AIRETIKOS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2014 Θεωρώ οτι δεν είναι σωστό να κράζουμε το χ-ψ κατάστημα μόνο οταν μας κάνει τη στραβή,πρέπει να λέμε και για τα καταστήματα που υποστηρίζουν και σέβονται τον πελάτη.Ετσι θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα εμπειρία που είχα με το Msystems.Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε ότι το εν λόγο κατάστημα είναι αν όχι το κορυφαίο (για εμένα είναι) απ τα κορυφαία. Την προηγούμενη εβδομάδα μου έκανε δώρο η γυναικά μου μια gtx 760 ώστε να κάνω sli με αυτή που ήδη έχω. Μες τη χαρά εγω την βάζω στο πισι και αρχίζω να τρέχω το valley για να δω τι ψάρια πιανει το sli.Μέτα από λίγο μου σκάει μια φλασια και λέω,για κάτσε σε λίγο βγαίνουν οι 970 που είναι τούμπανα για τα λεφτά τους,άσε που οι 760 θα πέσουν :hmm: η αγορά μίας καινούριας 760 δεν ήταν και τόσο "έξυπνη"αγορά. Την επόμενη μέρα στέλνω μνμ στο κατάστημα και τους λέω ότι δεν μου κάνει η κάρτα και θέλω αν γίνετε πιστωτικό η τα χρήματα πίσω.Ωχ λέω τώρα θα έχουμε ιστορίες,άνοιξες το κουτί.έτρεξες τη κάρτα κ.τ.λ. Μέτα απο μια ωρα μου έρχεται μήνυμα που λίγο πολύ έλεγε οτι αν έχω τη συσκευασία,παρελκόμενα αφού περάσει ένα τεχνικό έλεγχο η κάρτα το θέμα μπορεί να προχωρήσει.Σήμερα πήγα τη κάρτα,περίμενα 10 λεπτό,πήρα τα χρήματα και έφυγα!Ούτε τα φρύδια μου πρήξανε ούτε τον έρωτα μου ζαλίσανε,έκαναν το έλεγχο τους,με ρώτησαν αν θέλω πιστωτικό η τα χρήματα και τέλος.Υπ όψιν δεν είναι ενα περιστατικό που απλά έτυχε,είναι η δεύτερη φορά που περνούν πίσω προϊον και μου επιστρέφουν τα χρηματα. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά με αυτα που έχουμε τραβήξει από διάφορα καταστήματα το Msystems (προσωπική άποψη) είναι παράδειγμα προς μίμηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 23, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Ελπίζω τουλάχιστον την νέα κάρτα να την αγοράσεις από εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 23, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Εδώ και χρόνια ειδικά τις κάρτες τις αγοράζω μόνο από εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 23, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Προσωπικα, αγοραζω h/w μονο απο εκει. Χαλαλι τα παραπανω χρηματα, γιατι to after sales service ειναι κορυφαιο. Σωστοι επαγγελματιες και καταρτισμενοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcomenos Σεπτέμβριος 23, 2014 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Και εγω απο εκει αγοραζω διοτι για μενα οπως αναφερθηκε ηδη ειναι σωστοι επαγγελματιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antisocial_ Σεπτέμβριος 23, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Και εγω για οτιδηποτε ενδιαφερθω πρώτα κοιταω εαν υπαρχει στο Msystems, δεν με νοιαζει που ειναι λιγο πιο ακριβο ουτε οτι πληρωνω μεταφορικά ανεξαρτητα απο το μεγεθος της παραγγελιας, χαλαλι τους εφοσον δεν παίζουν με την ψυχικη μου υγεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 23, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Οκ σε κάποια πράγματα είναι λίγο πιο ακριβό αλλά εχθές έβλεπα αυτό και γέλαγα...R1280T Studio Speakers στο eshopR1280T Studio Speakers στο Μsystems Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antisocial_ Σεπτέμβριος 23, 2014 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 βρηκες και εσυ μαγαζι να κανεις συγκριση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 23, 2014 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 μην ξεχασεις να τους αφησεις και μια 5αστερη αξιολογηση στο skroutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantules Σεπτέμβριος 23, 2014 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Ξέρεις πόση "ζημιά" έκανες στην εταιρία με αυτό; Να σου πω εγώ:Αμέσως αμέσως τους "έφερες" στην πόρτα του μαγαζιού το λιγότερο 10-20 άτομα που διαβάζουν εδώ μέσα , και άλλους τόσους που οι παραπάνω θα το μεταφέρουν από στόμα σε στόμα.