Τακας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 Εχω εναν Prescott 3.2 Και εβαλα το Water Cooling τις Koolance το EXOS....Οι θερμοκρασιες που εχω ειναιIdle 40 με 44ΚαιFull Load γυρω στους 50 με 53Αυτον τον καιροΔεν χερω αν ειναι καλα για νερο εσεις με νερο εχετε καλητερες?Και ναι με ποιο συστημα νερου?Υπαρχει περιπτωση με ψυχτρα αερα καπια καλη να εχω καλητερα αποτελεσματα?θα ηθελα την γνωμη σας......Ευχαρηστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Δεκέμβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 τι μητρική εχεις?...οι ενδειξεις δεν ειναι τόσο αξιοπιστες σε πολλες μητρικες...αλλες δειχνουν περισσοτερο αλλες λιγότερο...μην τα εμπιστευεσαι πολυ...το θεμα ειναι πως ησουν με αερα και πως με νερο...μου φαινεται πολυ μεγαλη διαφορα ομως 9-10 βαθμους απο idle σε full...μήπως δεν πατάει πολυ καλα το μπλοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Δεν εχω βαλει ποτε αερα με αυτον τον CPUAsus P4C800-E Deluxe Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Δεκέμβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 εγώ με την ιδια μητρικη και το ιδιο cpu prescot3,2 εχω idle 34 C kai full load46 C ( prime 95 και cpu burn in να τρεχουν μαζί για 20 min)με αερα thermalright xp-90 και delta fan 80mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 5, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Πειρα την Tower 112 Της Thermaltake Αλλα δεν την εχω δωκιμασει ακομα ειναι καλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Δεκέμβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 το νερό λογικά!!! δεν έχει καλύτερη απόδοση;η ψύκτρα καλή ειναι αλλά αμα διαθέτεις νερο......;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 5, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Λογικα ναι αλλα ανεφερα ποιο πανω 42 IDLE και 52 FULL Load Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Καλο θα ήταν να είχες βάλει την μαμα ψύκτρα για να μπορέσεις να συγκρίνεις πριν και μετά. Ο Prescott ειναι δύσκολος για water μιας και έχει 100watt.Εγω πχ με το Ζαλμαν watercooling, έιδα χειρότερες θερμοκρασίες μέχρι και 15 βαθμους απο ότι με τη Zalman 7000. Συνήθως βλέπεις διαφορά στο full load που το νερο κοντράρει καλύτερα. Δες αν έχει πατήσει καλά το μπλόκ, και αν έχει εξαερωθεί σωστά το κύκλωμα. Αν δε βαριέσαι, βαλε τη μαμά ψύκτρα να τσεκάρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Δεκέμβριος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 συμφωνω απόλυτα με τον φίλο trooper! Βαλε την ψύκτρα της Intel να συγκρινεις για να σε βοηθήσω εγω με την Intel ψυκτρα ειχα 38 idle kai 55 full load Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 5, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Τακας Εχω εναν Prescott 3.2 Και εβαλα το Water Cooling τις Koolance το EXOS....Οι θερμοκρασιες που εχω ειναιIdle 40 με 44ΚαιFull Load γυρω στους 50 με 53Αυτον τον καιροΔεν χερω αν ειναι καλα για νερο εσεις με νερο εχετε καλητερες?Και ναι με ποιο συστημα νερου?Υπαρχει περιπτωση με ψυχτρα αερα καπια καλη να εχω καλητερα αποτελεσματα?θα ηθελα την γνωμη σας......Ευχαρηστω... τα έτοιμα νερά αυτά δύσκολα είναι καλύτερα από μια μέτρια προς καλή αερόψυξη... αν συγκρίνεις ένα προς ένα τα υλικά του με ένα custom σύστημα υδρόψυξης, θα καταλάβεις τη διαφορά (μεγαλύτερης διατομής λάστιχα, 2-3 φορές πιο δυνατή αντλία, πολλαπλάσιο radiator και πιο δυνατά φανς...)μόνο ότι δουλεύει με νερό δεν αρκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 6, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Λετε καλητερα δηλαδη να παω σε μια πολυ καλη ψυχτρα........??αν εχετε καμια ιδεα πειτε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 οι τεμπς οκ είναι... απλά αν κάποια στιγμή θες καλύτερο οcing, θα φτιάξεις καλύτερη υδρόψυξη... ως τότε τη δουλειά σου την κάνεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Πόσο το πηρες το EXOS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 χαλια ειναι οι θερμοκρασιες σου , με πρεσκοτ 3.2 στην ιδια μητρικη εχω απο 37-50 αυτη την στιγμη με μανισια ψυκτρα και 2 12ρηδες εισαγωγη/εξαγωγη αερα απο το κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Δεκέμβριος 6, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Όντως είναι λίγο τραγικές, με την Abit που δείχνει 15 βαθμούς πάνω απο την Asus έχω 55max Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Δεκέμβριος 6, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 αυτο ειναι το θεμα...οτι οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες οπως ειναι και οι ασους δειχνουν και λιγοτερο σε γενικες γραμμες...μηπως δεν παταει καλα το μπλοκ?..τι παστα εχεις χρησιμοποιησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 6, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Παιδια τελικα εβαλα την ---Thermaltake Tower 112--- και ησυχασα......35 Idle και 48 με 49 Full Load..... μου εφαγε χρονο για να την βαλω αλλα τελικα αξιζε τον κοπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Δεκέμβριος 7, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 εχεις χαμηλοτερη θερμοκρασια με την tt παρα με το exos???....σορρυ αλλα μου φαινεται πολυ πολυ περιεργο...γιατι δεν ειναι και κανενα για πεταμα συστημα το exos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 7, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Τι να πω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 7, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Παιδιά εγώ με μαμά ψύκτρα τρέχω τον 3.2E prescoot στα 3.443 και έχω 58 idle και 70 full....τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.