Jump to content

Προταση για laptop μεχρι 600euro

Themis_81

Recommended Posts

Δυστυχως οπως και η HP υποστηριζουν πως εχουν ενα χρονο εγγυηση "αγνοωντας" την ευρωπαικη οδηγια για 2 χρονια εγγυηση στα προιοντα αυτα ...

απο το να μπλεξω με αντιπροσωπειες που κανουν την παπια προτιμω να παρω αυτο και με την πρωτη ευκαιρια θα του βαλω και εναν SSD και πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα

TOSHIBA NB SATELLITE C55-A-1NU

i5-4200M Intel Οικογένεια Intel Core i5 Μοντέλο 4200M Συχνότητα 2,5 GHz

15,6 " Ανάλυση 1366x768 Δυνατότητες -

4 GB Τύπος DDR3

Nvidia GeForce 710M Μνήμη 2048 MB

HDD Χωρητικότητα 750 GB

Λειτουργικό Σύστημα -

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος 2,2 kgr

TOSHIBA NB SATELLITE C55-A-1NU

το G510 που σου προτεινε ο [MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] στην αρχη γιατι το απεκλεισες;:o

εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα, το εχουμε δοκιμασει αρκετοι στο forum και εχει hybrid σκληρο που παλευεται σε σχεση με τον απλο μηχανικο, οποτε παιζει να γλυτωσεις η τουλαχιστον να παρατεινεις τον SSD.

Τα παρακατω χαρακτηριστικα ειναι πολυ ανωτερα σε σχεση με το toshiba. Εχω το G510 και εχω χρησημοποιησει και το αντιστοιχο toshiba, οποτε σου μιλαω εκ πειρας. Αν ειναι καποιος αλλος προσωπικος λογος που ξεπερναει τα παρακατω προτερηματα του Lenovo τοτε παω πασο.

- quad core

- ram

- καρτα γραφικων

- σκληρο δισκο ( δεν ειμαι σιγουρος τελικα για το hybrid. ισως να εχει ισως οχι)

- αισθηση πληκτρολογιου

edit:

Δες και αυτο. Μου φενεται παραπανω απο τιμιο για τα λεφτα του. To γερμανικο amazon ειναι χιλιοδοκιμασμενο, οπου η εγγυηση στο λαπτοπ ειναι παγκοσμια και επεκτινεται με κανα 50-αρι ευρω σε 3-χρονη on-site!!!! το μονο αρνητικο ειναι μερικα κουμπια στο γερμανικο πληκτρολογιο που αν θελεις το αλλαζεις και αυτο πολυ φτηνα και ευκολα.

[ame]http://www.amazon.de/Lenovo-Notebook-GeForce-Betriebssystem-schwarz/dp/B00KCJAI1A/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1412765446&sr=8-13&keywords=lenovo+z510[/ame]

εχει €379 αλλα νομιζω η πρωτη σου αγορα στο γερμανικο εχει αλλα ~30€ εκτπωση αν θυμαμαι καλα.

ειναι καθαρα θεμα budget ...

Ξεκινησα για πιο λιγα και εφτασα ηδη ψηλα ...

πραγματικα συγχαιρω τους ανθρωπους που εχουν budget και μενουν σταθεροι πανω σε αυτο αλλα ειναι καλο να ζυγιζεις τις επιλογες σου.

Εκανα edit το πανω post. Δες λιγο αυτο που σου προτεινα.

πραγματικα συγχαιρω τους ανθρωπους που εχουν budget και μενουν σταθεροι πανω σε αυτο αλλα ειναι καλο να ζυγιζεις τις επιλογες σου.

Εκανα edit το πανω post. Δες λιγο αυτο που σου προτεινα.

Ξεκινησα με 450 ευρω και εφτασα στα 540 ... το να επενδυσω ακομα 100 ευρω απο την στιγμη που δεν μου ειναι απαραιτητος ο μεγαλυτερος επεξεργαστης το θεωρω προς το παρον ανουσιο ... Και αν δω οτι δεν με καλυπτει επενδυω αυτα τα χρηματα μελλοντικα σε εναν ssd και βελτιωνω ακομα τις επιδοσεις ;)

Οσο για αγορα απο εξωτερικο δεν τις προτιμω οπως ειχα αναφερει και σε προηγουμενο post αλλα οπως και να εχει σε ευχαριστω για τις προτασεις σου και για τον χρονο σου !

Ξεκινησα με 450 ευρω και εφτασα στα 540 ... το να επενδυσω ακομα 100 ευρω απο την στιγμη που δεν μου ειναι απαραιτητος ο μεγαλυτερος επεξεργαστης το θεωρω προς το παρον ανουσιο ... Και αν δω οτι δεν με καλυπτει επενδυω αυτα τα χρηματα μελλοντικα σε εναν ssd και βελτιωνω ακομα τις επιδοσεις ;)

Οσο για αγορα απο εξωτερικο δεν τις προτιμω οπως ειχα αναφερει και σε προηγουμενο post αλλα οπως και να εχει σε ευχαριστω για τις προτασεις σου και για τον χρονο σου !

Τιποτα φιλε μου, τη γνωμη μας λεμε και απλα επεμεινα παραπανω γιατι εχω εμπειρια και απο τα 2 λαπτοπ.

Ευχομαι οτι παρεις να σε βολεψει, θα σου προτεινα αν εχεις κανα μαγαζι κοντα, να πας να τα δεις απο κοντα. δεν χρειαζεται να ειναι ιδιο μοντελο, συνηθως θα βρεις καποιο που να ειναι εξωτερικα ιδιο.

Βλέπω το eshop να έχει μια χαμηλότερων προδιαγραφών παραλλαγή του G510 με 499€. Δεν έχει τόσο καλό λόγο απόδοσης/τιμής, αλλά είναι κοντά στον προϋπολογισμό σου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.