Jump to content

Γιατροι των υπολογιστων...,η αποψη σας η αλλιως πειτε τον πονο σας .

paschalia

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Zarras

ΕΕ Ζαχοοοο

τι εγινε βρε με εκεινη την περιπτωση πριν 1 χρονο που σου ηρθε ο αλλος ο συγγενης και σου ελεγε να του φτιαξεις πισι με 300ε.? και μετα σου ειπε οτι ο "αλλοσ" του το εδινε με 299ε?

θυμασαι... τα ειχες παρει κρανιο!

LOL!!Αυτά είναι τα καλύτερα!!Σπας το κεφάλι σου..βγάζεις γαμάτη σύνθεση με parts αγορασμένα απο 3-4 διαφορετικά μαγαζιά για να πετύχεις καλύτερη τιμή και ξαφνικά ο τύπος σου λέει πως πήρε το έτοιμο του Multirama με 10euro λιγότερα!!!!!

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Το σπαστικό αυτό είναι όπως είπε και ο shaman, σε παίρνουν τηλέφωνο και αρχίζει το παραμύθι...Θέλω έναν υπολογιστή τι λες να βάλουμε; Αρχίζεις το ψάξιμο (με τις ώρες - φίλος είναι να τον προσέξουμε λίγο) οπότε την άλλη μέρα του λες αυτό και αυτό.Την μεθεπόμενη σε παίρνει πάλι και αρχίζει, καλό αυτό που είπες αλλά ο Μπάπμης μου είπε ότι αυτό το Motherboard έχει πρόβλημα ο Γιάννης μου είπε ότι ο επεξεργαστής κυκλοφορεί και σε χαμηλότερη τιμή....... Μπαίνεις στο δεύτερο γύρο α)ή να υποστηρίξεις τις αρχικές σου επιλογές (χαμένος χρόνος - ο κάθε Μπάμπης Γιάννης κλτ έχουν πάντα δίκιο σύμφωνα με τον φίλο σου) ή β) να προσαρμόσεις το pc στα νέα δεδομένα.

Πάμε πάλι από την αρχή ψάξιμο κτλ κτλ και αφού κάνεις όλες τις αλλαγές πάλι υπάρχουν 2 επιλογές:α) Κάνει την αγορά του υπολοιστή οπότε τότε αρχίζει το νέο τρέξιμο (εγκαταστάσεις software απορείες - γιατί κολλάω ιούς (ο Μπάμπης δεν κολλάει) κτλ κτλ- και β) Αστο μωρέ τώρα δεν έχω λεφτά θα το πάρω αργότερα!!!!!!

Είναι τρελός έιναι τρελός ο τεχνικός!!!! Έλεος!!!

Ειναι παρα πολυ ωραιο ,να κανεις κατι τσαμπα σε συγγενης και φιλους,ειδικα αν απο αυτο εσυ βγαζεις το ψωμι σου...:...:

Το πιο ωραιο απο ολα ειναι οτι το βιαζονται και εισαι υποχρεομενος να παρατησης οποιαδηποτε αλλη δουλεια εχεις,ασχετα εαν απο αυτη θα πληρωθεις ενω απο τους γνωστους θα εχεις την αγαπη τους(αληθεια ποσα ψωνια κανεις στο super market με αυτην?).

Δεν μιλαω να πας να περασεις ενα προγραμμα ή να βαλεις μια καρτα ηχου,αλλα οταν θελουν φορματ και περασμα windows με 2000 προγραμματα απο πισω,και ξαφνικα θυμονται οτι εχουν προβλημα και στο laptop και θελουν και....και...και...

Επεισης ειναι πολυ ωραιο να σε περνουν φιλοι-συγγενεις που εχετε να μιλησετε κανα χρονο,να σου πουν οτι εχουν προβλημα στο pc τους και σε θυμηθηκαν...:rant:

Αυτα ειναι προσωπικες σκεψεις και αναφερομαι σε εμενα πχ. που το κανω αυτο σαν επαγγελμα,και οχι σαν χομπι.

