narcomenos Σεπτέμβριος 24, 2014 #21 Σεπτέμβριος 24, 2014 Καλό χρυσο , φοβερο Αλλά με πιάνει τρόμος κάθε φορά που σκέφτομαι να παω με το αμάξι.Το μοναδικό ελάττωμα του.Δε μπορείς να παρκάρεις απέξω η κάπου κοντά.Απεναντι που καθως κατεβαινεις εχει φαναρι μπορεις να πας δεξια (ειναι διπλης κυκλοφοριας παρολο που δεν του φαινεται) και εκει παντα βρισκεις να παρκαρεις.Προσφατα ειπα να επιστρεψω κατι που ειχα αγορασει πριν λιγο καιρο διοτι ενα προστατευτικο δεν κουμπωνε καλα και το πηγα χωρις αποδειξη και κουτι απλα για να τους το δειξω. Μου το κρατησαν για ελεγχο και μου επεστρεψαν καινουργιο με το κουτι και καινουργια εγγυηση απο εκεινη την μερα.Πως να μην ξαναγορασεις απο το μαγαζι αυτο??
p_under Σεπτέμβριος 24, 2014 #22 Σεπτέμβριος 24, 2014 εγώ τους πήγα ένα flashάκι (το είχα πάρει μόλις κάτι μήνες). Ο πωλητής κοίταξε την απόδειξη και σε 30secs είχε πάει στο stand και μου είχε φέρει ένα καινούργιο σφραγισμένο. (δεν το δοκίμασαν καν)
god Σεπτέμβριος 25, 2014 #23 Σεπτέμβριος 25, 2014 τελειως σχετικο με το θεμα..τα edifier που αναφερατε, τι λενε?
Jumex Σεπτέμβριος 25, 2014 #25 Σεπτέμβριος 25, 2014 Θεωρώ οτι δεν είναι σωστό να κράζουμε το χ-ψ κατάστημα μόνο οταν μας κάνει τη στραβή,πρέπει να λέμε και για τα καταστήματα που υποστηρίζουν και σέβονται τον πελάτη.Ετσι θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα εμπειρία που είχα με το Msystems.Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε ότι το εν λόγο κατάστημα είναι αν όχι το κορυφαίο (για εμένα είναι) απ τα κορυφαία. Την προηγούμενη εβδομάδα μου έκανε δώρο η γυναικά μου μια gtx 760 ώστε να κάνω sli με αυτή που ήδη έχω. Μες τη χαρά εγω την βάζω στο πισι και αρχίζω να τρέχω το valley για να δω τι ψάρια πιανει το sli.Μέτα από λίγο μου σκάει μια φλασια και λέω,για κάτσε σε λίγο βγαίνουν οι 970 που είναι τούμπανα για τα λεφτά τους,άσε που οι 760 θα πέσουν :hmm: η αγορά μίας καινούριας 760 δεν ήταν και τόσο "έξυπνη"αγορά. Την επόμενη μέρα στέλνω μνμ στο κατάστημα και τους λέω ότι δεν μου κάνει η κάρτα και θέλω αν γίνετε πιστωτικό η τα χρήματα πίσω.Ωχ λέω τώρα θα έχουμε ιστορίες,άνοιξες το κουτί.έτρεξες τη κάρτα κ.τ.λ. Μέτα απο μια ωρα μου έρχεται μήνυμα που λίγο πολύ έλεγε οτι αν έχω τη συσκευασία,παρελκόμενα αφού περάσει ένα τεχνικό έλεγχο η κάρτα το θέμα μπορεί να προχωρήσει.Σήμερα πήγα τη κάρτα,περίμενα 10 λεπτό,πήρα τα χρήματα και έφυγα!Ούτε τα φρύδια μου πρήξανε ούτε τον έρωτα μου ζαλίσανε,έκαναν το έλεγχο τους,με ρώτησαν αν θέλω πιστωτικό η τα χρήματα και τέλος.Υπ όψιν δεν είναι ενα περιστατικό που απλά έτυχε,είναι η δεύτερη φορά που περνούν πίσω προϊον και μου επιστρέφουν τα χρηματα. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά με αυτα που έχουμε τραβήξει από διάφορα καταστήματα το Msystems (προσωπική άποψη) είναι παράδειγμα προς μίμηση. Τη γυναίκα σου και τα μάτια σου!! Σπανίζουν τέτοιες γυναίκες σήμερα...
argi_mix Σεπτέμβριος 27, 2014 #26 Σεπτέμβριος 27, 2014 Επιβεβαιώνω το εξαιρετικό , αυτονόητο όμως, after sales του συγκεκριμένου καταστήματος. Αλλαγή σε dimm μνημης , που έβγαζε error σε memtest, μου έγινε εντός μισαώρου. Επιστροφή διαφόρων προϊόντων στην συσκευασία τους και επιστροφή χρημάτων , χωρίς καμία ερώτηση/γκρίνια, τρεις φορές.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.