Jump to content

το e-shop αλλαξε μορφη!!!

chros26_

Recommended Posts

πολύ πιο όμορφο!!! το κακό ομως είναι ότι "βάρηνε" και 8έλει περισσότερο χρόνο να φορτώσει. Anyway καλή η κα8ε ανανέωση!

Αρχική απάντηση από soki

Kαι το www.mgmanager.gr προσφατα ανανεωθηκε.

γιατί αυτό είναι κατάστημα????? online 2-3 φορές έχω παραγγείλει κι ακόμα περιμένω...

Σε όσα προϊόντα κοίταξα είδα μόνο λίγο χαμηλότερες τιμές-το 256/400 της Twinmos ξεφτιλίστηκε- αλλά κι εμένα μου τη σπάει να αλλάζει κάτι που έχω συνηθίσει

Αρχική απάντηση από soki

Kαι το www.mgmanager.gr προσφατα ανανεωθηκε.

Πράγματι ...και εγώ <αυτό ήθελα να πω ...ειναι παρα πολύ καλό το site και βρίσκεις ότι θέλεις σε 2 sec άσχετα αν δεν έχω ψωνίσει από εκεί

Οντως εφτιαξε παρα πολυ. Καιρος ηταν. Εδειχνε το site σαν του 1998. :D

Αντε να φτιαξουν και λιγο οι υπηρεσιες γιατι υπεροχοι ειναι αλλα ωρες ωρες κανουν τις πατατιες τους. Πχ εβαλα παραγγελια την δευτερα και την πεμπτη της ιδιας εβδομαδας. Αυτη της πεμπτης ηρθε την επομενη ημερα δηλαδη παρασκευη και αυτη της δευτερας την επομενη εβδομαδα, ημερα τεταρτη..... :tomato:

άλλαξε και ακρίβηνε... την 1915σ την είχε 364 και την πήγε μετά την αλλαγή 371 (χ. φπα)

κάποιος πρέπει να πληρώσει τις αλλαγές:(

Υπερβολικά βαρύ ... αργεί πάρα πολυ να φορτώσει και δε φταίει η γραμμή... Το παλιο ήταν μεν παλιό αλλά ηταν γρήγορο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.