Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2014 παίδες γνωρίζετε εαν εαν εδώ στην ελλάδα πουλάνε κουτιά υπολογιστή για μεταφορά υπολογιστή ? δεν αναφέρομαι στο case αλλά σε μεγαλύτερο κουτί που μπαίνει όλο το tower μέσα. γνωρίζετε εάν υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ στην ελλάδα ?και να είναι από πλαστικό όχι κούτες χάρτινες . κάτι αντίστοιχο εχω δει σε ποδήλατα που τα λύνεις και τα μεταφέρεις με κουτί- κιβώτιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolento Σεπτέμβριος 25, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Αν δεν βρεις κάτι έτοιμο (το ποιο πιθανό) , απευθύνσου σε έναν ξυλουργό (δώστου διαστάσεις) να σου φτιάξει ένα. Από υλικό προτείνω κόντρα πλακέ θαλάσσης , ελαφρύ και ανθεκτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Σεπτέμβριος 25, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 ξύλινο κουτί θα αντέχει ??? γνωρίζεις καθόλου κόστος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolento Σεπτέμβριος 25, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Αν κάνει σωστή δουλειά αντέχει . Να σου πώ , το δικό μου το είχα φτιάξει μόνος μου , για να το στείλω Αγγλία με μεταφορική. Το κουτί ήταν ένα full tower chieftec με τα πάντα όλα μέσα , που σημαίνει πολλά κιλά. Τα ξύλα κόστισαν περί τα 60 ευρώ και 2 χερούλια μεταλλικά για χειρολαβές , αλλά 10.εδιτ :Έχε κατά νου, εάν εν τέλει το φτιάξεις /φτιάξουνε , στις διαστάσεις να υπολογίσεις να έχει χώρο ώστε να το ΄΄ντύσεις΄΄ εσωτερικά με αφρολέξ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Σεπτέμβριος 25, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 έχεις φωτογραφίες από το κουτί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolento Σεπτέμβριος 25, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Είμαι Ελλάδα αυτή την περίοδο , όμως αύριο μπορώ να χώσω το ξ αδελφάκι μου που βρίσκεται ήδη επάνω , να το βγάλει φωτογραφίες μπόλικες να το έχεις σαν μια άποψη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.