nikonick Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2014 καλησπέρα σε όλους,έχω πάρει πρόσφατα ένα cubot p7 κινητό και έχω προσέχει ότι η android έκδοση 4.2.2 που έχει είναι κάπως διαφορετική από αλλα κινητά το κινητό δεν έχει καθόλου εφαρμογή για προβολή έγγραφον όπως doc. και pdf δεν ξέρω εάν στο forum υπάρχει κάποια εφαρμογή office αλλα και μετατροπέας (unit converter) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 Μπες στο play store και ψάξε για office εφαρμογή και θα σου βγάλει κάμποσες δωρεάν αλλά και άλλες επί πληρωμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 27, 2014 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 Play store δεν έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Σεπτέμβριος 27, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 καλησπέρα σε όλους και ευχάριστο για τις απαντήσεις σαςέχει play store, τώρα το βρήκα....βλέπετε το menu δεν είναι και το καλύτερο σε αυτό το κινητόμάλλον με έχει απογοητεύσει αυτό το κινητό...το μονο καλο είναι η μεγάλη του οθόνηεντάξει θα βρω τις εφαρμογές που χρειάζομαιευχάριστοέχει μεγάλη οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 H εκδοδη android που εχει ειναι stock.Αλλα κινητα που βλεπεις lg,samsung κτλ εχουν πειραγμενο και βαρυφορτομενο το android.Οτι χρειαζεσαι θα το βρεις στο playstore και θα εχεις και ποιο ελαφρυ κινητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Σεπτέμβριος 28, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 σας καλημερίζωευχάριστο πολύ για τις απαντήσεις σαςοποτε είμαστε εντάξει με το android του cubot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.