chroma Δεκέμβριος 6, 2004 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Περι υποστήριξης όταν λύνω ένα πρόβλημα σε γνωστό ή φίλο, τον αναγκάζω να είναι παρών ώστε να καταλάβει πως και τι έγινε. Έχω αναγκάσει να πάρουν και σημειώσεις. Μετά σκάω την ατάκα "τώρα που κατάλαβες την επόμενη φορά δε θα χρειαστεί να με καλέσεις, θα το κάνεις μόνος σου" και μπορεί να βγαίνω κακός αλλά τα τηλεφωνήματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Αυτό που δε μπορώ είναι οι μόνιμοι "leechers" που πας σπίτι τους και έχουν την ..απαίτηση να κουβαλάς τις τελευταίες πιο ενημερωμένες εκδόσεις των προγραμμάτων που χρησιμοποιούν και "οτιδήποτε άλλο θα ήταν καλό να βάλουμε". Με τις αγορές σε hardware είναι τα πράγματα πιο απλά, κάνω τις προτάσεις μου και αν πέσουν στο κενό και πάνε με τα νερά του Λάκη τότε τους στέλνω και στο Λάκη μετά γιατί το σύστημα κολλάει/ζεσταίνεται/δεν έχει 3D κλπ. Την επόμενη θα με ακούσουν (και με έχουν ακούσει) καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 6, 2004 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Η ιστορία ειναι ίδια για όλους, σε άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Εγω την εχω πατήσει με τα παιχνίδια και τις ταινίες, οποιος με βλέπει με ρωτάει "Τι καινούριο έχεις?" κλπ κλπ. Η απάντηση έχει αλλάξει πια, σε "δεν προλαβαίνω λόγω δουλειάς..." Παντως συμφωνώ οτι μιας και προσφέρουμε την εργασία μας, το χρόνο μας και τη γνώση μας, πρέπει να πληρωνόμαστε κάπως, ή έστω με ανταλλαγή υπηρεσιών. Δηλαδη, οκ δε θα με πληρώσεις, αλλά αμα χρειαστώ νομικές συμβουλές, δε θα μου κάνεις τον κινέζο... Απιστευτο γέλιο πρόσφατα, ειχα παει σε ενα ιντερνετ καφέ σε εκτός Αθηνών μαγαζί. το μαγαζί ηταν άδειο και ειχε 3 pc. Ελεγε απο έξω στην ταμπέλα, Ιντερνετ καφέ. ΟΚ λεω, μιας και ειχα 2-3 μέρες να μπώ ιντερνετ, , ας δοκιμάσω. Μου λέει, 3 ευρώ η μισή ώρα, !!!!!, και μιας και δεν υπήρχε άλλο , είπα οκ. Κάθομαι στο pc, βλέπω το νετμοντ στο πατωμα, λεω μαστα, τα πιασαμε τα λεφτά μας. Παω να συνδεθώ, τιποτα. Το εικονίδιο ιντερνετ, το πατησα και ειχε συμπληρωμένα username/password ασχετα πράγματα. Του το λέω, μου λεει "Ωχ τα παιδιά μου θα το πειράξανε. Μισο να πάρω τον τεχνικό" , παίρνει τον τεχνικό, του λεει διάφορα, και μετα μου λεει " Ξερεις απο κομπιούτερ?" Ε ναι λεω κατι λίγα, και μου δίνει το κινητο του για να μιλήσω εγώ με τον τεχνικό του...!!!!! Ακόμα και στις διακοπές λεω θα με κυνηγάνε!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 6, 2004 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 "δεν προλαβαίνω λόγω δουλειάς..