lolis123 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 Γειά σας παιδιά!Ένας φίλος μου είδε σε Νοκια 6600 προγραμματάκι που μετατρέπει το κινητό σε τηλεκοντρόλ.Ξέρετε που θα μπορέσω να το βρω?Το θέλω για το Siemens CX 65.Το είχε κάποιος γνωστός του και πραγματικά δούλεψε μπροστά του αλλά δεν του είπε τίποτα παραπάνω.Μεγάλη μυστικοπάθεια!!!!! Please απαντήστε αν γνωρίζετε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Το προγραμματακι λεγεται Psilock IR......το R ειναι το Remote........κανε μια αναζητηση στο google η σε κανενα site με κινητα κ θα το βρεις....αλλα δεν ξερω αν παιζει σε CX 65...!Καλως ηρθες....:daisy: :daisy: Αρχική απάντηση από lolis123 .Το είχε κάποιος γνωστός του και πραγματικά δούλεψε μπροστά του αλλά δεν του είπε τίποτα παραπάνω.Μεγάλη μυστικοπάθεια!!!!! λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Δεκέμβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από lolis12365.Το είχε κάποιος γνωστός του και πραγματικά δούλεψε μπροστά του αλλά δεν του είπε τίποτα παραπάνω.Μεγάλη μυστικοπάθεια!!!!! Please απαντήστε αν γνωρίζετε!!!! οι γνωστοι μλκες, που νομιζουν οτι καποιοι ειναι αν ξερουν ενα προγραμμα παραπανω. ουστ ρεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Δεκέμβριος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 παιδιά έκανα μια προσπάθεια αλλά δεν το βρίσκω μπορεί κάποιος να βοηθήσει με ένα λινκ ?να φανταστείτε το google Μουβγάζει 3ο αποτέλεσμα το thread αυτό ...έχει και κάποια γερμανικά fora αλλά δεν καταλαβαίνω λέξη εκεί μέσα εκτός του ότι δεν έχει κάποιο λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Δεκέμβριος 21, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Ψαξε στο www.myphone.gr σιγουρα θα το βρεις, ή καποιο παρομοιο, εκει μπορεις να ρωτησεις και αν κανει για το κινητο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Δεκέμβριος 21, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 λέγεται Psiloc τελικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Δεκέμβριος 21, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Απ ότι ξέρω λειτουργεί μόνο σε κινητά με sumbian... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 21, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Έχω ρωτήσει και δεν υπάρχει για x65. ’μα θέλεις πάντως έχω κάπου θαμένο ένα για 7650 που λογικά θα παίζει και σε όλα τα άλλα Symbian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1416003173 Δεκέμβριος 21, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Φιλε lolis123 για δες http://www.psiloc.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 21, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Το προγραμματακι λεγεται Psilock IR......το R ειναι το Remote........κανε μια αναζητηση στο google η σε κανενα site με κινητα κ θα το βρεις....αλλα δεν ξερω αν παιζει σε CX 65...! Το IR είναι InfraRed, γιατί παίζει μόνο σε τηλέφωνα με υπέρυθρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 21, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Εγω παιδες εχω το IrRemote για το P910i μου, και ενω εχω και το κλειδακι του, δεν μου το ξεκλειδωνει γμτ...1 μηνα το παλευω!!!Θα ΞΑΝΑρωτησω στο Myphone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 10, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Εγώ στο Nokia 6600 μου έχω το IrRemote και είναι καλή φάση :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.