ghost17 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 Εχω ενα προβλημα σχετικα με τα multisession cd, DVD. Εχω ενα cd το οποιο ειναι χωρισμενο σε 2 multisession, γραμμενο με nero. Με τα windows XP sp2 βλεπω μονο το πρωτο multisession. Το δευτερο ομως πως θα το δω.. Μηπως υπαρχει καποιο προγραμματακι το οποιο να στα δειχνει σαν explorer ή καποιο ωστε να δουλευει ως plugin για τον explorer, Και δεν εννοω nero ή alchohol.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Η μόνη λύση που είχα βρει σε αυτό το πρόβλημα (για cd) ήταν να βρω ενα μηχάνημα με 98 η Me να ανοίξω τα αλλα (μη ορατά στα XP) sessions και να τα τραβήξω όλα πια ένα backup σε dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Δεκέμβριος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Καλο αυτο, αλλα αν καποιος δεν εχει χρονο να κατσει να το κανει ετσι. Δεν υπαρχει αλλος τροπος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αν τα κάνεις finalise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Δεκέμβριος 5, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 κατι εχω ακουσει για το ahead mutlimounter. To εχει ακουσει κανενας αλλος; Δεν μπορω να βρω απο που να το κατεβασω. ακομα και ο server της ahead μου βγαζει connection errors.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Για δοκίμασε σε άλλο CD-RW η DVD-RW.Απο την έκδοση 6.3.1.17 και μετά πρέπει να τα ανοίξει κανονικά, σύμφωνα με την Ahead.http://www.nero.com/us/Nero6_Release_Notes_Nero_Express_6.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.