Jump to content

Windows 8 : Θέμα με Ελληνικά/Αγγλικά

Anwnimos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά, έχω windows 8 στον υπολογιστή μου και έχω ένα θέμα σχετικό με την γλώσσα πληκτρολογίου.

Η γλώσσα ήταν Αγγλικά, κατέβασα τα Ελληνικά, άφησα τα Αγγλικά σαν main γλώσσα (νομίζω, δεν είμαι σίγουρος πλέον, δεν μπορώ να το δω σήμερα κιόλας) με το που ανοίγει o υπολογιστής αυτόματα μπαίνουν τα Ελληνικά, ξέρει κανείς τι παίζει; Δεν με ενοχλεί πλέον, συνήθισα να αλλάζω την γλώσσα, αλλά άμα υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου, γιατί όχι;

άλλαξε την σειρά των γλωσσών στο πληκτρολόγιο. Βάλε πρώτα την αγγλική.

Όταν πάω στο φοιτητικό σπίτι θα το δοκιμάσω, αλλά ειλικρινά άμα αυτό είναι η λύση στο πρόβλημα (γιατί δεν θυμάμαι άμα δοκίμασα κάτι τέτοιο) θα αρχίσω να τρέχω και να τσιρίζω, γιατί είναι ότι πιο εύκολο.

Ευχαριστώ :)

άλλαξε την σειρά των γλωσσών στο πληκτρολόγιο. Βάλε πρώτα την αγγλική.

Thank you!! Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου!!

Κλείστε το :p

επίσης αν σε βολεύει τσέκαρε και την επιλογή που λέει "Different keyboard layout for each window" έτσι ώστε να μην σου αλλάζει καθολικά η γλώσσα στα windows αλλά συγκεκριμένα στο παράθυρο που θέλεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.