Ολα τα παραπανω ειναι φανταστικα, και δεν εχουν καμια σχεση με πραγματικα προσωπα και καταστασεις. :jump: :jump: :jump: :hi:

Χεχε! Εγώ επειδή το Αιτωλικό είναι μικρό και όλοι σε εμένα έρχονται, φτιάχνω, pc σε φίλους, σε net cafe, σε καφετέριες, σε video club, σε λογιστήρια, στο Δημαρχείο, σε ασφαλιστικά γραφεία, και γενικά σε ΟΛΑ τα μαγαζιά της πόλης! Και το αναφέρω γιατί προφανώς το κάθε κατάστημα έχει τις δικές του απαιτήσεις. Ένας φίλος δεν με άκουσε και πήγε να πάρει pc στο one way για καφετέρια για να παίζει μουσική. Από τα λίγα που ήξερε, απλά ζήτησε μεγάλο σκληρό. Το αποτέλεσμα? 80άρης σκληρός και windows ΧΩΡΙΣ ενεργοποίηση! Τρέχα πάρε τηλέφωνο να τα ενεργοποιήσεις. Και τώρα με τί πρόγραμμα θα παίζει ο φίλος μουσική που θέλει και BPM τρομάρα του?

Η λίστα συνεχίζεται με τρέξιμο στα μαγαζιά για την αγορά του pc και στήσιμο. Εγκατάσταση τα προγράμματα που θέλει ο καθένας, και στήσιμο στο χώρο του. Επίσης τα pc που φτιάχνεις είναι "αδιανόητο" να μην τα συντηρείς κιόλας! Μόνιμα κιόλας και 24/7 έτσι! Οι απαιτήσεις φτάνουν σε επίπεδα αισχρά, αφού ένας για παράδειγμα τώρα θέλει να βρώ τρόπο να αλλάξουμε τα νούμερα ενός προγράμματος για να κλέψουμε τον συνεργάτη του σε μαγαζί με "φρουτάκια". Βιάζεται κιόλας!! Αλλάζω οθόνες σε κινητά, φτιάχνω εκτυπωτές, φτιάχνω πλάστιγγες και τις "πειράζω" κιόλας, αντιγράφω cd (για backup έτσι?...), φτιάχνω ραδιοcd, ενισχυτές κτλ κτλ κτλ. Βαριέμαι να γράφω άλλα. Και όλα τσάμπα έτσι? Μιλάμε για χοντρό μαλάκα. Το χειρότερο είναι ένας φωτορεαλισμός που κόστιζε 3000-4500 (τιμή από γραφείο στην Αθήνα) και μαντέψτε τι πήρα... 3... Προσπαθώ να το σταματήσω τώρα γιατί δεν πάει άλλο. Μέχρι ταξίδια κάνω για "φίλους" και φίλους. Αν σε πάρει η κάτω βόλτα δεν σταματάς. Και το κακό είναι ότι δεν σταματάνε και οι άλλοι! Δεν είναι εξοργιστικό να σου ζητάει κάποιος να του γράψεις ενα cd του Γονίδη λέει, όποιο νά ναι αλλά να είναι αρχηστος από χασις γιατί τραγουδάει καλύτερα, και όταν εσύ του λες να στο γράψει σε ένα χαρτι γιατί θα το ξεχάσεις με τόσες δουλειές να σε ρωτάει και τι έχεις να κάνεις δηλαδή και θα το ξεχάσεις!!! Για όνομα! Η μοναδική πληρωμή που μου έχουν δώσει είναι ένα flashάκι 512mb επειδή έφτιαξα ένα pc σε ένα έμπορο ελαιών και του έφτιαξα σε access και προγραμματάκι για να περνάει τους πελάτες του....

Υποθέτω ότι όλοι έτσι είμαστε. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Πως μπορείτε και ζητάτε χρήματα από φίλους. Καλά να πας σε ένα άγνωστο, αυτό τρώγεται. Σε φίλο λεφτά πως πέρνετε? Πόσα? Τα ζητάτε πρίν ή μετά? Πως αντιδρούν? Περίεργος είμαι. (τώρα τελευταία οι φίλοι μου επειδή βλέπουν ότι δεν πάει άλλο, μου προτείνουν να κάνουν του γραμματείς μου με 10% κέρδος και να τα κανονίζουν αυτοί! Πλάκα πλάκα, ίσως να με σώσει αυτό... Ρε έχουν έρθει στο αντίριο να με πάρουν από την Πάτρα, επειδή χάλασε η πλάστιγγα και δεν απαντούσε λέει η εταιρία. Ε βέβαια, στις 3 τα ξημερώματα που να απαντάει!)

