jdrogas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 Παιδια καλησπερα χθες αγορασα απο το multirama το musketeer και εκανα μ@μ@κια και μου χαλασε το καλωδιο με το σενσορα για τη θερμοκρασια ξερει κανεις που μπορω να το βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 5, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Thermal sensor cable HSC-U01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Για κοίταξε εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8145 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Γιαννη εχω εγω να σου δωσω απο το Aerogate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 μου περισσευει και μενα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 5, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Οκ παιδια ευχαριστω στειλτε μου ενα π.μ οποιος θελει να κανονισουμε τα περαιτερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Γιαννη εγω εχω πολλαααααααααααααα....4 απο το Aerogate II που δουλευει κ 4 απο το καμενο.... Εχεις πουμου :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.