Snake Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 Από τις 7 προσπαθώ να κάνω image το 2ο cd του need for speed underground 2.Δοκίμασα με το alcohol clone cd nero.....τίποτα!Στο 50%κωλά.Το cd είναι γεμάτο σφάλματα και το αρχείο sdat είναι που έχει το πρόβλημα.Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να το κάνω με κάποιον τρόπο image ή να το γράψω σε άλλο cd? Υ.Γ. Είναι επείγων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :help: :help: :help: :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 θελεις να στο στειλω σε dvd??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Βρισκομαι Καστορια! Ενα λεωφοριο ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 6, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Να το στείλεις?Πώς?Δεν χρειάζεται απλά να το κάνω image θελω.Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να το επιστρέψω αύριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 6, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 22:42] Βρισκομαι Καστορια! Ενα λεωφοριο ειναι! Λέω και εγώ.Κέρκυρα.Οκ κανένα πρόβλημα.(πμ me). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Παντα για pc μιλαμε! ! εεε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 6, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 22:54] Παντα για pc μιλαμε! ! εεε;;; Nαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 7, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Tο πρόβλημα με το cd λύθηκε.Τώρα υπάρχει άλλο πρόβλημα! Πατάω 2 κλικ πάνω στο εικωνίδιο του παιχνιδιού αλλά με το πρώτο load (πριν ακόμα μπει στο menu)με πετάει και με βγάζει στην επιφάνεια εργασίας!!!!! Δοκίμασα να το κάνω ήτε full install ήτε minimal ήτε medium αλλά πάλι τίποτα! Τι να κάνω????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 7, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Θέλει μια ειδικη εκδοση του speed2.exe για τρεξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 7, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Tι????????????Δεν το πιστεύω.Και εγώ προσπαθώ από τις 8 να βρω τι φταίει!!!! :jump: Το έχεις?Όποιος το έχει ας μου στείλει πμ. Ευχαριστώ!!!!:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 πρεπει να ειναι περαμενο στο cδ σαν κρακ .. κανε explore! kai mallon ekei prepei να ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 7, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Snake [Σήμερα, στις 16:05] Όποιος το έχει ας μου στείλει πμ. ΚΑΝΕΙΣ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 7, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 16:16] πρεπει να ειναι περαμενο στο cδ σαν κρακ .. κανε explore! kai mallon ekei prepei να ειναι! Το έχω κάνει αυτό.(Πρώτο,πρώτο!)Αλλά πάλι στο loading με πετάει!!!!!!!!Χωρίς το κρακ του cd λέει."Please insert..........." Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 εδω μπορεις να βρεις κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 οπως και δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 7, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 ΒΡηκες τιποτα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 7, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Τα δοκίμασα όλα αλλά τίποτα!!!:bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 7, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 7, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ρε παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος. :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.