notios_n Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 Ποιός έιναι ο καλύτερος συνδιασμός μητρικής και επεξεργαστή για να βάλω υδρόψυξη και να πετύχω πολύ καλό overclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Δεκέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 ο μονος συβδιασμος ειναι η τυχη....τελος παντων, καλοι ειναι 3,2D0και ο winchester 3500+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 χρηματα που διαθετεις.......!????? ειναι πολυ γενικο αυτο που λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 o 3000+ winchester δεν θα ερθει Ελλαδα?Αξιζει να περιμενει καποιος λιγο ακομα για δαυτον.150-170ε θα εχει το πολυ και θα ανεβαινει αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notios_n Δεκέμβριος 6, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Παιδιά θέλω κάτι σε Amd με μιά μητρική που να σηκώνει αρκετό overcloking.Τα χρήματα για επεξεργαστή, μητρική και μνήμη που διαθέτω είναι περίπου 500-600 Τα υπόλοιπα τα έχω όπως επίσης έχω και έτοιμη μια extreme υδρόψυξη( μιλάμε για -30c) και θέλω να στήσω ένα σύστημα που να μπορεί να πάει αρκετά ψηλά. Για αυτό θέλω την βοήθειά σας.!! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Δεκέμβριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 οποτε ενας winchester 3500 ειναι μονοδρομος.οσο για μητρικη, η περιμενε το nf4 η παρε μια msi neo8 (η καπως ετσι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από notios_n Παιδιά θέλω κάτι σε Amd με μιά μητρική που να σηκώνει αρκετό overcloking. Τα χρήματα για επεξεργαστή, μητρική και μνήμη που διαθέτω είναι περίπου 500-600 Τα υπόλοιπα τα έχω όπως επίσης έχω και έτοιμη μια extreme υδρόψυξη( μιλάμε για -30c) και θέλω να στήσω ένα σύστημα που να μπορεί να πάει αρκετά ψηλά. Για αυτό θέλω την βοήθειά σας.!! Ευχαριστώ Αυτό το θέλω κατι σε AMD μου θύμισε μανάβικο...:hi: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 21:49] Αυτό το θέλω κατι σε AMD μου θύμισε μανάβικο...:hi: :hehe: Εμενα ολο το στυλ μου θυμιζει μαναβικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από chros26_ η παρε μια msi neo8 (η καπως ετσι...) εμενα αυτο μου θυμιζει nForce8......δηλαδη εισαι μπροστα περιπου 3χρονακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notios_n Δεκέμβριος 7, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αυτά περί μανάβικου κ.λ.π αφήστετα θέλετε να βοηθήσετε ή απλά ναχαμε να λέγαμε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Το ποιά είναι η καλήτερη μητρική και cpu για overclock είναι καθαρά υποκημενικό...Εγώ θα σου προτήνω Α64 3500+ winchester με την MSI K8N Neo2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 7, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 αν δεν βιαζεσαι θα προτεινα να περιμενης λιγουλακι θα εχουμε καλη πραματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από notios_nΤα υπόλοιπα τα έχω όπως επίσης έχω και έτοιμη μια extreme υδρόψυξη( μιλάμε για -30c) extreme υδρόψυξη όπως λέμε Chiller??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
notios_n Δεκέμβριος 7, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Chiller αλλά όχι με εκτόνωση μέσα στο block αλλά σε δοχείο με παραφλού.!!!!Εγώ θα σου προτήνω Α64 3500+ winchester με την MSI K8N Neo2!!!κάτι τέτοιο έχω και γω στο μυαλό μου!!!!!!!Μπόρω να περιμένω λίγο καιρό ακόμαΕυχαριστώ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αν δεν βιάζεσε περίμενε να δεις τι καινούριες μητρικές θα παίξουν μέσα στα χρηστούγενα.Όπως είπε και ο Zyx: θα εχουμε καλη πραματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Δεκέμβριος 7, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 ...εχω κατι 10,5+ στα 0,001 n.( από το μέλλονπου λέγαμε...) περιμένω προσφορες. Βέβαια δεν εχω τις μητρικες, αλα θα φερω 2-6 neo8...) :tomato: :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
notios_n Δεκέμβριος 7, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 βέβαια αυτό το 10,5 + και 0,001 δεν το καταλαβαίνω αλλά είναι εύκολο να ξέρουμε στο περίπου τις τιμές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 7, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από notios_n βέβαια αυτό το 10,5 + και 0,001 δεν το καταλαβαίνω αλλά είναι εύκολο να ξέρουμε στο περίπου τις τιμές; notios_n αυτα που σου λεει ο chros26....δεν ηθελα να το πω αλλα με αναγκασε με αυτα που γραφει...ειναι ^&%^%(*^&(...απλα μαλλον δεν εχει κατι καλυτερο να κανει κ γραφει οτι θελει.....προφανως το 10,5 ειναι τα ghz κ το ο,οοο1κτλ ειναι η αρχιτεκτινικη του cpu....τσπ....ο 3500+ δεν εχει ερθει ακομα ελλαδα σε 0.09νμ που ειναι ο καλος για ανεβασμα....ο3500 αλλα 0.13 ειναι εδω... http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=4787 235ευρωκ η msi εδω http://www.mgmanager.gr/browse.asp?sub=158 133ευρω...λιγο πιο ανεβασμενες τις τιμες περιμενε την neo4 κ τον 3500+ 0.09... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notios_n Δεκέμβριος 7, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Οκ Βασίλη να σε καλά Παιδιά δεν νομίζω πως είναι η ώρα να παίξετε και να κοροιδεύετε και ειδικά εμάς που αρχίζουμε να ψάχνουμε και να μαθαίνουμε κάποια πράγματα βασιζόμενοι στην εμπειρία την δικιά σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 7, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από notios_n [Σήμερα, στις 19:10] Οκ Βασίλη να σε καλά Παιδιά δεν νομίζω πως είναι η ώρα να παίξετε και να κοροιδεύετε και ειδικά εμάς που αρχίζουμε να ψάχνουμε και να μαθαίνουμε κάποια πράγματα βασιζόμενοι στην εμπειρία την δικιά σας!! δεν υπηρχε κακη διαθεση ρε συ Notie.... απλα η ερωτηση σου ηταν του στυλ "ποιες ειναι οι καλυτερες μελιτζανες για να φτιαξω τον τελειο μουσακα?" εχουν ξοδευτει εκατομυρια ευρω και εχουν γραφτει αλλα τοσα και ακομα δεν υπαρχει η μαγικη συνταγη..... αναλογα με την τσεπη και τις αναγκες του καθενος προτεινονται καποιοι συνδυασμοι που υπο τις καταλληλες προυποθεσεις και την απαιτουμενη ποσοτητα τυχης πετυχαινουν καλους χρονισμους και κατεπεκταση, επιδοσεις.... διαβαζεις λιγο κι εσυ απο μονο σου τους θησαυρους που βρισκονται σε καποια threads του forum... συγκεκριμενοποιεις τις αποριες σου και επανερχεσαι.... παντως μιας και φτασαμε ως εδω... αυτα που προτειναν τα παιδια παραπανω (3500-0.09 & Ρ4Ε3.2) ειναι οι καλυτερες προτασεις προς το παρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.