nik69 Οκτώβριος 5, 2014 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 Επικοινώνησε πάλι με τη Logi να τους εξηγήσεις πως με το ανταλλακτικό το πρόβλημα σου δεν διορθώθηκε.Θα παρω τηλ αυριο και θα ενημερωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik69 Νοέμβριος 12, 2014 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 Ερχομαι με Update μετα απο καιρο. Τελικα τηλεφωνο δεν πηρα ποτε καθως ημουν σιγουρος οτι θα φαω ακυρο τωρα και λογικο(δυσκολο να μου εστελναν καινουριο sub). Μετα απο απειρο ψαξιμο βρηκα κατι εντελως ασχετο με το θεμα μου.Ενα Mod για το sub. Εστειλα ενα μηνυμα στο παιδι που το εγραψε, του εξηγησα το προβλημα μου. Μου ειπε οτι ειναι γνωστο προβλημα και οτι πρεπει να αλλαξω εναν πυκνωτη(4700uf) απο το sub. Πλεον ειμαι 1 βδομαδα, τα ηχεια τα εχω λιωσει και optical και digital και δεν εχουν εμφανισει το παραμικρο προβλημα. Ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Νοέμβριος 13, 2014 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Ερχομαι με Update μετα απο καιρο.Τελικα τηλεφωνο δεν πηρα ποτε καθως ημουν σιγουρος οτι θα φαω ακυρο τωρα και λογικο(δυσκολο να μου εστελναν καινουριο sub). Μετα απο απειρο ψαξιμο βρηκα κατι εντελως ασχετο με το θεμα μου.Ενα Mod για το sub. Εστειλα ενα μηνυμα στο παιδι που το εγραψε, του εξηγησα το προβλημα μου. Μου ειπε οτι ειναι γνωστο προβλημα και οτι πρεπει να αλλαξω εναν πυκνωτη(4700uf) απο το sub. Πλεον ειμαι 1 βδομαδα, τα ηχεια τα εχω λιωσει και optical και digital και δεν εχουν εμφανισει το παραμικρο προβλημα. Ολα καλα Τελος καλο ολα καλα!!!! Αντε να τα σπασεις τωρα να καταλαβεις τι θα πει μπασο Μπορω να πω οτι ειμαι τυχερος γιατι μετα απο 8 χρονια κατοχος των Z5500 δεν εχουν βγαλει το παραμικρο... Φτου Φτου να μην τα ματιασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Νοέμβριος 14, 2014 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 Το διχτυ απο μπροστα πως βγαινει στα Ζ 5500; Εχει τεσσερις βιδες παρατηρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Νοέμβριος 14, 2014 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 Το δίχτυ δεν βγαίνει ξαβιδώνοντας τις βίδες,αυτές είναι μόνο για το ντιζάιν!Πρέπει να βάλεις κάτι περιμετρικά και να το ξεκολλήσεις από το πλαίσιο.Πολύ προσεχτικά όμως γιατί λυγίζει πολύ εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.