pagiourakos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2014 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με δορυφορικο κατοπτρο. ενδιαφερομαι να αγορασω πακετο οτε τιβι αλλα μ φαινονται υπερβολικα τα 100 ευρω για το πιατο και την εργασια και ετσι το εψαξα μονος μου για "πιατο" ,αφου το κοστος εργασιας σε υφισταμενη κεραια ειναι 25 ευρω και οτι εχει κοστισει ο εξοπλισμος! τι χρειαζεται να αγορασω ? θα ηθελα να επισημανω πως υπαρχουν καναλια σε high definition οποτε μπορει να χρειαστει κατι παραπανω.. Αυτα εδω αρκουν και κατα ποσο ειναι καλα? Πιατο DIGITAL LINE 80 BIG MOUNT - Lnb INVERTO LNB SINGLE HIGH GAIN - Βαση στηριξης http://www.e-shop.gr/solinas-gia-stirixi-katoptroy-f48-p-PER.705133 Επισης εχει προσπαθησει κανεις κατι αναλογο?
YDinopoulos Σεπτέμβριος 26, 2014 #2 Σεπτέμβριος 26, 2014 Τιμες χωρις ΦΠΑ, και χωρις καλωδιο (απο 0.70-1.50 ανα μετρο, ανολα ποιοτητα). Επισης υπολογισε και ενα κουτι καρφακι για να στερεωσεις το καλωδιο σε τοιχους. Τις πηρα απο το Hellas Digital - Ηλεκτρονικό Κατάστημα. για να εχεις μια ιδεα περιπου τι θες.
pagiourakos Σεπτέμβριος 26, 2014 Author #3 Σεπτέμβριος 26, 2014 παρομοια ειναι περιπου αλλα θα ηθελα απαντηση κυριως στα προιοντα π παραθετω γτ με αυτα που μου εστειλες ερχομαι πανω κατω στα λεφτα της εγκαταστασης με πιατο του οτε! 80αρι ειναι κ το πιατο π εχω επιλεξει και νομιζω το lnb ειναι ιδιο με το δικο μ!
YDinopoulos Σεπτέμβριος 26, 2014 #4 Σεπτέμβριος 26, 2014 Η διαφορά έγκειται και στην ποιοτητα των υλικων (Σιδερο που σκουριασε και στα 5 χρονια το πετας, εναντι αλουμινιο που κραταει για παντα) αλλα και στο μαγαζι που θα τα αγορασεις. Λιγο ψαξιμο εδω στο φορουμ και θα δεις τι εννοω για το τελευταιο._________ Επισης μην κοβεις τις λεξεις πχ π για που, μ για μου. Περαν του οτι ειναι ασχημο, δεν ειναι ευκολο στην αναγνωση. Ευχαριστω.
l3ft3ris Σεπτέμβριος 26, 2014 #5 Σεπτέμβριος 26, 2014 Εμένα ο ΟΤΕ επειδή έκανα αίτηση για να φύγω από αυτούς και να πάω στην forthnet μου έκανε προσφορά (τηλεφωνικά) με δώρο αποκωδικοποιητή, πιάτο και την εγκατάσταση συν επιταγή 140 ευρώ από Γερμανό που την πούλησα. Το πακέτο περιλαμβάνει και σταθερό με δωρεάν σταθερά και 24mbps internet. 45 ευρώ ο μήνας
pagiourakos Σεπτέμβριος 26, 2014 Author #6 Σεπτέμβριος 26, 2014 Κατ αρχας Λευτερη ειμαι σε αλλη εταιρεια την οποια λογω νοβα δν θα την αλλαξω,οποτε θα παω ως μη πελατης οτε στο οτε τιβι. Φιλε ντινοπουλε αν τη διαφορα θα τη δω στα 5 χρονια πραγματικα δν με πειραζει. Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να βλεπω οτε τιβι τελεια (και τα καναλια υψηλης ευκρινειας) γ αυτο ρωτησα γ τεχνικς λεπτομερειες εδω!
soysamias Οκτώβριος 8, 2014 #7 Οκτώβριος 8, 2014 Πετάξου σε ένα κατάστημα Forthnet και πάρε ένα πιάτο με 10€ και καθάρισες... Έχει μέσα βάση κομπλέ και 30 μέτρα καλώδιο, τα υπόλοιπα τα κανεις μόνος σου.
YDinopoulos Οκτώβριος 8, 2014 #8 Οκτώβριος 8, 2014 Πιατο με 10€? Προφανως ανιδεος απο οτιδηποτε εχει να κανει με δορυφορικη ληψη...
pagiourakos Οκτώβριος 9, 2014 Author #10 Οκτώβριος 9, 2014 Καλημερα φιλε μ! Πραγματικα η φθηνοτερη λυση εγκειται στα 40 ευρω.. Με 10 ευρω νομιζω δν βρισκεις ουτε αξιολογο lnb.. Αν εχεις καταλαβει το τοπικ μιλαμε για καινουργιο πιατο , lnb και βαση στηριξης, οποτε νομιζω οτι εισαι εκτος θεματος..
soysamias Οκτώβριος 9, 2014 #11 Οκτώβριος 9, 2014 Φιλε, ΚΟΜΠΛΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΙΑΤΟ 80cm μαζί με τη βάση και καλώδιο 30μ έχει 10€ ! Και όσο αφορά το lab είναι της dicom με 0.1 noise figure. Τι καλύτερο χρειάζεσαι;
pagiourakos Οκτώβριος 9, 2014 Author #12 Οκτώβριος 9, 2014 Δεν χρειαζομαι κατι καλυτερο φιλε μ απλα μ φανηκε υπερβολικα μικρη η τιμη! Θα παω να ρωτησω σε ενα καταστημα forthnet και ελπιζω να ισχυουνμ τα λεγομενα σου! Ευχαριστω, εκ των προτερων!
pagiourakos Οκτώβριος 9, 2014 Author #14 Οκτώβριος 9, 2014 Αφου λοιπον φιλε μ εισαι καταστηματιας θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση ακομη! Η κεραια θα υποστηριζει οτε τιβι και τα 4 καναλια του που ειναι σε high definition ? Επισης αφου εκανες την προταση εσυ που ειναι το καταστημα για να το προμηθευτω απο σενα?
soysamias Οκτώβριος 9, 2014 #15 Οκτώβριος 9, 2014 Μια χαρά παίζει ΟΤΕ ! Μάλλον σου πέφτω μακριά, μιας και είμαι Ζάκυνθο!
pagiourakos Οκτώβριος 9, 2014 Author #16 Οκτώβριος 9, 2014 Oντως ειναι πολυ μακρια! Σε ευχαριστω παντως για τη βοηθεια φιλε μου! Να εισαι καλα!
FANISTELROOY Οκτώβριος 9, 2014 #17 Οκτώβριος 9, 2014 Μια χαρά ισχύει, κατάστημα Forthnet εχω Αμα παω σε ενα καταστημα 4νετ τι να ζητησω δλδ; Ενα σετ πιατο κλπ και μου δινουν με 10€;;
winters Οκτώβριος 9, 2014 #18 Οκτώβριος 9, 2014 Αμα παω σε ενα καταστημα 4νετ τι να ζητησω δλδ; Ενα σετ πιατο κλπ και μου δινουν με 10€;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.