Jump to content

Ποιά είναι η γνώμη σας για τις Ελληνικές ταινίες;

Makis Hourdakis

Recommended Posts

ΟΟΟ ΕΛΑ ΡΕ...!!!!!

ναι ναι...!!!!!

3 χρονια πιο μεγαλος απο το "ταλεντο μας"

προχ8ες την πετυχα στο μετρο....

η μυτη της αγγιζε τον ουρανο!

πς... μικρος που ειναι ο κοσμος!!1

Αρχική απάντηση από kostas578

Αυτό δεν ήταν ταινία , σεμινάριο πως να μάθετε να βρίζετε σε 60 λεπτά ήταν...

To σπιτρόκουτο είναι θεικό :p Το έχω και σε DivX :p

Πολύ βρήσιμο μιλάμε υστερία παθαίνεις... :p

Οι νεολληνικές ταινίες είναι ένα μαύρο χάλι απο κάθε άποψη.Δεν άξιζει να ασχοληθείς κάν.Μακάρι να κάνω λάθος!

Και το peppermint τα ιδια χαλια. Γλυκαναλατη ψευτονοσταλγικη και φτηνη απομιμηση καποιων παλαιοτερων ιταλικων. Και φυσικα ιδιοι σκηνοθετες και ιδιοι ηθοποιοι πολλες φορες , κλικες και δε συμμαζευεται. Το oxygen ακομα πιο αισχος, δεν βλεποταν.

Τελικα το μονο που τους νοιαζει ειναι να φτιαξουν μια ψευτο-μοντερνα-κουλτουριαρικη ταινια , ενα συνοθυλευμα βρισιων ,εναν αχταρμα ωστε να ψαρωσει ο θεατης και να πει "πωπω ταινιαααα" αλλα ο κοσμος δε τσιμπαει πια ;)

Αρχική απάντηση από Zarras

ΟΟΟ ΕΛΑ ΡΕ...!!!!!

ναι ναι...!!!!!

3 χρονια πιο μεγαλος απο το "ταλεντο μας"

προχ8ες την πετυχα στο μετρο....

η μυτη της αγγιζε τον ουρανο!

πς... μικρος που ειναι ο κοσμος!!1

Οντως εχουμε μεχρι και το ιδιο avatar!!

Μενει διπλα απο το σπιτι μου και η αληθεια ειναι οτι οσες φορες την εχω δει στο δρομο εχει ενα περιεργο στυλακι και καλα ανωτερη και ετσι αλλα παλι μπορει να κανω και λάθος.

Τι χρονια τελειωσες λυκειο ?Εγω 96.

'93

παραλιγο να με αφησει ο γιαννκοπουλος..!

ημουν ο τελευταιος που αποφοιτησε,....

ο επομενος απο μενα κοπηκε

ειχα την χαμηλοτερη βαθμολογια... 10,4 γενικος βαθμος!!!

'93

παραλιγο να με αφησει ο γιαννκοπουλος..!

ημουν ο τελευταιος που αποφοιτησε,....

ο επομενος απο μενα κοπηκε

ειχα την χαμηλοτερη βαθμολογια... 10,4 γενικος βαθμος!!!

Δηλαδη εγω που βγηκα με 15,2 θεωρουμε αριστουχος?

Καλη φαση εγινα "φυτο" στα 25....ενα απουσιολογιο μενει τωρα ....

Τον Γιαννακοπουλο δεν τον ειχα αλλα ειχα Τερπο(ασκησακι )Παπαποστολου(κορυφη εκανε μουσικη αν θυμασε τρελα γελια) Κουρτη(ο λογως που εγραψα πανελληνιες 3!! στην χημεια)Ζωιτου(μεχρι και μακρια γαιδουρα ειχαμε παιξει εν ωρα μαθήματος της) και άλλες ηγετικες μορφες καθηγητων (οπως ενα μαθηματικο με μουσακι του οποιο το ονομα δεν θυμαμαι) αλλα ο κορυφαιος ολων τον εποχων ηταν μακρα ο σωσιας του Τζωννη Βαβουρα Ο ΚΟΤΙΝΗΣ!!

η πιο γνωστοσ ως παΚΟΤΙΝΗΣ.Αρχηγος τι να λεμε τωρα.

Ξεχασα να αναφερω το "Περα απο την πολη"

αν θυμαμαι καλα, που δειχνει τη

ζωη 2 αλβανων στην αθηνα...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλη και ωμη ταινια...

το εχει βαλει 2 φορες η τηλεοραση

Ξεχασα να αναφερω το "Περα απο την πολη"

αν θυμαμαι καλα, που δειχνει τη

ζωη 2 αλβανων στην αθηνα...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλη και ωμη ταινια...

το εχει βαλει 2 φορες η τηλεοραση

Για ρωσοπόντιους έλεγε και μαλιστα με τον ένα ημασταν μαζι φαντάροι.Πολυ "καλο" παιδι αν με εννοας ...ο ρολος του πηγαινε γαντι...μιλαμε για πολυ φουντα ο τυπος...καμιναδα.

Εμενα μου αρεσουν οι Ελληνικες ταινιες και θα θελα να δωσω και τα συγχαρητηρια μου

στο Star channel που φροντιζει εμας τους φανς και καθε απογευμα μας δειχνει ολες τις

υπερπαραγωγες του Μοσιου στον ρολο του Ταμτακου καθως και τον Ψαλτη σε οτι ρολο

θες.Και το καλυτερο οτι καθε βδομαδα τις εχει ξανα και ξανα για να τις εμπεδωσουμε....

Ευγε! :p

απο οτι εχω δει μεχρι τωρα πιστευω πως βλεπονται οι ταινιες... αν και ειναι προχειρες κοπιες του αμερικανικου και του ευρωπαικου(σε ορισμενες περιπτωσεις) κινηματογραφου. Εχουν κλασσικα πλανα, κλασσικες εξελιξεις, πανε να ανατρεψουν και ανατρεπουν..κλασσικα! παρ ολα αυτα προτιμω να δω το hardcore παρα την Αλικη.. Παρακληση στους απανταχου σεναριογραφους: Να γραφετε αυτο που θελετε και οχι αυτο που πιστευετε οτι θα αρεσει στους θεατες... γιατι τελικα γραφετε οοοοολοοιιι τις ιδιες μπιπ...:sick:

Μα δεν υπαρχουν σεναριογραφοι εκτος δυο η τριων γνωστων και μη εξαιρετεων .

Οποτε ειναι φυσικο να γυρνανε οτι τους κατσει ,οπως τους κατσει ..

Ε μη τα θελουμε και ολα δικα μας .

Υ.γ. θα δω χιλιες φορες ταινιες με Ξανθοπουλο κλπ κλπ παρα ταινιες απο 80'ς και μετα .

Οντως την εποχή του ξανθόπουλου υπήρχαν σεναριογράφοι και ως αποτελεσμα τα σενάρια ηταν τρομερά πρώτοτυπα. :D

λολ. τοτε κι'αν ηταν κλισε τα σεναρια αλλα το υστερογραφο πηγαινε γενικα στις ταινιες οχι στο σεναριο τους ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.