Το ίδιο έξυπνο marketing (γιατί περί αυτού πρόκειται) το κάνουν εδώ και χρόνια εταιρίες όπως Panasonic,Logitech κλπ.Η ζημιά που μπορεί να υποστεί το image και γενικότερα η εικόνα που έχει δημιουργήσει μια εταιρία από έναν δυσαρεστημένο πελάτη που φυσικά όπου σταθεί και όπου βρεθεί θα πει τα χειρότερα για την εταιρία, είναι τεράστια.Απεναντίας, ένας ευχαριστημένος πελάτης , (πάντα για το after safe service μιλάω) σου φέρνει και άλλους πολλούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Σεπτέμβριος 23, 2014 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Βασικά το μαγαζί έκανε αυτό που προβλέπει η νομοθεσία. Τελικά έχουμε φτάσει να θεωρούμε την τήρηση των νόμων κάτι που πρέπει να θαυμάζουμε!!!!!!!Μπράβο πάντως στην msystems, κι εγώ από κει αγοράζω εδώ και καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 23, 2014 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Βασικά το μαγαζί έκανε αυτό που προβλέπει η νομοθεσία. Τελικά έχουμε φτάσει να θεωρούμε την τήρηση των νόμων κάτι που πρέπει να θαυμάζουμε!!!!!!!Μπράβο πάντως στην msystems, κι εγώ από κει αγοράζω εδώ και καιρό.Στην χώρα που οι νόμοι είναι απλά για να λέμε οτι έχουμε ένα είδος δημοκρατίας. Το να κάνεις αυτό που προβλέπει η νομοθεσία είναι ατού και σπάνιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 23, 2014 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Μπραβο τους ! Το τελευταιο καιρο και εγω μονο απο εκει αγοραζω αλλα...Εχω την εντύπωση πως τους "εβαλες μεσα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouller1995 Σεπτέμβριος 23, 2014 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Παντα αγοραζα απο το msystems και θα συνεχισω να αγοραζωΔιοτι ειναι εξυπηρετικοι,ΠΟΛΥ καλοι στη δουλεια τους και διπλα στοσπιτι μου αρα ειμαστε ΚΟΜΠΛΕ. :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 24, 2014 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Καλό χρυσο , φοβερο Αλλά με πιάνει τρόμος κάθε φορά που σκέφτομαι να παω με το αμάξι.Το μοναδικό ελάττωμα του.Δε μπορείς να παρκάρεις απέξω η κάπου κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 24, 2014 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Απλά είσαι γκαντέμης. Πάντα βρίσκω παρκινγκ σε μαξ 20-30μ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Σεπτέμβριος 24, 2014 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 παρκάρω απέναντι ανάμεσα σε κάτι κώνους. έτσι και αλλιώς δεν αργώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 24, 2014 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Τι λετε ρε παιδια. Απεξω διπλοπαρκαρισμα FTW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 24, 2014 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 επειδη δε μπορω να εχω αγχος για το αμαξι , αναγκαστικα ψαχνω να βρω θεση. μια φορα που ειχα παει να παρω τα edifier (τεραστια κουτα) μου λεει ο τυπας , αμαξι εχεις ; του λεω ναι αλλα το εχω παρκαρει καλλιθεα (οχι ενταξει ημουν τυχερος και ειχα βρει κοντα) περα απο τη πλακα , ειναι προβλημα και το σκεφτεσαι με το αμαξι παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 24, 2014 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Ποτε δεν το εχω σκεφτει πραγματικα. Εκτος αν πατε Σαββατο που πηγα μια φορα και εκανα 35 λεπτα να εξυπηρετηθω. Ποτε ξανα Σαββατο. Τελικα εκανα το κορυφαιο μπηκα απο το κινητο και εκανα παραγγελια μεσω web για τα πραγματα που ηθελα και τελειωσα. Αλλιως ακομα εκει θα ημουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.