bas13bou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2014 Εχω το corsair 780t και θέλω να ρωτήσω ποια σύνδεση ειναι καλύτερη για τα fans του κουτιού πάνω στην μητρική η στον controller του κουτιού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecromantiA Σεπτέμβριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Εχω το corsair 780t και θέλω να ρωτήσω ποια σύνδεση ειναι καλύτερη για τα fans του κουτιού πάνω στην μητρική η στον controller του κουτιού?θα σου προτεινα πανω στην μητρικη για να μπορεις να ελεγχεις στροφες θεμοκρασιες κλπ τωρα για πανω στο κουτι αν το συνδεσεις δεν ξερω κατα ποσο θα τρεχει το CorsairLink Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas13bou Σεπτέμβριος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Οκ φιλε μου σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 30, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 Ποιος ο λόγος δλδ να μη τους βάλει στον controller? Απο εκεί δε θα ελέγχει στροφές; Και το CorsairLink Που κολλάει στη κουβέντα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.