Jump to content

Πρόβλημα με την εμφάνιση ιστοσελίδων

TRoboCop

Recommended Posts

Καλησπέρα

Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα. Όταν μπαίνω στο internet η εμφάνιση των σελίδων είναι πολύ αργή. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και αν μπορώ να το φτιάξω;

Έχω CPU: Intel P4 2.44

Κάρτα γραφικών: NVIDIA G4 MX440

Κάρτα ήχου: Creative SB Live

Modem: Intel 536EP V.92

Σύνδεση: otenet 56kb

Windows Xp Pro

Internet explorer

Ο P4 φταίει. Επειδή είναι στα 2.44GHz δημιουργεί παρεμβολές λόγω ασυμβατότητας με το πρωτόκολο του wi-fi με αποτέλεσμα αυτή η αισθητή καθυστέρηση που αναφέρεις.

Για να λύσεις το πρόβλημα: Πέταξε την κάρτα γραφικών, πέταξε την κάρτα ήχου, το modem και το λειτουργικό. Βάλε απάνω έναν σκληρό, ένα ανεμιστηράκι να σε δροσίζει, μία κάρτα τηλεόρασης για να συνδέεσαι αργά το βράδυ στο filmnet και 12 ρολά χαρτί υγείας για να σκουπίζεσαι.

Και πάρε μια 33.6Kbps σύνδεση για να είσαι πιο άνετος ...... τραμπολίνο μου.

ΥΓ. Μην πετάξεις τίποτα. Ένα format κάνε κι ένα underclocking για να πετάξει το σύστημα. :X:

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Μας ελεγες οτι εισαι κ hacker τρομαρα σου!!!!!:hmm: :fist: :fist: :fist:

Ακομα στην καρδια της Σοφιας εισαι?????Ρε την κακομοιρα...:coax:

Μην το μαμάς το θέμα.

εγω να ρωτησω κατι....................................απο οτι ειδα το παληκαρι ποσταρε πολυ λογικα αυτη τη φορα και συμπεριφερθηκε αψογα σε ολο το θρεντ....γιατι πρεπει να τον δουλευετε?????επειδη εκανε και μια πλακα παλιοτερα?????

ΤRobocop.τρεξε κανενα προγραμμα για spyware ιους κλπ....διεγραψε αυτα που θα βρεις και τσεκαρε εαν εισαι οκ.εαν δεν εισαι βαλε και τον μοζιλα οπως σου πανε τα παιδια παραπανω.εαν σου κανει παλι τα ιδια τσεκαρε το μοντεμ μηπως θελουν διορθωμα οι οδηγοι ή ξαναπερασμα.εαν και παλι δεν βρισκεις ακρη κανε ενα φορματ.

Αρχική απάντηση από greekfragma

εγω να ρωτησω κατι....................................απο οτι ειδα το παληκαρι ποσταρε πολυ λογικα αυτη τη φορα και συμπεριφερθηκε αψογα σε ολο το θρεντ....γιατι πρεπει να τον δουλευετε?????επειδη εκανε και μια πλακα παλιοτερα?????

ΤRobocop.τρεξε κανενα προγραμμα για spyware ιους κλπ....διεγραψε αυτα που θα βρεις και τσεκαρε εαν εισαι οκ.εαν δεν εισαι βαλε και τον μοζιλα οπως σου πανε τα παιδια παραπανω.εαν σου κανει παλι τα ιδια τσεκαρε το μοντεμ μηπως θελουν διορθωμα οι οδηγοι ή ξαναπερασμα.εαν και παλι δεν βρισκεις ακρη κανε ενα φορματ.

Thanks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.