Jump to content



Η κάρτα γέρνει απο το βάρος!


xartokouti

Recommended Posts

Μολις χθες συναρμολόγησα το νεο μου pc και έβαλα την asus gtx770. Το πρόβλημα είναι οτι απο το βάρος έχειν κλίση... προσπαθώ να δώ αν έχει κάπου αλλού καμιά ακόμα βίδα αλλα δεν βλέπω τπτ... οι μόδες βλιδες που έβαλα είναι οι δυο που μπαίνουν στο πίσω μέρος του κουτιού... τι να κάνω???

Link to comment
Share on other sites

do it your self με ένα δεματικό ή ντίζα ποδηλάτου ή http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-accessory/ninja-wire.html και πιάστην στην πίσω πλευρά (εκεί που είναι το pcie ρεύμα) από κάπου ψηλά.

Ninja-Wire-Example-1_01.jpg

Link to comment
Share on other sites

amateurssss:sarcastic::sarcastic::sarcastic:

ρολό από χαρτί κουζίνας...με ένα μαυρο αυτοκόλλητο και κοψίματα εκεί που πρέπει κρύβεις και τα καλώδια...με μια λεντοταινία εντός ή στην πίσω μεριά εχεις και κρυφό φωτισμό

post-5271-1416078834,4324_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

η καρτα δεν μπορει να γερνει επειδη βιδωνει στο πισω μερος του κουτιου,εκει που ειναι και οι εξοδοι με τα βυσματα της οθονης.Το πιο πιθανον ειναι να μην εχει κατσει καλα η καρτα επειδη το λαμακι της επαφης καρτας και κουτιου δεν πρεπει να εχει ενδιαμεσα κενο αερα.Πρεπει να μπορει να σφιξει. Βαζω μια εικονα που βρηκα στο νετ να καταλαβεις.

IkwOXROvTCXf5lrK.medium

Link to comment
Share on other sites

Ολες οι 770 της Asus το βγαζουν το issue αυτο.

Εχει αναφερθει και σε αρκετα reviews οταν πρωτοβγηκε.

Μια λυση ειναι να την σηκωσεις ελαφρα απο τα pcie καλωδια προς τα πανω ωστε να κανει ενα balance και να μην γερνει τοσο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.