Jump to content



Δεν αναγνωρίζετε ο HDD!


xartokouti

Recommended Posts

Γεια σε όλους!

Μόλις πριν απο λίγες ώρες παρέλαβα τα κομμάτια απο το νέο μου pc!

Τα συνδεσα όλα με την βοήθεια ενός φίλου που ξέρει καλύτερα απο εμένα και μετά βάλαμε τα windows 7 ultimate στον ssd. Μαζί βάλαμε και έναν wd blue 1tb για αποθηκευτικό χώρο... το πρόβλημα είναι οτι ενώ στα bios αλλά και στις συσκευές στον πίνακα ελέγχου αναγνωρίζετε ο σκληρός, στον " Υπολογιστής μου" δεν εμφανίζετε παρα μόνο ο ssd... επίσης δεν τον βγάζει ουτε σαν επιλογή για προορισμό αποθήκευσης αρχείων... σαν να μην υπάρχει... μετα αλλάξαμε και τον βάλαμε σε άλλο sata μπας και γίνει τπτ αλλα και πάλι τα ίδια... πήρα τηλ στο eshop.gr και μου είπε να το παω πίσω. Αν ο σκληρός δέν εχει πρόβλημα και ειναι θεμα καμιας ρυθμισης νανμην το πάω τζαμπα πισω και περιμενω παλι μεχρι να ερθει αλλος...

βοήθεια!

Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Δεξι click στο Computer/Υπολογιστης μου.

Manage--->Disk Management. (Το δευτερο κατω απο το Ανοιγμα τελος παντων)

Επελεξε τον δισκο, και κανε Δημιουργια/New Volume κατι τετοιο κτλ, δεν θα θυμαμαι τα ελληνικα μιας και εχω αγγλικα Windows απο παντα και δεν θυμαμαι ακριβως τη λεξεις εχουν τα ελληνικα Windows.

Γενικα θα τον βρεις τον δισκο εκει, και αν ο φιλος σου εχει ιδεα θα καταλαβει τι να κανει απο εκει μιας και γενικα ειναι επιλογη χωριτικοτητας, και 2-3 next.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.