kv3d Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 Σκεφτομαι να τσιμπισω ενα FX55,δεν θα τον υπερχρονισω αλλα θα κανω πολλα rendering και θα δουλευει συχνα full loadH μαμισια ψυκτρα ειναι αρκετη?Aν οχι ποια προτεινετε?Υ.Γ Εχω μεγαλο κουτι με καλο αερισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Υπέραρκετή είναι.Έχει και 4 heatpipes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Ναι μια χαρά ειναι και αρκετά αθόρυβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Δεκέμβριος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 ok ευχαριστω για τις απαντησεις.Θορυβηθηκα απο ενα review για τον FX στο X-bit labs οπου εγγραφε θερμοκρασιες 86κελσιου και τους εστειλαν αλλη ψυκτρα για το τεστ απο την AMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Δεκέμβριος 8, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αλλη ερωτηση :Η συσκευασια του FX περιεχει την θερμοαγωγιμη σιλικονη?Αν οχι τι προτεινετε να χρησιμοποιησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 8, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Arctic Silver ειναι η καλυτερη επιλογη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Arctic Silver 3 θα προτεινα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Μπορεις να παρεις arctic silver 5 η arctic ceramique και οι δυο στο ιδιο επιπεδο περιπου ειναι με την δευτερη να ειναι λιγο πιο φτηνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 8, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αν δεν έχεις κατα νου τον υπερχρονισμό, μη μπαίνεις σε περιττά έξοδα. Στοκ ψύκτρα με τη θερμοαγώγιμη της συσκευσίας είναι μια χαρά. Ας το τρέχεις και 24/7 full load. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 8, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 18:38] Αν δεν έχεις κατα νου τον υπερχρονισμό, μη μπαίνεις σε περιττά έξοδα. Στοκ ψύκτρα με τη θερμοαγώγιμη της συσκευσίας είναι μια χαρά. Ας το τρέχεις και 24/7 full load. Συμφώνω αν και πιστεύω ότι οι λέξεις FX55 και περιττά έξοδα δεν συμβαδίζουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 8, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Ρε παιδια εδω θα δωσει 800 για cpu στα 5 ευρο που κανει η θερμοαγωγιμη θα κολησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 8, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 και η θερμοαγώγιμη που έχει η HSF πάνω για μια χρήση μια χαρά είναι (αν βγει μετά καλά είναι να καθαρίσει και να βάλει ceramiq) και να πάρει άλλη HSF δε θα δει καμιά διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 8, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Arctic Silver 3 θα προτεινα.... Ωχ ξανακοιταξα...τελικα 2 συριγγες Ceramique εχω!Θυμηθηκα που μου ειχαν προτεινει τα παιδια Ceramique αντι για 3 ή 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Δεκέμβριος 8, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Φυσικα δε ρωταω για τα 5 ευρω που κανει.Η AMD δεν ειναι ανοητη ,η παστα που εχει η συσκευασια ειναι μες'τις προδιαγραφες.Απλα θελω να τσεκαρω οτι το μαγαζι που το συναρμολογει θα χρησιμοποιησει αυτη, κι οχι οποια πατατα διαθετει. Θα μου πεις ,γιατι δεν το μονταρω ο ιδιος.Δε το μονταρω γιατι ειμαι λιγο μανταλακιας και δε θελω να ασκησω πιεση σε ενα επεξεργαστη που κανει 850ευρο. Παντως αν τελικα δω τιποτα κουφες θερμοκρασιες θα τον ξαναεγκαταστησω εγω. Αρχική απάντηση από chroma Αν δεν έχεις κατα νου τον υπερχρονισμό, μη μπαίνεις σε περιττά έξοδα. Στοκ ψύκτρα με τη θερμοαγώγιμη της συσκευσίας είναι μια χαρά. Ας το τρέχεις και 24/7 full load. Τι σημαινει το 24/7? Αρχική απάντηση από vdeserisΣυμφώνω αν και πιστεύω ότι οι λέξεις FX55 και περιττά έξοδα δεν συμβαδίζουν.... Ξερεις ποσες γριουλες εκλεψα για να τον παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 8, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες την ευδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 8, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Η πάστα στην μαμα ψήξη δεν έρχετε ξεχωριστά αλλά είναι κολιμένει κάτω από την ψήκτρα.Τουλάχιστον έτσι είναι σε Α64,ΑXP,P4.FX δεν έχω δει αλλά δεν νωμίζω να συμβένει κάτι άλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Δεκέμβριος 9, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 ευχαριστω για τις απαντησειςΠεμπτη 7το βραδι ,παραλαμβανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 9, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 με την στοκ και οτι ναναι παστα 8α πας ανετα 2800 και με default ρευμα....ειναι αθορυβη (σχετικα) εκτος απο την φαση που θα το λιωνεις το μηχανημα, οποτε εκει κανει λιγο θορυβο παραπανω...αλλα χαλαλι του!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Δεκέμβριος 10, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 ΟΚ τον εχω στα χερια μου θερμοκρασιες απο pc alert idle :40-42cpu 25 case και 10 βαθμους λαθος να κανει ειμαι παλι καλα κουτι Stacker εχω παθει μεγαλη πλακα :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 11, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Μεγια...καλοδουλευτος....! πως αισθανεσαι τωρα???? Man.....χαμενο παει το τερας μονο με αερα...θα κλαιει..... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.