Jump to content

ΝVidia Maxwell, GTX970&980

siegfried_gr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφού δεν είδα κάποιον να ανοίγει το θέμα εδώ (παραμένει στις ειδήσεις ακόμα) είπα να κάνω την αρχή.

Πρώτα review Guru3d.

Nvidia GeForce GTX 970 and 980 reference review - Introduction

Το εντυπωσιακό κατά την γνώμη μου είναι ότι το TDP της 970 είναι πιο χαμηλό και από την 760. Για την 980, η διαφορά στην τιμή με την 970 δεν δικαιολογείται σε σχέση με τις επιδόσεις (περίπου 12%). Ενώ η 970 είναι σχεδόν εφάμιλλη της 780ti με τιμή χώμα για τέτοια κάρτα.

Αφού δεν είδα κάποιον να ανοίγει το θέμα εδώ (παραμένει στις ειδήσεις ακόμα) είπα να κάνω την αρχή.

Πρώτα review Guru3d.

Το εντυπωσιακό κατά την γνώμη μου είναι ότι το TDP της 970 είναι πιο χαμηλό και από την 760. Για την 980, η διαφορά στην τιμή με την 970 δεν δικαιολογείται σε σχέση με τις επιδόσεις (περίπου 12%). Ενώ η 970 είναι σχεδόν εφάμιλλη της 780ti με τιμή χώμα για τέτοια κάρτα.

Γιατί το ότι είναι στις ειδήσεις τι πειράζει δηλαδή;

Πρώτα review Guru3d.

EDIT 970 FTW Review: EVGA GeForce GTX 970 FTW - Graphics - HEXUS.net

Και ξανά ρωτάω. ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ?

Τι να σου πω, εγώ όταν αναζητώ απαντήσεις και γνώμες για νέες GPU στο τοπικ "Κάρτες γραφικών" πάω όχι εκεί που θα βρω και το αν μία εταιρεία έβγαλε προσφορά ένα antivirus ή κάποια άλλη ανέβασε μετοχές και εξαγόρασε τον ανταγωνιστή. Πιο εύκολο και πιο απλό μου φαίνεται. Τώρα αν διαφωνεί κάποιος mod ασ' το κλείσει...

Oποιος με το καλο παρει πρωτος ...ας κανει μερικα benches και ας ανοιξει νεο θεμα.

Aυτο παραπαμενει -για καμποσο-...απλα για αυτους που δε κοιτανε ειδησεις.

Ας ακολουθησει το παρακατω λινκ.

https://www.thelab.gr/eidiseis/oi-nees-nvidia-gtx-980-kai-gtx-139068.html

everybody happy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.