mktheater Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 καλησπερα σε ολους.εχω στα χερια μου ενα pcακι για δικτυο το οποι αποτελειται α απο AMDathlon1700+ και μητρικη albatron kx400-8xv pro.το προβλημα ειναι πως η μητρικη τον βρισκει στα 1100mhg. τι να κανω εχω δοκιμασει τα παντα νομιζω ΔΕΝ υπαρχει επιλογη στο bios cpu clock ratio η οποια ομως αναφερεται στο manual. ti να κανω ειχε ποτε κανεις το ιδιο προβλημα? καθε βοηθεια αποψη δεκτη.ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΗΤΡΙΚΗ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΝ 1700+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Ο επεξεργαστής είναι default 11x133 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 H asus μου κάθε φορά που μηδενίζει το ΒΙΟΣ βάζει fsb 100.Για κοίτα μήπως παίζει τίποτα σχετικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 πρέπει να βάλεις από 100 που είναι στο BIOS το FSB στα 133. Δοκίμασε βέβαια πρώτα να βάλεις load optimized defaults και Save&Exit, λογικά έτσι δε θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 κάτι τέτοιο προσπαθούσα να πω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mktheater Δεκέμβριος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 εχω επιλογη cpu host frequency απο 100 μεχρι 132 αλλα αν το αλλαξω ανεβαινει η συχνοτητα στις μνημες και agp. εχω δοκιμασει τα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mktheater Δεκέμβριος 6, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 μηπως εχει προβλημα η μητρικη? η μηπως η cpu ειναι παλιο μοντελο και τα κανει αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 κοίταξε το manual της μητρικής σου. πιθανών να έχει jumber που να σου ενεργοποιεί επιλογή 133 και πάνω CPU host frequency. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Δεκέμβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Σίγουρα αυτό που λέει ο enduracell φταίει. Σε μια Gigabyte που είχα παλιά αυτό ακριβώς συνέβαινε, και απ' όσο έχω δει οι Albatron έχουν ακριβώς ίδια φιλοσοφία σχεδίασης (dual bios, ρυθμίσεις με jumpers & dip switches κλπ)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mktheater Δεκέμβριος 6, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 exei δικιο.παρατηρησα ενα jamperaki στη μητρικη το οποιο δεν αναφερει το manual(v2.0) κατεβασα την εκδοση kx400-8xv pro και το λεει ξεκαθαρα. το ρυθμισα στα 133 και ολα ειναι ενταξει. ετοιμο και το δικτυακι ηρθε η ωρα για LANPARTY!!! ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.