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 6, 2004 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Φταίνε οι μάνες μας που μας κάναν έξυπνους.. . :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 6, 2004 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Εμένα πάντως περισσότερο μου την έδωσε το εξής πρόσφατο γεγονός: Πριν λίγες μέρες εγκαταστήσαμε τηλεφωνικό κέντρο στο σπίτι και τηλέφωνα με αναγνώριση κλήσης. Με ρωτάει λοιπόν ο Πατέρας μου "Μάκη πώς μειώνω την ένταση του κουδουνιού;". Ψάχνω στο βιβλιαράκι, βρίσκω και πάω και του δείχνω. Μετά από λίγο με ρωτάει κάτι άλλο, πάλι το ίδιο σκηνικό, διαβάζω και του δείχνω. Φεύγωντας του αφήνω και ένα manual και του λέω ευγενικά "Να, πάρε ένα, ότι απορία έχεις, να τη λύσεις." και γυρνάει και μου απαντάει: "Α, να σου πώ! Εγώ δεν θέλω να διαβάζω! Να τα μάθεις και να 'ρθεις να μου τα πείς και εμένα!". Ε, εκεί πιά τι να πείς... ’μα τα ήξερα προ πολού, να πώ εντάξει! Αλλά από τη στιγμή που ακόμα κι εγώ τα διάβαζα απ'το manual... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 6, 2004 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 23:02] Εμένα πάντως περισσότερο μου την έδωσε το εξής πρόσφατο γεγονός: Πριν λίγες μέρες εγκαταστήσαμε τηλεφωνικό κέντρο στο σπίτι και τηλέφωνα με αναγνώριση κλήσης. Με ρωτάει λοιπόν ο Πατέρας μου "Μάκη πώς μειώνω την ένταση του κουδουνιού;". Ψάχνω στο βιβλιαράκι, βρίσκω και πάω και του δείχνω. Μετά από λίγο με ρωτάει κάτι άλλο, πάλι το ίδιο σκηνικό, διαβάζω και του δείχνω. Φεύγωντας του αφήνω και ένα manual και του λέω ευγενικά "Να, πάρε ένα, ότι απορία έχεις, να τη λύσεις." και γυρνάει και μου απαντάει: "Α, να σου πώ! Εγώ δεν θέλω να διαβάζω! Να τα μάθεις και να 'ρθεις να μου τα πείς και εμένα!". Ε, εκεί πιά τι να πείς... ’μα τα ήξερα προ πολού, να πώ εντάξει! Αλλά από τη στιγμή που ακόμα κι εγώ τα διάβαζα απ'το manual... φτιαξε κι εσυ ενα μπλουζακι Read The Fucking Manual και κυκλοφορα ανηξερος στο σπιτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Δεκέμβριος 6, 2004 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Εγώ θα είχα πάρει και 3 Compressor ακόμα για τα παιδιά μου !!σήμερα έφκιαξα 4 στην δουλειά μου την Κυριακή έστησα 3 καινούργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 6, 2004 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Εγώ πάντως απολαμβάνω να σε λένε "μαμάκα" και τα λοιπά όλη την ώρα και να σε παίρνουν τηλέφωνο ξέρω 'γω το καλοκαίρι και να σου ζητάνε λύσεις και συμβουλές... Βέβαια αυτό είναι πολύ σπαστικό όταν κάνω ποδήλατο αλλά τέσπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Δεκέμβριος 6, 2004 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 ε ι π α μ ε ! ο jabaman πεθανε!!οταν εκανα στροφη 180ο πριν κανα χρονο ,ξαφνικα χαθηκαν ολοι οι 'γνωστοι κολητοι' ως δια μαγειας !!σιγα σιγα εχω ερθει στα ιδια επιπεδα με πριν (δλδ σε ογκο εργασιας - μετριεται με ...κουτια πανω στην τραπεζαρια!!) και οι χρεωσεις ειναι λογικοτατεςγια τους δυστροπους εχω εκτυπωσει τον τιμοκαταλογο του πλαισιου........φυσικα υπαρχουν και τα τυχεραπχ καποιος ηθελε μνημη για τον lazer εκτυπωτη του (HP) - τιμη αντιπ/ειας για 32ΜΒ 690ΕΥΡΑ!!αφου συνηλθε απο το εγκεφαλικο ,του εφερα 64ΜΒ με 200.....(καλα ειναι?)μεταξυ μας ....κοστος απο καναδα με τα μεταφορικα.........37 ευρα.......