομέα, που είναι περίπου στα ίδια χρήματα. Κάποια άλλη εργονομική, γύρω στα 250-300 maximum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 13, 2015 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 Πήγα Κατερίνη προχθές και είδα καρέκλες από το Home Markt. Οι περισσότερες καλές ήταν, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα. Να ακουμπά όλη η πλάτη και το κεφάλι με το που κάθομαι στην καρέκλα. Αυτή τη δουλειά την έκανε μόνο αυτή. Για τα λίγα λεπτά που την δοκίμασα ήταν απόλαυση. Τώρα για αντοχή στο χρόνο, φυσικά δεν μπορώ να το ξέρω. Το χρώμα είναι σκούρο καφέ και είναι πολύ ωραίο και υπάρχει ετοιμοπαράδοτη. Βγαίνει όμως και σε μαύρη, αλλά θα υπάρχει τέλος του μήνα ή αρχές του Δεκέμβρη. Θα τσιμπήσω την μαύρη μάλλον (όταν γίνει διαθέσιμη) γιατί συνδυάζεται καλύτερα. Αφού είσαι Θεσ/νικη αν θες πήγαινε δες την. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts