BasiliCeLew Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2014 Καλησπέρα παιδιά, αποστολή με Singapore post πόσες μέρες κάνει για να έρθει; Η αγορά έγινε από geekbuying. Σήμερα μου ήρθε tracking number. Με NLpost μου έκανε η προηγούμενη παραγγελία 18 μέρες απο την στιγμη που πηρα το tracking number.Φεύγω σε 17 μέρες, παίζει να έρθει πριν φύγω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toylhs9 Σεπτέμβριος 23, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 το δικό μου δέμα ήρθε σε 20 ημέρες,αλλά μου έτυχε να παραλάβω και σε 15 μέρες. Νομίζω τη μεγαλύτερη ευθύνη στην καθυστέρηση την έχει το ταχυδρομείο στο αεροδρόμιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 23, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Μακάρι γιατί το χρειάζομαι πριν φύγω...Για να δούμε ποτε θα φτάσει Ελλάδα αρχικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 23, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Εμενα απο sing post εκανε λιγοτερο απο 15 μερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 23, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Εμενα απο sing post εκανε λιγοτερο απο 15 μερες... Μακάρι να ερθει έτσι κ σε μένα. Το πακετακι προορίζεται για δώρο οποτε ας κάνω τον Σταυρο μου να έχει ερθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Σεπτέμβριος 29, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Καλησπέρα παιδιά, αποστολή με Singapore post πόσες μέρες κάνει για να έρθει; Η αγορά έγινε από geekbuying. Σήμερα μου ήρθε tracking number. Με NLpost μου έκανε η προηγούμενη παραγγελία 18 μέρες απο την στιγμη που πηρα το tracking number.Φεύγω σε 17 μέρες, παίζει να έρθει πριν φύγω?????Υπαρχει οδηγος στο φορουμ :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.