Jump to content

Το PC της χρονιάς!

ΧΡΗΣΤΟΣ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά ενός PC αλλά πριν προχωρήσω θα ήθελα την γνώμη σας! Προτείνετέ μου περιφερειακά που θα αγοράζατε και γιατί θα τα προτιμούσατε από άλλα! Απαντήσεις του τύπου "πάρε αυτό γιατί θα παίζεις παιχνίδια γ@μάτα" δεν είναι απαραίτητες! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Πάντως νομίζω ότι ο τίτλος του θέματός σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που ζητάς.

Κατά τα άλλα, αυτό που είπε ο Samael. Τι το θές και πόσα δίνεις;)

Αυτό που θέλω να κάνω αφορά στα δύκτια, δηλαδή να στήσω ένα LAN που θα επικοινωνεί με άλλα LANs. Έχω δύο pc παλιά (P3 και Pmmx).

web, mail server και ORACLE!

Διαθέτω περίπου 1000 με 1400 ευρώ

astrolabos μάλλον έχεις δίκιο για τον τίτλο, μπορείς όμως να το ερμηνεύσεις ως "Το PC της χρονιάς συγκριτικά με το σκοπό του!" :happy:

Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 00:13]

1400 euro φτιάχνεις αστέρι αν αποφύγεις περιττές αγορές όπως τρελά κουτιά ,ανεμιστήρες με 20 φωτάκια και 4 40άρηδες raptor.Απλά πήγαινε http://www.e-shop.gr/PER_pc_config.phtml

ή όπου αλλού και φτιάξε ότι τραβάει η ψυχή σου

Πολύ καλό... ;) αλλά όχι για την τσέπη μας γιατί αρχίζεις και βάζεις... βάζεις... βάζεις... και σταματημό δεν έχεις... :p

Αρχική απάντηση από ΧΡΗΣΤΟΣ

Αυτό που θέλω να κάνω αφορά στα δύκτια, δηλαδή να στήσω ένα LAN που θα επικοινωνεί με άλλα LANs. Έχω δύο pc παλιά (P3 και Pmmx).

web, mail server και ORACLE!

Διαθέτω περίπου 1000 με 1400 ευρώ

Μονο στην Oracle θα μεινω,τα αλλα ειναι ελαφρια.

Κοιτα για οσο ποιο γρηγορο cpu μπορεις να διαθεσεις,κανενα 3500+ ας πουμε.

Και 1GB ram σιγουρα.Απο κει κ περα κανενα raid με 2*160gb κ τα κλασσικα...

Αρχική απάντηση από schumifer

1400 euro φτιάχνεις αστέρι αν αποφύγεις περιττές αγορές όπως τρελά κουτιά ,ανεμιστήρες με 20 φωτάκια και 4 40άρηδες raptor.Απλά πήγαινε http://www.e-shop.gr/PER_pc_config.phtml

ή όπου αλλού και φτιάξε ότι τραβάει η ψυχή σου

:p :p :whistling :tomato:

Εγω θα ελεγα κανεναν 3500+, την msi k8n neo2, 2 120αριδες sata σε raid και τουλαχιστον 1gb ram. Για oracle μια χαρα θα ειναι. Χωραει ανετα στο budget σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.