Αρχική απάντηση από takis11

Το σπαστικό αυτό είναι όπως είπε και ο shaman, σε παίρνουν τηλέφωνο και αρχίζει το παραμύθι...Θέλω έναν υπολογιστή τι λες να βάλουμε; Αρχίζεις το ψάξιμο (με τις ώρες - φίλος είναι να τον προσέξουμε λίγο) οπότε την άλλη μέρα του λες αυτό και αυτό.Την μεθεπόμενη σε παίρνει πάλι και αρχίζει, καλό αυτό που είπες αλλά ο Μπάπμης μου είπε ότι αυτό το Motherboard έχει πρόβλημα ο Γιάννης μου είπε ότι ο επεξεργαστής κυκλοφορεί και σε χαμηλότερη τιμή....... Μπαίνεις στο δεύτερο γύρο α)ή να υποστηρίξεις τις αρχικές σου επιλογές (χαμένος χρόνος - ο κάθε Μπάμπης Γιάννης κλτ έχουν πάντα δίκιο σύμφωνα με τον φίλο σου) ή β) να προσαρμόσεις το pc στα νέα δεδομένα.

Πάμε πάλι από την αρχή ψάξιμο κτλ κτλ και αφού κάνεις όλες τις αλλαγές πάλι υπάρχουν 2 επιλογές:α) Κάνει την αγορά του υπολοιστή οπότε τότε αρχίζει το νέο τρέξιμο (εγκαταστάσεις software απορείες - γιατί κολλάω ιούς (ο Μπάμπης δεν κολλάει) κτλ κτλ- και β) Αστο μωρέ τώρα δεν έχω λεφτά θα το πάρω αργότερα!!!!!!

Είναι τρελός έιναι τρελός ο τεχνικός!!!! Έλεος!!!

Εγώ τους λέω, αμα θέλετε πηγαίνετε σε αυτόν να σας το φτιάξει. Μετά αρχίζουν τα συγνώμη και πετάς ένα "αμα σας αρέσει" και ...σου επιτρέπουν να κάνεις την αγγαρεία που σου ζήτησαν να κάνεις.

Παιδιά μιλάμε ίσως για την πιο πονεμένη ιστορία.

Επειδή εγώ την έχω πατήσει από καθημερινό χώσιμο, και στο τέλος μου έμεινε και ένα pc στο χέρι γιατί είχε έρθει η ώρα του, άλλαξα τακτική.

Όταν πάνε να με χώσουν οι απαντήσεις είναι:

"Από που το πήρες το pc; Γιατί δεν πας εκεί να σου κάνουν και καλύτερη δουλειά; Αφού το έχεις πληρώσει θα έχεις και καλύτερο support."

"Τι; πήρες INTEL; Όχι ρε γαμώτο, δεν το ξέρω αυτό το μηχάνημα γιατί εγώ ασχολούμε με AMD" και το αντίστροφο. :D

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Χεχε! Εγώ επειδή το Αιτωλικό είναι μικρό και όλοι σε εμένα έρχονται, φτιάχνω, pc σε φίλους, σε net cafe, σε καφετέριες, σε video club, σε λογιστήρια, στο Δημαρχείο, σε ασφαλιστικά γραφεία, και γενικά σε ΟΛΑ τα μαγαζιά της πόλης! Και το αναφέρω γιατί προφανώς το κάθε κατάστημα έχει τις δικές του απαιτήσεις. Ένας φίλος δεν με άκουσε και πήγε να πάρει pc στο one way για καφετέρια για να παίζει μουσική. Από τα λίγα που ήξερε, απλά ζήτησε μεγάλο σκληρό. Το αποτέλεσμα? 80άρης σκληρός και windows ΧΩΡΙΣ ενεργοποίηση! Τρέχα πάρε τηλέφωνο να τα ενεργοποιήσεις. Και τώρα με τί πρόγραμμα θα παίζει ο φίλος μουσική που θέλει και BPM τρομάρα του?

