Jump to content

Ξαφνικό σβήσιμο του υπολογιστή.

Giov87

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα,

αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τις γνώμες σας..

Εχθές καθώς μιλούσα στο Skype, έσβησε ο υπολογιστής και μετά όλα μαύρα. Έκανε επανεκκίνηση από μόνος του, αλλά τίποτα..

Να σας προλάβω.. επειδή πριν κανένα χρόνο είχα ξαναπάθει κάτι παρόμοιο σε υπολογιστή φίλου, άρχισα να τον αποσυναρμολογώ ώστε να δω αν κάνει έλεγχο η μητρική..

Έφτασα να την αφήσω σκέτη πάνω και το πολυπόθητο 'μπιπ' του ελέγχου, δεν το ακούω..

Πάω για μητρική ή υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσω??

Καλησπέρα στην παρέα,

αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τις γνώμες σας..

Εχθές καθώς μιλούσα στο Skype, έσβησε ο υπολογιστής και μετά όλα μαύρα. Έκανε επανεκκίνηση από μόνος του, αλλά τίποτα..

Να σας προλάβω.. επειδή πριν κανένα χρόνο είχα ξαναπάθει κάτι παρόμοιο σε υπολογιστή φίλου, άρχισα να τον αποσυναρμολογώ ώστε να δω αν κάνει έλεγχο η μητρική..

Έφτασα να την αφήσω σκέτη πάνω και το πολυπόθητο 'μπιπ' του ελέγχου, δεν το ακούω..

Πάω για μητρική ή υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσω??

καλησπέρα αν μπορείς γράψε τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου.

ο υπολογιστής δεν ξεκινάει/πέρνει ρεύμα καθόλου?

Παίρνει ρεύμα, αλλά δεν δείχνει εικόνα. Έφτασα να αφήσω μόνο μητρική και τροφοδοτικό..

Δεν ξέρω πως, μου ήρθε στο μυαλό να τσεκάρω τα clips του τροφοδοτικού ένα ένα μήπως και είναι από αυτό, γιατί είχα μυρίσει λίγο καμένο πριν σβήσει..

Έτσι εντόπισα ένα μαύρο σιδερακι σε ενα από τα clips πάνω στην μητρική..

Εκατσα και ξέθαψα από έναν pentium 3 ένα τροφοδοτικό που είχα και το δοκίμασα.. και ανάβει...!

Πάλι καλά που είναι μόνο αυτό... :D

Περιμένω να βρω τώρα κανένα φθηνό από eshop και να το αλλάξω...

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!

Παίρνει ρεύμα, αλλά δεν δείχνει εικόνα. Έφτασα να αφήσω μόνο μητρική και τροφοδοτικό..

Δεν ξέρω πως, μου ήρθε στο μυαλό να τσεκάρω τα clips του τροφοδοτικού ένα ένα μήπως και είναι από αυτό, γιατί είχα μυρίσει λίγο καμένο πριν σβήσει..

Έτσι εντόπισα ένα μαύρο σιδερακι σε ενα από τα clips πάνω στην μητρική..

Εκατσα και ξέθαψα από έναν pentium 3 ένα τροφοδοτικό που είχα και το δοκίμασα.. και ανάβει...!

Πάλι καλά που είναι μόνο αυτό... :D

Περιμένω να βρω τώρα κανένα φθηνό από eshop και να το αλλάξω...

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!

και αρχικά σκεφτόμουν να σου πω να ελέγξεις τοφοδοτικό :p

αν θες πες πόσα χρήματα διαθέτεις να σου προτείνουμε κάποιο. :)

Ο υπολογιστής είναι 4 χρόνια τώρα, οπότε δεν θέλω να δώσω πάνω από 30-40 €. Θα βρω ένα φθηνό να την βγάλει λίγο ακόμα... ;)

Παρόλα αυτά εάν υπάρχει κάτι αξιόπιστο, ευχαρίστως να το ακούσω..

Ο υπολογιστής είναι 4 χρόνια τώρα, οπότε δεν θέλω να δώσω πάνω από 30-40 €. Θα βρω ένα φθηνό να την βγάλει λίγο ακόμα... ;)

Παρόλα αυτά εάν υπάρχει κάτι αξιόπιστο, ευχαρίστως να το ακούσω..

ορίστε μια πρόταση απο εμένα https://www.skroutz.gr/s/412893/Thermaltake-Munich-430W.html

το οποίο κρατάς και σε μελοντική αναβάθμιση φυσικά :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.