Cguevara Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2014 Asus Maximus Hero Z97 Qcode δείχνει 00 ενώ το PC τρέχει κανονικά μετά από Overclock του CPU από με το πρόγραμμα τις Asus(AI Suite III), σημαίνει ότι δεν βρίσκει τον επεξεργαστή μου σωστά? πρέπει να ανήσυχο?
wesker Σεπτέμβριος 27, 2014 #3 Σεπτέμβριος 27, 2014 Kαλύτερα το OC να γινεται απο το BIOS. Το ΑΙ Suite ποτέ δεν το εμπιστευτικα....
narcomenos Σεπτέμβριος 27, 2014 #4 Σεπτέμβριος 27, 2014 Mια χαρα δουλευει το AI Suite 3 σε μενα στο automatic τον πηγε χωρις πολλα πολλα στα 4.8GHz stable.Εγώ @Cguevara θα ανησυχούσα παντως στην θέση σου.Πρεπει να τσεκαρεις και αν το τροφοδοτικο ειναι οκ.
Cguevara Σεπτέμβριος 27, 2014 Author #5 Σεπτέμβριος 27, 2014 Mια χαρα δουλευει το AI Suite 3 σε μενα στο automatic τον πηγε χωρις πολλα πολλα στα 4.8GHz stable.Εγώ @Cguevara θα ανησυχούσα παντως στην θέση σου.Πρεπει να τσεκαρεις και αν το τροφοδοτικο ειναι οκ.το περίεργο είναι ότι το κάνει μόλις μπαίνει στα windows όταν Bootari το PC δείχνει Α0 όπως έδειχνε και πριν 1 ώρα περίπου...
Cguevara Σεπτέμβριος 27, 2014 Author #6 Σεπτέμβριος 27, 2014 Παίδες το βρήκα... έσβησα το Asus Suite 3 και το ξανά πέρασα πάλι και τώρα δείχνει συνεχεια Α0, τελικά το λάθος ήταν ότι το πείραξα και στο BIOS και στο ASUS Suite 3 και μάλλον έφαγε σκάλωμαΟποτε άμα δείτε 00 ενώ το μηχάνημα έχει κάνει boot υπάρχει περίπτωση να είναι η δικια μου περίπτωση! Ευχάριστο για την βοήθεια anyway!
Trexx Σεπτέμβριος 28, 2014 #7 Σεπτέμβριος 28, 2014 O/c αποκλειστικά και μόνο από το BIOS. Κακό κάνεις με τα προγράμματα αυτά. Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να μπλέξεις με το BIOS, απλά παράτα το. Έτσι κι αλλιώς ούτε σου χρειάζεται, ούτε διαφορά θα δεις.
Lazy Dog Οκτώβριος 1, 2014 #8 Οκτώβριος 1, 2014 Το γραφω για οποιον αντιμετωπισει το ιδιο "προβλημα" Απο την αρχη που την πηρα παρατηρησα οτι απο το boot μεχρι να φορτωσει windows εδειχνε κανονικα Α0, με το που εμπαινε επιφανεια εργασιας τσουπ 00. Εψαξα, διαβασα εκανα διαφορες αλχημειες αλλά τιποτα. Αλλαξα τροφοδοτικα, καλωδια sata και οτι αλλο μπορουσα να σκεφτω. Το αποτελεσμα το ιδιο... Μετα απο απεγκατασταση του AI Suite εστρωνε.... Παρατηρησα ομως οτι με το που το ξανα εκανα εγκατασταση και ετρεχα το Fan Xpert με το που τελειωνε, το q-code αλλαζε σε 00. Μπηκα χθες στο bios και αλλαξα απο PWN σε DC το cpu fan, ετρεξα το fan xpert και ως δια μαγειας δουλεψε και συνεχιζει να δουλευει κανονικα. Για δοκιμη αλλαξα τους 2 silent wings της Dark Rock Pro 3 που εχω και ξαναγυρισα σε PWN στο bios, ετρεξα ξανα το Fan Xpert και δεν αλλαξε σε 00 το q-code. Δοκιμασα και καποιους αλλους pwn που εχω και σε μερικους το προβλημα εμφανιζοταν ξανα... Οποτε αν καποιος δει 00 και ο υπολογιστης bootαρει κανονικα και μπαινει win, ας δοκιμασει την παραπανω λυση ή ας δοκιμασει με αλλα fans. Προφανως κατι παιζει με το pwn σημα σε μερικους
Cguevara Οκτώβριος 1, 2014 Author #9 Οκτώβριος 1, 2014 Το γραφω για οποιον αντιμετωπισει το ιδιο "προβλημα"Απο την αρχη που την πηρα παρατηρησα οτι απο το boot μεχρι να φορτωσει windows εδειχνε κανονικα Α0, με το που εμπαινε επιφανεια εργασιας τσουπ 00. Εψαξα, διαβασα εκανα διαφορες αλχημειες αλλά τιποτα. Αλλαξα τροφοδοτικα, καλωδια sata και οτι αλλο μπορουσα να σκεφτω. Το αποτελεσμα το ιδιο... Μετα απο απεγκατασταση του AI Suite εστρωνε.... Παρατηρησα ομως οτι με το που το ξανα εκανα εγκατασταση και ετρεχα το Fan Xpert με το που τελειωνε, το q-code αλλαζε σε 00. Μπηκα χθες στο bios και αλλαξα απο PWN σε DC το cpu fan, ετρεξα το fan xpert και ως δια μαγειας δουλεψε και συνεχιζει να δουλευει κανονικα. Για δοκιμη αλλαξα τους 2 silent wings της Dark Rock Pro 3 που εχω και ξαναγυρισα σε PWN στο bios, ετρεξα ξανα το Fan Xpert και δεν αλλαξε σε 00 το q-code. Δοκιμασα και καποιους αλλους pwn που εχω και σε μερικους το προβλημα εμφανιζοταν ξανα... Οποτε αν καποιος δει 00 και ο υπολογιστης bootαρει κανονικα και μπαινει win, ας δοκιμασει την παραπανω λυση ή ας δοκιμασει με αλλα fans. Προφανως κατι παιζει με το pwn σημα σε μερικους να είσαι καλά ρε φιλε! όλο το βραδυ εχτές παιδευόμουν! άμα το αφήσουμε σε DC υπάρχει πρόβλημα? η απλά τρέχω το fan expert σε DC και μόλις τελειώσει το βάζω πάλι ΡWN
Lazy Dog Οκτώβριος 1, 2014 #10 Οκτώβριος 1, 2014 να είσαι καλά ρε φιλε! όλο το βραδυ εχτές παιδευόμουν!άμα το αφήσουμε σε DC υπάρχει πρόβλημα? η απλά τρέχω το fan expert σε DC και μόλις τελειώσει το βάζω πάλι ΡWNΑστους σε DC δεν παθαινουν τιποτα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.