overvolt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 Ναι το εχω παρει αποφαση , θα την κανω την τρελα . Για καλη μου τυχη βγηκε και η 850 και ετσι θα συμπιεστουν οι τιμεσ προσ τα κατω οσον αφορα τα 800ΧΤ μοντελακια . Μεχρι σημερα εχω δει την ASUS MSI ABIT να λενε οτι φτιαχνουν ή να δειχνουν φωτογραφιες απο τα μοντελα τους . Ειμαι βεβαια καλα ενημερωμενος για τα παιχνιδια τησ αγορας , στον τομεα παραδοσης και διαθεσης καρτων . Η λογικη λεει να περιμενω εως της 25 Ιανουαριου , για να δουμε πως θα πανε τα πραγματα στην παγκοσμια , αλλα και Ελληνικη αγορα . Οσο αφορα την καρτουλα ή καρτουλες , ολεσ φαινονται ιδιες , με το ιδιο κουλερακι και προδιαγραφες . Και ετσι μου ερχετε το μεγαλο ερωτημα , ποια ΧΤ πλατινουμ να διαλεξω ? και με ποια κριτιρια αλλο απο την τιμη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Βασικα επειδη ειχα μπει και εγω σε αυτην την διαδικασια πηγαινε με κριτηριο την τιμη(μικρες διαφορες σε αυτα τα μοντελα μεταξυ των εταιριων) και αποφυγε την asus αρκετα πιο ακριβη και εχει διαφορετικη πλακετα οποτε αν θες να την μονταρεις μελλοντικα δεν παιζουν τα γνωστα mods!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Για ρίξε μια ματιά σε HIS KAI SAPHIRE.Η HIS συνήθως ανεβαίνει καλά στα μοντάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Βασικα εγω την MSI εχω επειδη την βρηκα αρκετα φτηνα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Πάρε όποια βρεις αν βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 βασικά από Ελλάδα μόνο Sapphire παίζει συνήθως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Έχει πάρει κανείς sapphire x800 xt απλή, Όχι PE, τελικά με τι samsung παίζουν, γιατί σε reviews έχω δεί και με 1,6 και με 2 ns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Malkav Έχει πάρει κανείς sapphire x800 xt απλή, Όχι PE, τελικά με τι samsung παίζουν, γιατί σε reviews έχω δεί και με 1,6 και με 2 ns. Παίζουν από παρτίδα σε παρτίδα.Αν θες ρώτα τον Samael που πήρε από τις τελευταίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Samael where are you? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 5, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Γιατί δεν παίρνεις της 3D Club....δεν ξέρω αμα έχει βγάλει για αυτό το μοντέλο που θες αλλά είναι γενικά καλές καρτούλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Η club3d δεν βγαζει το συγκεκριμενο μοντελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 5, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Hellrider [Σήμερα, στις 23:34] Η club3d δεν βγαζει το συγκεκριμενο μοντελο Thanks Hellrider!!:flower: :flower: Και είχα μείνει με την απορία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 overvolt ’μα θες σε πουλάω την δικιά Sapphire x800xt pe agp μου με volt mod μνήμη και πυρήνα ( ο πυρήνας με jumper ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από pontium Γιατί δεν παίρνεις της 3D Club....δεν ξέρω αμα έχει βγάλει για αυτό το μοντέλο που θες αλλά είναι γενικά καλές καρτούλες.... Βασικα...πως το ειπες αυτο τωρα??? απο την μια του λες να παρει club3d....κ μετα του λες οτι δεν ξερεις αν βγαζει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 6, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Οχι δεν πεζω με μεταχειρισμενα , τοσα λεφτα για μια καρτα , και να ειμαι χωρις εγγυηση ειναι χαζομαρα .. Η MSI στην σελιδα της δεν παρουσιαζει Χ800 ΧΤ Πλατινουμ ?? Η Saphire ειναι η μονη διαθεσιμη στην Ευρωπη , φαινεται οτι προλαβε πρωτη να πλημηριση την αγορα Οχι ASUS , ναι ναι το εχω δει το εργο και συμφωνο . Οσο για την HIS , ναι ειναι πολυ καλες ΑΛΛΑ , στην συγκεκριμενη καρτουλα δεν βαζουνε τα πολυ καλα κουλερακια που εβαζαν σε παλαιοτερα μοντελα ( VGA Sillencer ) , παρα βαζουν το ηλιθιο ανεμιστιρακι της ΑΤΙ . Η Saphire ταξιδευη στα 500 Ευρο , στην Ευρωπη , τιμες απο Ελλαδα δεν εχω , αλλη απο το RAM-shop το οποιο εχει την ASUS στα 560 χωρις ΦΠΑ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 11, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Μηπως εχουμε κανενα νεο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.