Nick74 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2014 ok, εχω το συγκεκριμενο χαζορουτερακι που δινει ο ΟΤΕ για vdsl. Επισεις αγορασα μια συνδρομη IPVanish openVPN https://www.ipvanish.com/ Μηπως ξερει κανεις πως μπορει να ρυθμισει καποιος το συγκεκριμενο ρουτερ για open vpn client? (νταξει, δεν παρακαλαω να σκιστει καποιος αλλος να ψαχνει αντι να ψαχνω εγω, απλα αν καποιος το χει κανει με ιδιο εξοπλισμο θε το εκτιμουσα αφανταστα να εδινε καμια πλήροφορια)... ΠΟΥΘΕΝΑ στο μενου του συγκεκριμενου ρουτερ δε βρισκω τιποτα σχετικα με vpn (οκ ξερω δεν ειναι και cisco, αλλα μην τρελαθουμε, καπου πρεπει να εχει ρυθμισεις για vpn, απλα θα το λεει διαφορετικα).Στη σελιδα του ΟΤΕ παντως δε βρηκα κατι σχετικο, μονμο τα πολυ βασικα λεει και μια χαζοενημερωση firmware (την οποια την εκανα ετσι κι αλλιως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Σεπτέμβριος 18, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2014 ok, εχω το συγκεκριμενο χαζορουτερακι που δινει ο ΟΤΕ για vdsl. Επισεις αγορασα μια συνδρομη IPVanish openVPN https://www.ipvanish.com/ Μηπως ξερει κανεις πως μπορει να ρυθμισει καποιος το συγκεκριμενο ρουτερ για open vpn client? (νταξει, δεν παρακαλαω να σκιστει καποιος αλλος να ψαχνει αντι να ψαχνω εγω, απλα αν καποιος το χει κανει με ιδιο εξοπλισμο θε το εκτιμουσα αφανταστα να εδινε καμια πλήροφορια)... ΠΟΥΘΕΝΑ στο μενου του συγκεκριμενου ρουτερ δε βρισκω τιποτα σχετικα με vpn (οκ ξερω δεν ειναι και cisco, αλλα μην τρελαθουμε, καπου πρεπει να εχει ρυθμισεις για vpn, απλα θα το λεει διαφορετικα).Στη σελιδα του ΟΤΕ παντως δε βρηκα κατι σχετικο, μονμο τα πολυ βασικα λεει και μια χαζοενημερωση firmware (την οποια την εκανα ετσι κι αλλιως)Να στο πώ με μία λέξη. Ξέχνα τοΑλήθεια, μπορείτε να μου πείτε τι τρέλα έχετε φάει όλοι σας να κάνετε κάτι τέτοιο?client για το pc δεν σου κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Σεπτέμβριος 18, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2014 Να στο πώ με μία λέξη. Ξέχνα τοΑλήθεια, μπορείτε να μου πείτε τι τρέλα έχετε φάει όλοι σας να κάνετε κάτι τέτοιο?client για το pc δεν σου κάνει?client για το pc ειναι, αλλα θελει καποιες ρυθμισεις στο ρουτερ για να λειτουργησει διαφορετικα παει με ταχυτητα pstn της εποχης που αγοραζαμε καρτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 19, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2014 Να στο πώ με μία λέξη. Ξέχνα τοΑλήθεια, μπορείτε να μου πείτε τι τρέλα έχετε φάει όλοι σας να κάνετε κάτι τέτοιο? Ισως να θελει να εχει προσβαση στο vpn σε ολες τις συσκευες του δικτυου του....EDIT: Θα σου προτεινα να παρεις ενα μικρο routerboard, να στησεις εκει PPPoE, DHCP αλλα και το VPN σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 21, 2014 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 client για το pc ειναι, αλλα θελει καποιες ρυθμισεις στο ρουτερ για να λειτουργησει διαφορετικα παει με ταχυτητα pstn της εποχης που αγοραζαμε καρτες...Δε χρειάζεται κάποια ρύθμιση στον ρούτερ σου. Αν θέλεις να παίξεις με το qos μπορείς να βάλεις την source IP του υπολογιστή που τρέχει το openvpn και destination την IP της IPvanish που συνδέεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.