Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2014 παιδιά γνωρίζει κανείς πώς ενεργοποιείται το 30 bit χρώμα στην παραπάνω οθόνη ?
Γεώργιος Οκτώβριος 7, 2014 Author #3 Οκτώβριος 7, 2014 δεν αναφέρει πώς ενεργοποιείται το χρώμα των 10 βιτ . ρώτησα στην αντιπροσωπία και μου είπαν ότι την έχει την υποστήριξη χωρίς κάποια ενεργοποίηση . Σε άλλο κατάστημα μου είπαν ότι χρειάζεται επαγγελματική κάρτα για να παίξει . Οι απλές δεν έχουν 10 βιτ χρώμα υποστήριξη .
salde Οκτώβριος 7, 2014 #4 Οκτώβριος 7, 2014 και κάρτα και λειτουργικό και πρόγραμμα που το υποστηρίζει. Διάβασε λίγο από το link που σου έδωσαν πιο πάνω.
DOOM_NX Οκτώβριος 7, 2014 #5 Οκτώβριος 7, 2014 Ποια καρτα γραφικων εχεις; Απο τις Radeon 5800 και μετα οι high-end AMD υποστηριζουν 30-bit μεσω DisplayPort. Και φυσικα οι επαγγελματικες FirePro καθως και οι Quadro της NVIDIA. Και οπως ειπε και ο salde, χρειαζεσαι και εφαρμογη που να το εκμεταλλευεται.Παντως μην ξεχνας οτι και η U2711 δεν ειναι καθαρο 10-bit panel, αλλα 8-bit με FRC.
DOOM_NX Οκτώβριος 8, 2014 #7 Οκτώβριος 8, 2014 Δοκιμασε να συνδεσεις την οθονη με HDMI η DisplayPort και βαλε τους τελευταιους Catalyst. Υπαρχει πιθανοτητα να δουλεψει, αλλα κρατα μικρο καλαθι:https://forums.adobe.com/message/6736651
Γεώργιος Οκτώβριος 8, 2014 Author #8 Οκτώβριος 8, 2014 [MENTION=242]Doom[/MENTION] nx διάβασα το λινκ και έχω να σου πω δύο πράγματα. 1 δεν ήξερα ότι το hdmi υποστηρίζει 2560 χ 1440 .2. σε εμένα στο dual link DVI δεν μου βγάζει επιλογή για χρώμα όπως στο πρώτο ποστ του συνδέσμου που μου δίνεις . μήπως είναι μόνο για hdmi η επιλογή χρώματος ??
DOOM_NX Οκτώβριος 8, 2014 #9 Οκτώβριος 8, 2014 Τα 10-bit ανα χρωμα τα υποστηριζει μονο σε HDMI ή DisplayPort. Με DVI δεν θα δεις ποτε deep color σε Radeon. Αν και δεν ξερω κατα ποσο κανουν τη δουλεια τους οι τελευταιοι οδηγοι γιατι δεν εχω 10-bit πανελ να τσεκαρω...Οσο για την πρωτη διαπιστωση που εκανες, ενδεχεται η Dell σου να μην υποστηριζει αυτη την αναλυση μεσω HDMI. Καλυτερα εξοπλισου με καλωδιο DisplayPort πριν συνεχισεις την αναζητηση για deep color.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.