Η λίστα συνεχίζεται με τρέξιμο στα μαγαζιά για την αγορά του pc και στήσιμο. Εγκατάσταση τα προγράμματα που θέλει ο καθένας, και στήσιμο στο χώρο του. Επίσης τα pc που φτιάχνεις είναι "αδιανόητο" να μην τα συντηρείς κιόλας! Μόνιμα κιόλας και 24/7 έτσι! Οι απαιτήσεις φτάνουν σε επίπεδα αισχρά, αφού ένας για παράδειγμα τώρα θέλει να βρώ τρόπο να αλλάξουμε τα νούμερα ενός προγράμματος για να κλέψουμε τον συνεργάτη του σε μαγαζί με "φρουτάκια". Βιάζεται κιόλας!! Αλλάζω οθόνες σε κινητά, φτιάχνω εκτυπωτές, φτιάχνω πλάστιγγες και τις "πειράζω" κιόλας, αντιγράφω cd (για backup έτσι?...), φτιάχνω ραδιοcd, ενισχυτές κτλ κτλ κτλ. Βαριέμαι να γράφω άλλα. Και όλα τσάμπα έτσι? Μιλάμε για χοντρό μαλάκα. Το χειρότερο είναι ένας φωτορεαλισμός που κόστιζε 3000-4500 (τιμή από γραφείο στην Αθήνα) και μαντέψτε τι πήρα... 3... Προσπαθώ να το σταματήσω τώρα γιατί δεν πάει άλλο. Μέχρι ταξίδια κάνω για "φίλους" και φίλους. Αν σε πάρει η κάτω βόλτα δεν σταματάς. Και το κακό είναι ότι δεν σταματάνε και οι άλλοι! Δεν είναι εξοργιστικό να σου ζητάει κάποιος να του γράψεις ενα cd του Γονίδη λέει, όποιο νά ναι αλλά να είναι αρχηστος από χασις γιατί τραγουδάει καλύτερα, και όταν εσύ του λες να στο γράψει σε ένα χαρτι γιατί θα το ξεχάσεις με τόσες δουλειές να σε ρωτάει και τι έχεις να κάνεις δηλαδή και θα το ξεχάσεις!!! Για όνομα! Η μοναδική πληρωμή που μου έχουν δώσει είναι ένα flashάκι 512mb επειδή έφτιαξα ένα pc σε ένα έμπορο ελαιών και του έφτιαξα σε access και προγραμματάκι για να περνάει τους πελάτες του....

Υποθέτω ότι όλοι έτσι είμαστε. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Πως μπορείτε και ζητάτε χρήματα από φίλους. Καλά να πας σε ένα άγνωστο, αυτό τρώγεται. Σε φίλο λεφτά πως πέρνετε? Πόσα? Τα ζητάτε πρίν ή μετά? Πως αντιδρούν? Περίεργος είμαι. (τώρα τελευταία οι φίλοι μου επειδή βλέπουν ότι δεν πάει άλλο, μου προτείνουν να κάνουν του γραμματείς μου με 10% κέρδος και να τα κανονίζουν αυτοί! Πλάκα πλάκα, ίσως να με σώσει αυτό... Ρε έχουν έρθει στο αντίριο να με πάρουν από την Πάτρα, επειδή χάλασε η πλάστιγγα και δεν απαντούσε λέει η εταιρία. Ε βέβαια, στις 3 τα ξημερώματα που να απαντάει!)

Γνώμη μου για το τι μπορείς να κάνεις

Πρέπει να σταματήσεις το τζαπέ

Βάλτους κάποιους όρους κάτι σαν συμβόλαιο συντήρησης με μηνιαία χρέωση, τους το στέλνεις και συνεργάζεσαι πλέον με όσους το δεχτούν

Όπως σωστά είπε και ο bleo8onhs "άμα τους αρέσει"

Αν πραγματικά σε έχουν ανάγκη θα τα σκάσουν

Τώρα για τουσ φίλους , οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, οπότε πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε τους ενημερώνεις πάνω κάτω για το κόστος και αν τους αρέσει

bleo8onh γιατί δεν ανοίγεις μια εταιρεία support&installation;

Έτσι όπως τα περιγράφεις θα έχεις πολύ δουλειά, γιατί όλοι πλέον ξέρουν ότι ο τσάμπας πέθανε, άσχετα αν προσπαθούν να τρενάρουν τον θάνατο του...

