ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2014 Έχω μια Hauppage WinTV-HVR 900 υβριδική, αλλά δεν πιάνω ούτε ένα κανάλι. Προ της ψηφιακής τηλεόρασης, έπιανα την ψηφιακή ΕΡΤ. Μήπως είναι θέμα codec; Τι κωδικοποίηση και συχνότητα έχουμε στην Ελλάδα; Θέλω να στείλω μήνυμα στην εταιρεία, μήπως και ξέρουν να με καθοδηγήσουν. Του αδερφού μου (άλλης εταιρείας) μπορεί να λειτουργήσει και για ψηφιακά, αλλά δεν μπορεί να βρει codec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 26, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2014 Λογικο το οτι δεν πιανεις ουτε ενα καναλι...Δεν ειναι MPEG-4 η καρτουλα....Hauppauge Computer Works Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 4, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 Να πάρω εσωτερική ή εξωτερική; Ποια θα μού προτείνατε; Βσικά, θα προτιμούσα εξωτερική για να μπορώ να την βάζω σε οποιονδήποτε υπολογιστή θέλω, αρκεί να έχει καλή κεραία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Νοέμβριος 4, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 γιατί δεν παίρνεις έναν αποκωδικοποιητή MPEG-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 11, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2014 γιατί δεν παίρνεις έναν αποκωδικοποιητή MPEG-4Έχω, αλλά τι γίνεται αν θέλω να βλέπω τηλεόραση στον υπολογιστή; Να αγοράσω κι άλλη τηλεόραση; Είμαστε πολλά άτομα στο σπίτι κι ο καθένας βλέπει άλλα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Νοέμβριος 12, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 (edited) Aν η οθονη εχει HDMI και ηχεια δεν εχεις προβλημα,μπορεις να δεις και on line tv,π.χ.http://www.livetvgr.com/ Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 12, 2014 από AIRETIKOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 19, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Μόνο που η σύνδεση μέσω διαδικτύου και τρώει πόρους από τη σύνδεση και δεν έχει τέλειο σήμα και αδιάλειπτη μετάδοση, άσε που δεν μπορείς να εγγράψεις κάτι που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts