Jump to content

μονο mobo ή πλήρη αλλαγή;

Telumetar

Recommended Posts

Συνάδελφοι aloha

Επειδή ο @kakao84 θα μου πει να αλλάξω όλο το σύστημα αναρωτιέμαι το εξής και θα θελα τη γνώμη σας.

Εχω ενα Intel i7-930 Processor

mobo GA-X58A-UD3R

ram 6144 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)

και κάρτα γραφικών gforce gigabyte gtx 770

Θα ήθελα να αυξήσω τη ζωή του συστήματος και να μπορώ να εκμεταλευτώ κατα βάση το sata 3 ssd μου μιας και η μητρική αυτή σε αυτο το τομεα εχει θεματάκια. Είναι σώφρων να αγοράσω μόνο μητρική χωρις επεξεργαστή / μνήμες ή ουσιαστικά είναι δώρο άδωρο γιατί στο μέλλον θα αναγκαστώ να κάνω πλήρη αναβάθμιση (απλα τα οικονομικά είανι στενά τώρα)

Αν ναι ποια μητρική μου προτείνετε ; Για μεταχειρισμένες πάντα.

Ευχαριστώ colleagues

Mια χαρά τον εκμεταλλεύεσαι κι έτσι τον sata3 ssd σου, δεν θα έβλεπες πραγματική διαφορά αν τον είχες σε (native) sata3. Αν (κακώς) τον έχεις στις sata3 του controller, βάλε τον στις native sata2 της μητικής και σιγουρέψου ότι έχεις το τελευταίο irst για τη μητρική σου.

δεν υπάρχει μητρική σε 1366 socket με native sata3

αν το θέμα σου είναι ότι δεν "εκμεταλεύεσαι" τον ssd μην ανυσηχείς και κούμπωσέ τον στην sata2 της μητρικής σου(έχω ssd σε x48 οπότε μην νομίζεις ότι χάνεις κάτι ιδιαίτερο σε καθημερινές εργασίες)

οπότε αν σε καλύπτει ο υπολογιστής σου μην ξοδεύεις "τσάμπα" τα χρήμματά σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.