Jump to content

το e-shop αλλαξε μορφη!!!

chros26_

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από chros26_

ισως πρεπει να αλλαξουν και τον σερβερ τους...

κολλαειιιιιιιιιιιιιιι

Οντως θα έπρεπε να το κάνουν :) κατα τα άλλα καλούτσικη σελίδα έχουν

Την κανανε ποιο πληρης αλλα η πληρωτητα ΚΟΛΛΑΕΙ οπως και σε ολους! !

Η συνηθεια ειναι πραγμα δυσκολο! μου αρεσε οπως ηταν πριν! !

Και οσο για την ¨ανακαινηση¨ στις τιμες αυτο ειναι κανονας! σε καθε ανακαινηση καποιος

αλλος την πληρωνει! ! :turn::tomato::woot::jump:

Ρε παιδιά αυτο είναι πάναργο! Αν ειναι να θές 2 λεπτά να δείς μια σελίδα τότε δεν το επισκέπτεσαι τόσο συχνά...

Προσωπικά προτιμώ το παλιό. Και πιο ωραίο το θεωρώ και πιο γρήγορο ήτανε. ’σε που είναι κάπως πολλά μαζεμένα και σου φαίνεται χάος...

Εχουν παθει κατι τα ματια μου ή δεν εχει καποιο συνδεσμο καπου στην σελιδα που να μπορεις να κανεις νεα εγγραφη σαν μελος/πελατης??

Εμένα πάλι μου αρέσει.Επιτέλους βλέπεις όλα τα προιόντα που έχουν και δεν κάνεις εξερεύνηση του Αμαζονίου για να βρεις κάποιο

μια χαρά είναι το σαιτ. Κάθε αλλαγή είναι πρός το καλύτερο. Όσο για τις τιμες.... είναι απλά ασυναγώνιστες. Σε όλα τα είδη έχει τις πιό φθηνές τιμές. Την 1930s που έχω βάλει στο μάτι δεν την έχει κανει΄ς πιό φθηνά. Κορυφαίο κατάστημα και δεν με έχει βολέψει αφάνταστα

Αρχική απάντηση από aspirin

Κορυφαίο κατάστημα και δεν με έχει βολέψει αφάνταστα

:wassat: :unsure: ?????

Οι τιμές του πάντως είναι αρκετά καλές. Γνωρίζει κανείς αν τα παρακάτω έχουν κάποια διαφορά; Τι είναι το "New Version" στο Tagan και γιατί αυτή η διαφορά τιμής; Εγώ βλέπω το ίδιο προιόν.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700206

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=PowerSupplies&cp_id=47231

Για το ταγκαν υπαρχουν 3 εκδοσεις .Αυτες οι πρωτες και για μενα οι καλες , οι δευτερες οπου υπηρχε ξεχωριστο καλωδιο για vga και οι τελευταιες με 2 καλωδια για vga οπου και αρκετες αποδειχθηκαν προβληματικες....

αν ειδατε ειχε ενθετο στη καθημερηνη σημερα ( του e-shop)... ειχει καλα κ πολλα... αλλα λιγο ακριβα για online shop....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.