Δεν μπορώ ρε φίλε να ζητάω λεφτά! Απλά δεν μπορώ! Δηλαδή προτιμάω να το τρενάρω όσο πιο πολύ μπορώ για να βαρεθεί ο άλλος και ή να πάει αλλού (που θα πληρώσει έτσι, δεν το συζητάω) ή να μου κρατάει μούτρα. Δεν μπορείς να φανταστείς. Πχ, πρίν από 6 μήνες, ήρθε ένας γνωστός που ήθελε να πάρει pc. Δίνω λέει 1500 ευρά για pc, εκτυπωτή, ηχεία. Θέλω να έχει τηλεόραση, να έχει κάμερα, να γράφω cd, να μπαίνει internet και να βλέπω ταινίες. Οκ λέω, τι ξέρεις από pc. Τίποτα. Αγγλικά ξέρεις? (******* η ερώτηση μιας και αναρωτιέμαι αν ξέρει να γράφει και να διαβάζει. Μαθηματικά δεν φαίνεται να ξέρει πάντως. Πρέπει να ξέρει να διαβάζει, αλλιώς πως βλέπει τα dvd...) έρχεται στην Πάτρα, το παραγγέλνουμε, το παίρνω εγώ, κάνω εγκατάσταση λειτουργικό και λοιπά και του το πάω. Το βάζω, του το δείχνω, το ανεβάζω και 200-300 μεγάκυκλους και φεύγω. Την πρώτη μέρα πρόβλημα. Την δεύτερη τα ίδια. Μετά από μια βδομάδα τα προβλήματα σταμάτησαν. Όλα καλά. Μετά τι έκανε ο αγράμματος και άσχετος γνωστός μου? Πήγε και πήρε μια καταπληκτική canon ψηφιακή με 1250 ευρά και δεν ξέρει να περνάει τις φωτογραφίες στο pc φυσικά. Έχει και την απαίτηση να του τις περνάω εγώ όποτε θέλει!! Ο κόσμος εδώ νομίζει πως επειδή τον εξυπηρετείς μια φορά μπορεί να στο ζητάει κάθε φορά.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μερικοί αναφέρουν το θέμα της αμοιβής. Αλλά είμαι της άποψης ότι αν μπείς σε ένα λούκι δύσκολα βγαίνεις. Από ποιον θα παίρνεις λεφτά και από ποιον δεν θα παίρνεις? Εδώ όλοι γνωστοί και φίλοι είμαστε.

Απο ολους.

Αν ανοιξεις δλδ γραφειο η παρεις την σκυταλη απο τους ανωτερους ...δεν θα ζητας αμοιβη ?

υ.γ. τι προβλημα ειχε το 1500 πισι και μετα ως δια μαγειας σταματησε να εχει ?

εμένα με τσαντίζουν 1-2 συγκεκριμένοι που τσακίζουν με πειράματα τα windows και μου ζητάνε 1-2 φορές το μήνα βοήθεια για να δουλέψουν... να πας μια φορά σε κανα φίλο, να σε κεράσει και ένα καφέ δε λέει τπτ, να σε έχει όμως για τον μάπα που θα τρέχει κάθε φορά που θα τα σκατώνεις, και να στο λέει και με θράσος ε τότε απλά δεν πας... τουλάχιστον όταν του είπα του ενός βαριέμαι να σου ξαναπεράσω win, ζήτα από το πλαίσιο κανα 50ρι θα δώσεις, τσίμπησα κάτι ωραία λουκάνικα από το χωριό... λολ

Εγώ τα περισσότερα pc που με φωνάζουν να φτιάξω ή μου τα φέρνουν σπίτι είναι συνήθως γεμάτα dialers απο χχχ σίτες... Ελεος...

Εκτώς απο το απλο θέμα του στισήματος ενώς windows στον άλλο το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αναβάθμηση και ακόμα χειρότερα το στίσιμο ενώς ολόκληρου pc... Δεν λέω κάπιοι χωρίς να πώ τπτ μου λένε θα παρεις και 50 ευρώ πχ ή και περισσότερα ή και ληγότερα τις περισσότερες φορές όμως γ@μιέμε να τρέχω για να μαζέψω ένα part απο ένα stock ένα αλλο μεταχιρισμένο και τελικά αφου του φτίαχω ενα pc σε τιμή ξεφτίλα καταλίγω να να μην έχω πάρει ουτε ενα ... Aπο την μία δεν μπορείς να ζητίσεις απο συνομήλικο λεφτά αλλά και απο την άλλη αν ειναι γνωστος και μεγάλος που τον ξέρεις δεν σου πάει να του πεις χίμα φέρε και 30 ευρώ!!!! Θα σου πεί " μια χάρη ζήτησα και θές και λεφτά? " Σας το λέω γιατι την έχω πάθει και να φανταστίτε κάπιοι δεν μου μιλάνε επιδή τους ζήτησα λεφτά :confused: ΔΛΔ έλεος!!!!! Έστι και γώ κατέλιξα στο να τους λέω τρεχάτε στο πλαίσιο ή στο ram shop ή σε κάποιο αλλο μαγαζί τελος πάντων να σας το φτιάξουν και ξεμπερδεύω.....

