Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 Βλέποντας χθές το "Στάκαμαν" μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία. Δε μιλάω για τις κλασσικές ασπρόμαυρες Ελληνικές ταινίες αλλά για τις σύγχρονες προσπάθειες. Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι έχουν συνήθως πολύ καλλή θεματολογία και αξίζει να τις βλέπει κανείς αλλά δεν ξέρω γιατί όλες ανεξαιρέτως έχουν τρισάθλια ποιότητα ήχου... Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας;
Borg Δεκέμβριος 6, 2004 #2 Δεκέμβριος 6, 2004 Το στακαμαν δεν το είδα Γενικότερα θεωρό ότι οι σύγχρονες ελληνικές ταινίες είναι άθλιες με εξαίρεση το πολίτικη κουζίνα και το νύφες
Alexandros Δεκέμβριος 6, 2004 #3 Δεκέμβριος 6, 2004 Οι συγχρονες Ελληνικες προκαλουν επιεικως τον οικτο του θεατη (π.χ e-mail και αλλες σε ιδιο ψευτομοντερνο στυλακι) αλλα και η νεα hardcore ηταν γεματη κλισε,μονοτονη αλλα τουλαχιστον μπορουσες να την δεις μεχρι το τελος...Ελπιζω οτι οι "νυφες" θα αποτελεσουν μια εξαιρεση στον κανοναΟυτε η πολιτικη κουζινα μου αρεσε.Τραβηγμενη οσο δεν παιρνει, καθολου ρεαλιστικη.
Borg Δεκέμβριος 6, 2004 #4 Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από AlexandrosΟυτε η πολιτικη κουζινα μου αρεσε.Τραβηγμενη οσο δεν παιρνει, καθολου ρεαλιστικη. Κάνεις μεγάλο λάθος μιας και από τον παππού μου ακούγα ότι έτσι ήταν τα πράγματα και από άλλους συγγενείς μιας και οι ρίζες τον παππούδων μου είναι από την κάποτε ελληνική Θράκη
Alexandros Δεκέμβριος 6, 2004 #5 Δεκέμβριος 6, 2004 Δεν εννοουσα τραβηγμενη οσον αφορα τα μπαχαρικα των φαγητων και τις γαστρονομικες συνηθειες αλλα για το σεναριο και τις ερμηνειες της ταινιας... :...:
Borg Δεκέμβριος 6, 2004 #6 Δεκέμβριος 6, 2004 Βασικά το έργο έχει μια χ φιλοσοφία σε όλους τους τομείς , πρέπει να το δεις από άλλο μάτι , είναι από της λίγες ταινίες που έχει κάτι να πάρεις από αυτή , έχει πάρα πολλά μηνύματα
vgiozo Δεκέμβριος 6, 2004 #7 Δεκέμβριος 6, 2004 Χωρίς να παρακολουθώ πολύ ελληνικές ταινίες,τυχαίνει να βλεπω περισσότερο αυτες που αξίζουν...(ή έχω επιλεκτική μνήμη):Ο Βασιλιάς - Νίκος ΓραμματικόςΠολίτικη Κουζίνα - Τάσος ΜπουλμέτηςΘέλω οπωσδήποτε να δώ τις "Νύφες" του Βούλγαρη...σίγουρα υπάρχουν πολλές πάντως που αξίζει να δεί κανείς...απλώς πρέπει να τις ψάξει και λίγο...Τι έγινε στο φετινό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης;; Ελειπα και δεν έχω ιδέα...αν κάποιος που παρακολούθησε έχει να πει μερικά πράγματα για τις ελληνικές συμμετοχές...Οσο για τις πολυδιαφημισμένες της σειράς, "στακαμαν" κακή ώρα, μετανοιώνω την ώρα που ξόδεψα για να κάτσω να τις δω...
Borg Δεκέμβριος 6, 2004 #8 Δεκέμβριος 6, 2004 TA BPABEIA TOY ΦEΣTIBAΛ KPATIKA KINHMATOΓPAΦIKA BPABEIA ΠOIOTHTAΣ 2004
alex_000 Δεκέμβριος 6, 2004 #10 Δεκέμβριος 6, 2004 Δεν ασχολούμαι και ό λογος ειναι ότι οτιδηποτε εχω δει ειναι αθλιο.Δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν κάποιες καλές. Χτες είδα μια ιταλική ταινία του 70 με Ελληνικό τίτλο "Η κυρία και ο Ναυτης" (δεν ξερω ιταλικά για να ξέρω τον αυθεντικό. Παρόλο που ό τιτλος ακουγεται σαν τσόντα η ταινία ηταν αριστούργημα και δεν ειχε ουτε ηχο ουτε $$ στην παραγωγή ουτε την τεράστια βιομηχανία απο πίσω. Λυπάμαι που δεν βλέπω κάτι αντάξιο απο Ελληνική μερια.
