chris2 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2014 ΚαλησπεραΨαχνω να βρω καποιο φλασακι γυρω στα 32-64gb αλλα θελω να ειναι οtg και το κινητο.Μαλλον απο μαρκες kingston micro duo και sandisk .Εχετε ιδεα καπιο μαγαζι ή μαλλον σιτε για online αγορα??Κοιταξα αμαζον και χαρικα στην αρχη αλλα μετα καταλαβα πωε εχει μεγαλη διαφορα με μεταφορα ,φπα και αλλα .Ειδα και κινεζους αλλα δεν ξερω κατα ποσο ποιοτικα ειναι που δεν νομιζω.:tw:Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Σεπτέμβριος 25, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Από όσα έχω δοκιμάσει, το γρηγορότερο ήταν το TRANSCEND TS32GJF700 JETFLASH 700 32GB, σε USB 3. Παρότι έχω βάλει USB 3 controller σε κάρτα, είναι πολύ γρηγορότερο από όλα τα USB 2.Πήρα 3 από Πλαίσιο, το 1 κάηκε 6 μήνες μετά, μου το αντικατέστησαν χωρίς πολλά-πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Σεπτέμβριος 25, 2014 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Νομίζω δε σε συμφέρει να αγοράσεις από το εξωτερικό, γιατί η εγγύηση 2-5 χρόνια αξίζει τη διαφορά, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν χαλάσει και το έχεις πάρει από το εξωτερικό, ακόμα και αν έχεις εγγύηση λόγω Ε.Ε., τα μεταφορικά και η διαδικασία μπορεί να είναι πιο ακριβά από ένα καινούριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.