Jump to content

χρώμα και u2711 dell

Γεώργιος

Recommended Posts

• 3 weeks later...

δεν αναφέρει πώς ενεργοποιείται το χρώμα των 10 βιτ . ρώτησα στην αντιπροσωπία και μου είπαν ότι την έχει την υποστήριξη χωρίς κάποια ενεργοποίηση . Σε άλλο κατάστημα μου είπαν ότι χρειάζεται επαγγελματική κάρτα για να παίξει . Οι απλές δεν έχουν 10 βιτ χρώμα υποστήριξη .

και κάρτα και λειτουργικό και πρόγραμμα που το υποστηρίζει. Διάβασε λίγο από το link που σου έδωσαν πιο πάνω.

Ποια καρτα γραφικων εχεις; Απο τις Radeon 5800 και μετα οι high-end AMD υποστηριζουν 30-bit μεσω DisplayPort. Και φυσικα οι επαγγελματικες FirePro καθως και οι Quadro της NVIDIA. Και οπως ειπε και ο salde, χρειαζεσαι και εφαρμογη που να το εκμεταλλευεται.

Παντως μην ξεχνας οτι και η U2711 δεν ειναι καθαρο 10-bit panel, αλλα 8-bit με FRC.

[MENTION=242]Doom[/MENTION] nx διάβασα το λινκ και έχω να σου πω δύο πράγματα.

1 δεν ήξερα ότι το hdmi υποστηρίζει 2560 χ 1440 .

2. σε εμένα στο dual link DVI δεν μου βγάζει επιλογή για χρώμα όπως στο πρώτο ποστ του συνδέσμου που μου δίνεις . μήπως είναι μόνο για hdmi η επιλογή χρώματος ??

Τα 10-bit ανα χρωμα τα υποστηριζει μονο σε HDMI ή DisplayPort. Με DVI δεν θα δεις ποτε deep color σε Radeon. Αν και δεν ξερω κατα ποσο κανουν τη δουλεια τους οι τελευταιοι οδηγοι γιατι δεν εχω 10-bit πανελ να τσεκαρω...

Οσο για την πρωτη διαπιστωση που εκανες, ενδεχεται η Dell σου να μην υποστηριζει αυτη την αναλυση μεσω HDMI. Καλυτερα εξοπλισου με καλωδιο DisplayPort πριν συνεχισεις την αναζητηση για deep color.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.