Ένα άλλο πράμα που με εξοργίζει είναι οτι αφού κανεις καλά καλά την δουλεία αρχίζει το πως και το γιατί ή η κριτική!!!! Και άντε να εξηγής... Μου λεέι ένας " Τι να πάρω Ρ4 ή Α64?" του λέω πάρε καλύτερα Α64 γιατί ο Ρ4 θα θερμένετε ( Prescot) και γυρνάει ο άλλος και μου λεέι την ΑΜD δεν την ξέρει ούτε η μάνα της θα την εμπιστευτώ να πάρω επεξεργαστή!!!!!??! :confused::blink: Ή το άλλο ένας ήθελε να με πείσει ντέ και καλά οτι ο celeron έιναι μακράν καλύτερος απο τον Ρ4 :boxed::slap: Και να του λέω πχ το πιο προφανές οτι έχει λιγότερη L2 και μου λεεί αυτά ειναι περιτά το αποτέλεσμα μετράει!!!!!!!!!!!!

Τέλος πάντων...... Ελπίζω να σταματίσει σιγά σιγά αυτή η ιστορία ή τουλάχιστον να την κόψω μαχέρη και δέν πειράζει ας μην μου μιλάνε.... Εγώ πιστέυω στο "Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους"

Βρε παιδιά. Η λύση είναι μία. Πέστε σε όλους "Δεν ξέρω από PC. Είμαι άσχετος". Ε το πολύ να σας κακολογήσουν "ε τον βλάκα που έκανε και τον ξερόλα" αλλά μετά θα σας αφήσουν ήσυχους. :p

Και σιγά την περηφάνια του να ξέρεις από PC, όταν τρέχεις για το τίποτα.

Ακόμα, ζητήστε τους μια λογική τιμή για ανταμοιβή. Οι πραγματικοί φίλοι δεν παρεξηγούν.

Ή αν έχετε σκοπό να κάνετε κάτι δωρεάν, τουλάχιστον ξεκαθαρίστε μαζί του κάποια πράγματα όπως "Θες να σου στήσω μια σύνθεση? Εντάξει με την προϋπόθεση ότι θα με εμπιστευτείς μέχρι την αγορά του".

Βλέπω πως τελικά όλοι λίγο-πολύ καμμένοι είμαστε! Μήπως να οργανωθούμε και φτιάξουμε και κανένα σύλλογο?? :laughing:

(να βάλουμε και επίτιμο πρόεδρο την Πασχαλιά που έδωσε αφορμή να πούμε τον πόνο μας)

Αρχική απάντηση από kokoumo [Σήμερα, στις 12:51]

Παιδιά μιλάμε ίσως για την πιο πονεμένη ιστορία.

Επειδή εγώ την έχω πατήσει από καθημερινό χώσιμο, και στο τέλος μου έμεινε και ένα pc στο χέρι γιατί είχε έρθει η ώρα του, άλλαξα τακτική.

Όταν πάνε να με χώσουν οι απαντήσεις είναι:

"Από που το πήρες το pc; Γιατί δεν πας εκεί να σου κάνουν και καλύτερη δουλειά; Αφού το έχεις πληρώσει θα έχεις και καλύτερο support."

"Τι; πήρες INTEL; Όχι ρε γαμώτο, δεν το ξέρω αυτό το μηχάνημα γιατί εγώ ασχολούμε με AMD" και το αντίστροφο. :D

Ωραία τακτική....μου δίνεις ιδέες!!:worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από DJD

Σ.Κ.Κ.Ε. (χαρά που θα κάνει ο cherryman με τα αρχικά)

Σύλλογος Καμμένων Κομπιουτεράδων Ελλάδος

Χο χο χο, χο χο χο χο, χο χο χο χο χο χο. Μ......Ο!!

:innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.