denz Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2014 Αναζητώ ένα freeware κυρίως το οποίο να βρίσκει και να κατεβάζει/εγκαθιστά τους drivers από το hardware του PC.Μέχρι τώρα πήγαινα με DriverGenius αλλά ζητάει πολλά και τα ζητάει κάθε χρόνο. Επίσης το DriverMax μια από τα ίδια. Κάτι άλλο καλό και αν όχι δωρεάν, οικονομικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Σεπτέμβριος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2014 https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.phpDriverMax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Σεπτέμβριος 25, 2014 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Eγω οσες φορες ασχοληθηκα με τετοια προγραμματα, μονο ζημια μου κανανε.Παντως το drivermax, ειναι free εφ'οσον κανεις λογαριασμο, αλλα σου δινει μονο 2 οδηγους την ημερα.Διαβασε και εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Σεπτέμβριος 25, 2014 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Και εγώ πιστεύω ότι οι drivers πρέπει να ανανεώνονται μόνο χειροκίνητα. Αυτά τα προγράμματα τα θεωρώ επικίνδυνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Σεπτέμβριος 25, 2014 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Στο μονο που παιρναω καμια φορα ενημερωσεις, ειναι της καρτας γραφικων, intelhd:p μεσω του windows update και πολυ σπανια, ασε που δεν βλεπω και καμια διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Σεπτέμβριος 26, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2014 Αν αντέχετε τις διαφημίσεις και όλα τα toolbars χρησιμοποιήστε τα Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Σεπτέμβριος 26, 2014 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2014 Όσα είδα εγώ ήταν τίγκα στο adware και malware. Χεράτα και ξερό ψωμί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 26, 2014 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2014 Προσωπικά χρησιμοποιώ drivers pack από θείο και manual εγκατάσταση ότι βρίσκει γιατί στο auto εγκαθιστά κάτι μπούρδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.