emm_stra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2014 ΚαλησπέραΈχω πρόβλημα με τον η/υ μου. Λειτουργικό windows 7 64bit. Όταν μπαίνει σε sleep mode, και πάω να τον επαναφέρω, η οθόνη είναι μαύρη. Καταλαβαίνω ότι μάλλον φορτώνει κάτι, απο τι γεγονός ότι μετά πατάω το reset και ξεκινάει με το error ότι τα windows δεν τερματίστηκαν καλά. Τι να φταίει; σκέφτομαι τον raid controller της intel. Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crc Σεπτέμβριος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 Εγώ πάντως θα φοβόμουνα περισσότερο την κάρτα γραφικών ... Αυτο στο έκανε απο την αρχή ή μετά απο κάποια αναβάθμιση ?Δοκίμασε να κάνεις και μια αναβάθμιση τους drivers της vga ....Αν ήταν όντως απο το raid λογικά θα σου έδειχνε κάτι στην οθόνη αλλα θα αργουσε να φορτώσει ή να δουλεύον συνέχεια οι δίσκοι ή αν ειχε πρόβλημα ο controller θα στο εμφάνιζε και σε άλλες στιγμές... Επίσης στον SSD δεν έχει στημένα τα windows ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Σεπτέμβριος 20, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 παλια δεν το εκανεαλλαξα μητρικη και επεξεργαστη προσφατα, πηγα στην gigabyte z77m-d3h και cpu intel core i7 3770 και νεο ssd samsung 840 evo. καρτα γραφικων nvidia gtx650 με τελευταιους drivers.Δεν ξερω τι να κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcomenos Σεπτέμβριος 20, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 Χρειαζεσαι το sleep mode? Γιατι δεν το απενεργοποιεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Σεπτέμβριος 21, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Είναι καλή ευκολία, το είχα συνηθίσει. Πως απενεργοποιείται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Σεπτέμβριος 21, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Αυτο μπορει να ειναι απο bios, αν δεν εχεις το τελευταιο δοκιμασε το. Μπορει να ειναι και απο vga drivers οποτε δεν χανεις τιποτε να δοκιμασεις αλλη εκδοση ή αυτους των windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Σεπτέμβριος 21, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Αυτο μπορει να ειναι απο bios, αν δεν εχεις το τελευταιο δοκιμασε το. Μπορει να ειναι και απο vga drivers οποτε δεν χανεις τιποτε να δοκιμασεις αλλη εκδοση ή αυτους των windowsκαλησπερατο εχω καταλαβει οτι μπορει να ειναι απο την καρτα γραφικων, εψαξα λιγο και στο ιντερνετ, αλλα δεν ξερω πως να βρω πολυ παλιους drivers για να δοκιμασω..... υπαρχει τροπος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcomenos Σεπτέμβριος 21, 2014 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Κοιταξε σε windows 8.1 μπορεις να πας στο control panel -> power options και να απενεργοποιησεις το put the computer to sleep και να αφησεις μοναχα το turn off the display ωστε παλι να εξοικονομείς ενέργεια. Aντιστοιχα θα ειναι και στα windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Σεπτέμβριος 21, 2014 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Να ψαχνουμε και λιγο οχι ολα ετοιμα Drivers | GeForce Βαλε την καρτα σου και τους βγαζει Δοκιμασε και των windows οπως ειδη σου ειπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Σεπτέμβριος 21, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 πάντως με την παλιά μητρική-επεξεργαστη και την ίδια καρτα γραφικών δουλευε κανονικά το sleep mode. Να υπάρχει θέμα ασυμβατότητας της νεας μητρικής με την καρτα; η καρτα έχει bios; να θέλει αναβάθμιση; τι να πω, έχω τρελαθεί από χθες και θέλω επιτέλους να το λύσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Σεπτέμβριος 21, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Να ψαχνουμε και λιγο οχι ολα ετοιμαDrivers | GeForce Βαλε την καρτα σου και τους βγαζει Δοκιμασε και των windows οπως ειδη σου ειπα Θέλω πιο παλιούς .... ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 21, 2014 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Υπάρχει περίπτωση να έχεις εγκαταστήσει το Magician της Samsung για τον Εvo σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcomenos Σεπτέμβριος 21, 2014 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Υπάρχει περίπτωση να έχεις εγκαταστήσει το Magician της Samsung για τον Εvo σου ?Nαι στο control panel -> power options το magician σου αλλαζει τα settings αν κανεις optimize.Βεβαια εμενα δεν μου εχει δημιουργησει τετοιο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crc Σεπτέμβριος 21, 2014 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Στην nvidia , αμα βάλεις το μοντέλο της κάρτας σου έχει μέχρι και έκδοση απο τον Νοέμβριο του 2013. Δοκίμασε να πας 1-2 εκδόσεις πιο πίσω και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 21, 2014 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Nαι στο control panel -> power options το magician σου αλλαζει τα settings αν κανεις optimize.Βεβαια εμενα δεν μου εχει δημιουργησει τετοιο θεμα.Επειδή εμένα μου είχε δημιουργήσει αντίστοιχο θέμα με του TS, σε 840 Pro & AMD σύστημα, χωρίς να κάνω optimize, γιαυτό είπα να το αναφέρω...Aς το τσεκάρει και αυτό ο ενδιαφερόμενος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Σεπτέμβριος 21, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 το προγραμμα για τον ssd δεν το εχω εγκαταστησει τωρα... αλλα παλια που το ειχα κατι δεν δουλευε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 22, 2014 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 ριθε μια ματια στο bios για την ρυθμιση tου sleep modeBIOS Settings: S1 or S3 for Hybrid Sleep? - Windows 7 Help Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Σεπτέμβριος 23, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Ok, θα το δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Σεπτέμβριος 25, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Σήμερα έκατσα και ασχοληθηκα. Υπάρχει θέμα μάλλον ασυμβατότητας μητρικης, bios και κάρτας γραφικών.Καταρχήν, δεν υπάρχει ρύθμιση στο bios που να επιλέγεις το sleep mode s1, s3 κλπ.Έβαλα τους drivers της κάρτας γραφικών από το cd που ήταν μαζί., τίποτα δεν αλλαξε.Ενεργοποίησα hybrid sleep στα windows, πάλι τίποτα.Απενεργοποίησε από το bios την onboard καρτα γραφικών, τίποτα.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...... έχω τρελαθεί....Μου φαίνεται θα αρχίσω τα μηνύματα με Microsoft, gigabyte και Asus..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.