πωλειται HONDA CBRR 900 κλπ κλπ λογω αναβαθμισης! ! ! ! χεχεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 6, 2004 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Απο ολους.Αν ανοιξεις δλδ γραφειο η παρεις την σκυταλη απο τους ανωτερους ...δεν θα ζητας αμοιβη ?υ.γ. τι προβλημα ειχε το 1500 πισι και μετα ως δια μαγειας σταματησε να εχει ? Όταν έβλεπε dvd η οθόνη "έβγαζε" 2 μαύρες γραμμές πάνω και κάτω από την ταινία! Στην βδομάδα επάνω κάποιος του εξήγησε ή προσπάθησε να του εξηγήσει την διαφορά 16:9 και 4:3. Κατάλαβε πάντως πως δεν είναι χαλασμένος.Όσο για την αμοιβή όταν θα πάρω τη σκυτάλη ευτυχώς έχει προνοήσει το ΤΕΕ, που υποχρεώνει τον πελάτη να καταθέτει την αμοιβή 15 μέρες πριν την έκδοση της άδειας στην τράπεζα!!Έχω σκεφτεί και εγώ την λύση να το παίζω άσχετος ξαφνικά, προς το παρόν είμαι φρικτά ασυνεπής με τους περισσότερους και όπου βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗλιαςΚ Ιούνιος 1, 2007 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου... Εγω δεν ξερω πολλα απο υπολογιστες αλλα ξερω οτι οταν ο αλλος δουλεψει για σενα πρεπει να αμοιφθει.. με καπιο τροπο. εγω εχω ενα "φιλο" που μου αναβαθμισε το pc . εκανε ας πουμε 255 ευρω του ελεγα σε παρακαλω κρατα 300 και σε ευχαριστω. εκανε λαλακια σε hardware καινουργιο αποδεδειγμενα που εξω απλα θα το καλυπταν, και του ειπα δεν πειραζει ξεχνα το δεν πειραζει θα την πληρωσω εγω την ζημια .150...ευρω που μετα προσπαθησε να το περασει εγγυηση και να το πουλησει...για παρτη του συσταση σε φιλους να τους στησει τα pc με μεροκαματακι.. κλπ κλπ που ειναι το προβλημα σου θα μου πειτε τωρα... στην τελευταια αναβαθμιση που μου εκανε ειχε βαλει καποια windows τα οποια μονος του μου ειπε οτι εκανε λαθος και κανουν το μηχανημα να σερνεται... κανουμε φορματ μετα απο λιγη ωρα το μηχανημα εβγαλε προβλημα.. του το παω . αστο θα το δω οταν σχολασω -οκ ευχαριστω το παιρνω (δεν ηταν εκει) παω σπιτι να το ξαναστησω και .... τιποτα απλα δεν δουλευει.. καλω στο τηλ και απλα δεν απανταει... και μετα το κλεινει κιολας αισθανομαι πολυ ασχημα καλυτερα να πληρωσω εναν ανθρωπο και να ειμαι ενταξει παρα αυτο το πραγμα . ο συγκεκριμενος ανθρωπος μου εχει κοστισει και το ξερει οταν εκανε τη ζημια νομιζε οτι θα τα βαλει απο την τσεπη του και οταν του ειπα δεν γα@@@ 150 ευρω θα στα δωσο εγω με ευχαριστησε κιολας λεγοντας μου οτι αλλος δεν θα το εκανε.. να ειναι καλα το παιδι αλλα για να ειμαι καλα και εγω ξερετε κανεναν να μου φτιαξει το pc ? μαγαζι η ιδιωτη ?? δεν μου περισευουν αλλα να μην με φτυνουν και να λεω οτι βρεχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 1, 2007 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Πολυ δυνατος Ηλιας Κ.!!!!!2.5 χρονια thread! Σοβαρη και μαχιμη υποψηφιοτητα για φτυαρι της χρονιας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗλιαςΚ Ιούνιος 1, 2007 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 ειπα να πω τον πονο μου... για το φτυαρι διαφωνω παντως....:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 1, 2007 