Chris2004 Δεκέμβριος 6, 2004 #11 Δεκέμβριος 6, 2004 Ένα έχω να πώ για τις ελληνικες ταινίες.... Ε - Λ - Ε - Ο - Σ!!!Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι τραγικά ελάχιστες.’σε που οι GAY σκηνοθέτες έχουν κατακλείσει το τόπο και το στοιχείο της ομοφυλοφυλίας προσπαθούν όλο και περισσότερο να το περάσουν για να το συνηθίσουμε.ΟΥΣΤ ΡΕ!
Zarras Δεκέμβριος 6, 2004 #12 Δεκέμβριος 6, 2004 Δυστηχως οι καλες και ψαγμενες ελληνικες ταινιες ΔΕΝ φτανουν μεχρι τις μεγαλες αιθουσες των σινεμα ουτε και διαφημιζονται στην Τιβι...Γενικως ΧΑΛΙΑ... αθλιες παραγωγες με ανυπαρκτα σεναρια, με σκηνοθεσιες που δεν καινοτομουν πουθενα, και φυσικα οι ιδοι και οι ιδιοι και οι ιδοι ηθοποιοι...μονο το σπιρτοκουτο και το οξυγονο αξιζαν...ααα και ο βασιλιας...ειναι σκετη ντροπη ο ελληνικος κιν/φοςκαι επειδη ειχα και προσωπικη εμπειρια κανοντας τα γραφικα στην "επιστημονικης φαντασιας" (λολ) ταινια "οι αριθμιμενοι" πριν μερικα χρονια... και εχοντας αφιερωσει 6 μηνες πολυ κοντα σε σκηνοθετες ηθοποιους γυρισματα κτπλ... ενα εχω να πω...GREEK MOVIES SUCKz
ea6gka Δεκέμβριος 6, 2004 #13 Δεκέμβριος 6, 2004 εγω δεν μπορω οχι μονο ταινιες να δω αλλα ουτε και σειρες. γενικα δεν μπορω να δω τηλεοραση/ελληνικο συγχρονο κινηματοργραφο. Η μονη ταινια που ειδα και λατρεψα τελευταια ειναι η πολιτικη κουζινα.
kostas578 Δεκέμβριος 6, 2004 #14 Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Zarrasμονο το σπιρτοκουτο και ... αξιζαν... Αυτό δεν ήταν ταινία , σεμινάριο πως να μάθετε να βρίζετε σε 60 λεπτά ήταν...
georgeadams Δεκέμβριος 6, 2004 #15 Δεκέμβριος 6, 2004 Είδα το Σάββατο σε DVD παρέα με φίλους το Hardcore. ΑΙΣΧΟΣ!!(που να δείτε τι άκουσε αυτός που την πρότεινε στην παρέα ως καλή και βραβευμένη ταινία)...
Zarras Δεκέμβριος 6, 2004 #16 Δεκέμβριος 6, 2004 η πιτσιρικα ηταν στο σχολιο μου Μεγαααααλοοοο ταλεντο λεμε....
cosmic Δεκέμβριος 6, 2004 #17 Δεκέμβριος 6, 2004 Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.....Η πολιτικη κουζίνα δεν μου άρεσε ....Ισως η υπερβολική διαφήμιση την βοήθησε να εδραιωθεί στα γούστα μας ...κατα τα άλλα μέτρια.Συμπαθητικες προσπάθειες το pepermint το εφάπαξ και εν μέρει η πίσω πόρτα.Κατά τα άλλα ναυάγιο στον ωκεανό ο Ελλ. κινηματογράφος.
Chris2004 Δεκέμβριος 6, 2004 #18 Δεκέμβριος 6, 2004 Ρε Zarras απο το οξυγόνο τί σου άρεσε; που έβαλαν όλους τους κωμικούς ηθοποιούς να παίξουν "τραγωδία" και όταν έβριζαν έλιωνες στο γέλιο. Ενας ολόκληρος κινηματογράφος γελούσε σε μια ταινία που κατα τάλλα έπρεπε να είναι σοκαριστική.
Zarras Δεκέμβριος 6, 2004 #19 Δεκέμβριος 6, 2004 εε δε ξερω ολα μου αρεσαν... ισως να εφταιγε οτι ημουν υπο την επηρρεια ουσιων .... τι να πω....
ison Δεκέμβριος 6, 2004 #20 Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras η πιτσιρικα ηταν στο σχολιο μου Μεγαααααλοοοο ταλεντο λεμε.... Ρε ζαρα με την τσαβαλου ησουν συμμαθητης?Νεο κοσμο εισαι ? Στο 6ο?Ρωταω γιατι και εγω εκει πηγαινα αλλα μια ταξη μικροτερος απο αυτη αν θυμαμαι καλα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.