whitewolf Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2014 Αν είχε optical out, το είχα πάρει με κλειστά μάτια, το gigabit για streaming από nas δεν πολύ χρειάζεται.Τo ίδιο θέμα και για το Intel NUC, έχει τα πάντα πάνω πλην optical. To fire tv (το οποίο μόλις έγινε διαθέσιμο από amazon.co.uk) έχει optical, αλλά έχει το rf/bluetooth remote και όχι IR και δεν μπορείς να το δέσεις πάνω σε harmony.το fire tv ειναι παιζει μια χαρα με harmony ,ετσι λεει εδω τουλαχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Σεπτέμβριος 16, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 το fire tv ειναι παιζει μια χαρα με harmony ,ετσι λεει εδω τουλαχιστονΜε το smart hub ή το ultimate που είναι RF και φυσικά κοστίζουν αρκετά.Με τα απλά harmony/urc που είναι μόνο IR χρειάζεται να αγοράσεις επιπλέον έναν MCE IR adapter όπως αυτό http://www.ebay.com/itm/New-HP-USB-MCE-IR-Wireless-Receiver-Windows-7-Vista-/261127073131?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3ccc62ed6b Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Σεπτέμβριος 16, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Το smart hub δεν εχει rf εκτος αν μετα απο κανα 6 μηνο που το δουλευω δεν το εχω παρει ακομα χαμπαρι,ειναι ομως μακραν τα καλητερα 100 ευρω που χαλασα εδω και χρονια!Ακομα και τα no name pc ir remotes υποστηριζονται απο harmony οποτε με ενα ταληρο απο το ebay καθαρισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Σεπτέμβριος 17, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2014 Από εδώ: Harmony-Remote-Forum.de • Comparisons of Logitech's Harmony Remote Modelsφαίνεται πως όλα τα καινούργια που έρχονται με την βάση είναι RF (RF ή Bluetooth). Γενικώς, αν δεν χρειάζεται να το σημαδεύεις, αν πιάνει μέσα από τσέπες, κάτω από κουβέρτες είναι RF.Επίσης και στη σελίδα της Logitech φαίνεται, όσα είναι RF, στα specs λέει "Remote Control" , όσα είναι μόνο IR "IR-based remote control".Έχεις μόνο το hub και χρησιμοποιείς τα apps στο τηλέφωνο ή το Smart Control/Ultimate ;Εγώ είμαι με το 600 2 χρόνια τώρα, το είχα πάρει 20 λιριά από black friday sales και ψήνομαι για ένα δεύτερο για την δεύτερη TV, αλλά το παραπλήσιο 650 είναι στα 80€ και κάπως μου κακοφαίνεται.Κοίταζα τα One For All Remotes, παραπλήσιες λειτουργίες με τα παλιά harmony, αλλά στο αγγλικό amazon έχουν απίστευτα χαμηλές τιμές, 28 λίρες για το μεγαλύτερο μοντέλο όταν το αντίστοιχο harmony έχει τα διπλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Σεπτέμβριος 17, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2014 Από εδώ: Harmony-Remote-Forum.de • Comparisons of Logitech's Harmony Remote Modelsφαίνεται πως όλα τα καινούργια που έρχονται με την βάση είναι RF (RF ή Bluetooth). Γενικώς, αν δεν χρειάζεται να το σημαδεύεις, αν πιάνει μέσα από τσέπες, κάτω από κουβέρτες είναι RF.Επίσης και στη σελίδα της Logitech φαίνεται, όσα είναι RF, στα specs λέει "Remote Control" , όσα είναι μόνο IR "IR-based remote control".Έχεις μόνο το hub και χρησιμοποιείς τα apps στο τηλέφωνο ή το Smart Control/Ultimate ;Εγώ είμαι με το 600 2 χρόνια τώρα, το είχα πάρει 20 λιριά από black friday sales και ψήνομαι για ένα δεύτερο για την δεύτερη TV, αλλά το παραπλήσιο 650 είναι στα 80€ και κάπως μου κακοφαίνεται.Κοίταζα τα One For All Remotes, παραπλήσιες λειτουργίες με τα παλιά harmony, αλλά στο αγγλικό amazon έχουν απίστευτα χαμηλές τιμές, 28 λίρες για το μεγαλύτερο μοντέλο όταν το αντίστοιχο harmony έχει τα διπλά.ναι το ξερω πως χρησιμοποιουν rf για επικοινωνια μεταξυ βασης και κοντρολ,δεν μεταδιδει εντολες rf προς συσκευες ομως ουτε "μαθαινει" απο rf remote controls.οσο για τα one for all ,αν εχεις μαθει σε harmony ,μεινε μακρυα,εχω ενα one for all για την κρεβατοκαμαρα,καμια σχεση.Μετα το harmony smart control το χαος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Σεπτέμβριος 18, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2014 ναι το ξερω πως χρησιμοποιουν rf για επικοινωνια μεταξυ βασης και κοντρολ,δεν μεταδιδει εντολες rf προς συσκευες ομως ουτε "μαθαινει" απο rf remote controls.οσο για τα one for all ,αν εχεις μαθει σε harmony ,μεινε μακρυα,εχω ενα one for all για την κρεβατοκαμαρα,καμια σχεση.Μετα το harmony smart control το χαος!Το έχουμε ξετινάξει το topic, ίσως χρειάζεται ένα split σε harmony remotes.Thanks για τα one for all, ήμουν σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω ένα.Παρεμπιπτόντως βγήκαν και καινούργια χθες, το home control και ultimate home για home automation control.Πάντως ερχόμενος από το Harmony 600 (physically ίδιο με το 650), τα smart control/ultimate/ultimate one σαν remotes μου φαίνονται ότι δεν έχουν το σωστό layout, μπορεί να κάνω και λάθος πάντως δεν έχω πιάσει τα νέα στα χέρια μου.To 350 έχει μόνο ένα activity και καθόλου macros, οπότε και αυτό αποκλείεται. Το myharmony.com έχει βελτιωθεί καθόλου; To 600 μπορεί να προγραμματιστεί τόσο από το myharmony.com όσο και από το παλιό software με το πρωτότυπο όνομα "Logitech Harmony Remote Software".Όταν ήθελα να φτιάξω τις macros και χρειαζόμουν delay ανάμεσα στα IR blasts, το μόνο που δούλεψε σωστά ήταν το software, το myharmony μου φάνηκε τότε ήταν για τα απολύτως βασικά, για τα πιο advanced χρειαζόταν το software.'Ετσι πως πάει πάντως μου φαίνεται ότι πρέπει να πάρω ένα smart control για τo main setup και να πάω το 600 στην δεύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.