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Καλα κανεις ρε μεγαλε και λες τον πονο σου. Ολοι εδω το πονο μας λεμε. Απλα ο δικος σου πονος ειναι κομματακι "βαρυς", μια που δεν εχεις προβλημα με υπολογιστες, αλλα με φιλους . Χωρις πλακα, αμα δεν παιζει κανας αλλος φιλος (χωρις εισαγωγικα) που να σκαμπαζει απο τετοια θεματα, τραβα μια σε κανα Πλαισιο (καποιο υποκαταστημα με σοβαρο service, καθως φανταζομαι οτι δεν ειναι ολοι οι τεχνικοι του το ιδιο καλοι) να κανεις την δουλεια σου. Κανα 15-30 ευρω την ωρα χρεωνουνε απο οσο ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 1, 2007 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 εγω εχω αλλη τακτικη...πριν βαλω χερι σε ξενο pc ξεκαθαριζω οτι δεν εγγυωμαι τιποτα...και απο εκει και περα κανω την προσπαθεια μου... :tomato: :tomato: να πω την αληθεια ειμαι και λιγο ψωναρα...δηλ οταν βλεπω καποιον να κοιταει σαν χαζος τα κινεζικα κι εγω μεσα σε 20 λεπτα του κανω το pc να βαρα προσοχες...ε πως να το κανουμε ρε παιδι μου,ειναι τεραστιο ego boost...ειδικα με κοπελα με πιανει το "σκουωου,στην κουζινα σου κι ασε τον αντρα να τον κανει :p :p " Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούνιος 3, 2007 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από chroma [06-12-2004 21:10] Περι υποστήριξης όταν λύνω ένα πρόβλημα σε γνωστό ή φίλο, τον αναγκάζω να είναι παρών ώστε να καταλάβει πως και τι έγινε. Έχω αναγκάσει να πάρουν και σημειώσεις. Μετά σκάω την ατάκα "τώρα που κατάλαβες την επόμενη φορά δε θα χρειαστεί να με καλέσεις, θα το κάνεις μόνος σου" και μπορεί να βγαίνω κακός αλλά τα τηλεφωνήματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Αυτό που δε μπορώ είναι οι μόνιμοι "leechers" που πας σπίτι τους και έχουν την ..απαίτηση να κουβαλάς τις τελευταίες πιο ενημερωμένες εκδόσεις των προγραμμάτων που χρησιμοποιούν και "οτιδήποτε άλλο θα ήταν καλό να βάλουμε". Με τις αγορές σε hardware είναι τα πράγματα πιο απλά, κάνω τις προτάσεις μου και αν πέσουν στο κενό και πάνε με τα νερά του Λάκη τότε τους στέλνω και στο Λάκη μετά γιατί το σύστημα κολλάει/ζεσταίνεται/δεν έχει 3D κλπ. Την επόμενη θα με ακούσουν (και με έχουν ακούσει) καλύτερα. ετσι ειναι και το εχω κανει σε πολλους. βγαλε τετραδιο και γραφε. αλλο ειναι κατι που διαβασα πιο πανω. σε μερικα pc υπαρχουν ατα απιστευτα απο dialers και τα λοιπα xxx, και οταν τους το λες ερχεται η απαντηση. εγω, τι λες τωρα, εγω δεν μπηκα πουθενα και δεν πατησα τιποτα. ολα μια ζωη μονα τους γινονται. κανεις δεν παταει τιποτα, μονος του ο υπολογιστης λεει δεν μπαινω σε κανα xxx site. οσο για το θεμα χρηματων, μια απο τα ιδια... ολοι ξερουν να λενε χρηστο χαλασε το αυτο, χρηστο δεν μπορω να πατησω δεξι κλικ, χρηστο δεν ξερω τι προβλημα εχω..... κτλ... αλλα ετσι που τους μαθαμε καλα να παθουμε... με μερικους σταματησα να μιλαω κιολας αλλα ειχε παραγηνει το κακο, ε οχι ρε φιλε να σκεφτεσαι τα 2 ευρω παραπανω... αντε και στο ________... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.